Délmagyar logó

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -4°C | 4°C Még több cikk.

Hét gyereklányt molesztált és erőszakolt meg az ecsédi apuka

Eljárás indult egy ecsédi férfi ellen, akiről 14 éves lánya azt állította, hogy harmadikos kora óta szexuálisan zaklatta. A lány szerint az apja nem csak őt, hanem barátnőit is megerőszakolta. A nyomozás szerdán még a kislány eltűnése miatt indult.
Mikor a rendőrök megtalálták, azt mondta, hogy apja viselkedése miatt nem akar visszatérni otthonába. Az ügyben eddig hat kislányt hallgattak meg, mindegyikük zaklatásról, fajtalankodásról, erőszakról tett vallomást.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a 14 éves kislányt szerda óta eltűnés miatt keresték. Csütörtökön találták meg a rendőrök, akiknek a lány azt mondta, hogy az apja harmadikos általános iskolás kora óta szexuálisan zaklatta és ezért nem akar visszamenni hozzá. A lány azt is elmondta, hogy az apja több, általános iskolás korú barátnőjét is megerőszakolta.

A lány vallomása alapján hat gyermek- és fiatalkorú lányt hallgattak meg a rendőrök. Mindannyian fajtalankodásról, erőszakról és zaklatásról számoltak be. a Pszichológus véleménye szerint a gyerekek történetei életszerűek, azok nagy valószínűséggel meg is történtek.

A 36 éves ecsédi apát őrizetbe vették. Tizenegy rendbeli, különböző nemi erkölcs elleni bűncselekmény gyanújával indult ellene eljárás. A férfi tagad, a rendőrök kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Olvasóink írták

 • 9. könyörtelen 2008. április 11. 21:59
  „Ha ez igaz,könyörtelenül kiherélni!!!!”
 • 8. péter g. 2008. április 11. 19:53
  „Ez az embernek nem nevezhető valami sajnos fehér! Jó ürügyet szolgáltat a cigányfajvédőknek: lám a magyarok miket tesznek! Józan ítélőképességűek figyeljenek az arányokra! 9,2 millió magyarból évi 1-2 eset, 0,8 millió cigányból heti több, (látens több száz, vagy több ezer)! Lásd: általános iskolásként többgyermekes anya (erről jut eszembe: etnikusoknál nem büntetendő a megrontás)? Hivatalos, persze nem publikus adat: a cigányok 42,4 %-a él és/vagy folytat vérfertőző kapcsolatban(ot).”
 • 7. Torma 2008. április 11. 19:04
  „Nem csoda, hogy itt tart ez az ország ennyi kultur emberrel és analfabétával.”
 • 6. Tódi a gyagyás. 2008. április 11. 16:02
  „Ezeket a dolgokat csak a fajgyülölő magyarok találják ki !
  Az nem úgy volt !
  Lincselések sincsenek !
  A rendszeres segély , állampolgári jog.
  A szülőket nem lehet megszaporitani ,de a gyerekeket igen.”
 • 5. kolompár dzsesszika 2008. április 11. 15:38
  „Há ne bántsátok már szegényt, hisz halmozottan hátrányos helyzetű, nem tud olvasni se bizonyára, majd a börtönben a sok adófizető pénzén jól megtanítják úgyis. Hasznos, értékes tagja a társadalomnak!”
 • 4. tovabba 2008. április 11. 13:59
  „Kezdhet melegiteni!A boribe megkapja a treninget!Az ilyen meg bortonbe sem valo!”
 • 3. Cicamica 2008. április 11. 11:40
  „Szörnyű, annyi ilyet hallani. És hol van ilyenkor az anyuka? Ezt egyébként sem éretettem soha, ha erőszakoskodó apáról olvasok. Nehezen hihető, hogy egy anya ezt nem veszi észre. Hát ha az én férjem/élettársam ilyet csinálna, akkkor ....
  szóval nem kímélném...
  És az igazságszolgáltatás?
  Az ilyeneket a szerszámuknál fogva felakasztanám a Kárász utcán, mint a középkorban.... Azokat, akik agyba-főbe ütik a kicsi gyerekeiket, és azokat is akik bántalmazzák őket szexuálisan.
  Az a apár év börtön semmi ahhoz képest, amit ezek a szerencsétlen kicsik szenvedte/szenvednekmiattuk, megnyomorítva testileg, lelkileg...szörnyű...”
 • 2. Ez is mucika lesz a sitten 2008. április 11. 10:53
  „Majd kérhet be a csomagban szemöldökcsipeszt és babakrémet. Remélem, egy nagy 150 kilós kancig?ny lesz a férje a sitten, amíg szabadkézzel bontja szét az ólomakkumulátorokat.”
 • 1. Soma 2008. április 11. 10:31
  „Miért bántják szegény embert, csak a népességfogyásnak akart gátat szabni. Biztosan azért van ilyen jó erőben, mert egész nap dolgozik és nem segélyből él.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Működő vasúti sínekről lopták a csavart

Mások életét is veszélyeztették azok a tolvajok, akik működő vasúti vonalról lopták el a sínrögzítő… Tovább olvasom