Délmagyar logó

2018. 12. 11. kedd - Árpád -1°C | 5°C Még több cikk.

Harmonikus kapcsolatban

Németh Erika élete egyik legboldogabb időszakát éli: nagyon örül annak, hogy bejutott a döntőbe.
Németh Erika úgy véli, élete egyik legboldogabb időszakát éli: kiegyensúlyozott, harmonikus párkapcsolatban él szerelmével, ráadásul bejutott a Szépség Határok Nélkül szépségverseny fináléjába. Köztudott, egy ilyen momentum mindenképpen jót tesz a hölgyek önbizalmának és önértékelésének.

Névjegy:
Németh Erika

Kedvencei
Könyv: Suttogó
Film: Angyalok városa
Zene: Sting
Étel/ital: gesztenyepüré/Eristoff vodka
Színész: Nicolas Cage
Kedvese és családja biztatására jelentkezett a megmérettetésre Erika, de kíváncsisága is nagy szerepet játszott abban, hogy elküldte jelentkezési lapját. A 27 éves győri hölgy pénzügyi vezetőként dolgozik egy részvénytársaságnál. Azonos munkahelyen dolgozik szerelmével, s fél éve döntöttek a közös háztartás kialakítása mellett. Életterüket sikerült ízlésesen berendezniük.

Biztonságérzetet ad Erika számára ez kapcsolat, úgy érzi, megtalálta élete párját. Hangsúlyozza, a mai világban rendkívül nehéz olyan társra lelni, akire hosszú távon számíthat az ember.

Németh Erika
Sajnos tendencia: sokakat a főiskola elvégzése után is szinte csak a bulizós életforma érdekel, hosszú távú kapcsolatokban nem akarnak gondolkodni a mai fiatalok.
Párja révén csöppent bele Erika egy túrázós-hegymászós baráti társaságba.

Ennek köszönhetően nyílt meg számára egy addig ismeretlen világ és életérzés, tavaly például egy hegymászótúrán vett részt a Schneebergen. Megható volt számára a látvány, a tiszta hegyi levegő, a csend. Mint meséli, az tényleg egy olyan környezet, ahol az ember teljesen el tud szakadni a hétköznapi gondoktól, problémáktól. A hegyi túrák kapcsán nőtt meg az érdeklődése a vadvízi evezőtúrák iránt is, reméli, hogy a közeljövőben ilyen típusú élményeket is szerezhet magának.

Tunéziában járva Erikának megtetszett a tüskésfarkú gyík, s még kint elhatározta, a hazatérést követően azonnal szerez magának egy ilyen nyugodt, növényekkel táplálkozó állatot. A kissé lomha mozgású, 20 centis állatka szereti a napfényt, de ha megijed, a konyhában, a hűtő mögött keres magának menedéket.

Most még csak ilyen „csöppséget" kell ellátnia Erikának, de korából adódóan is reméli, hogy néhány éven belül már a kisbabájukról is gondoskodhat, hiszen egy csecsemőnél nagyobb boldogság nem lehet az ember életében.

S ha majd nagyobb lesz a gyermekük, biztosan nagy érdeklődéssel és büszkén fogja lapozgatni azt az albumot, amelybe azok a fotók vannak beragasztva, amelyek a Szépség Határok Nélkül szépségverseny döntőjén is készültek. S az utód lelkesen fogja mondani édesapjának: „Hú, nézd milyen gyönyörű az anya abban az elegáns estélyi ruhában!"
 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szabadhegyi Közoktatási Központ Óvoda Általános Iskola és Gi

Tovább olvasom