Délmagyar logó

2018. 12. 17. hétfő - Lázár, Olimpia -10°C | 0°C Még több cikk.

Hetedikes fiú késelt egy nyírbátori iskolában

Késsel megvágta iskolatársa mellkasát egy nyírbátori hetedik osztályos diák hétfőn, a település egyik általános iskolájában.
A rendőrség súlyos testi sértés kísérlete miatt indított eljárást. A gyanúsított egy 15 éves fiú, aki kihallgatásán a rendőröknek azt mondta, hogy valóban lökdösődtek társával és közben elővette a kést. A sérülést viszont csak véletlenül okozta. A fiú könnyebben sérült meg, társának pillangókése a mellkasát karcolta meg.

Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy a rendőröket hétfőn késelés miatt hívták ki a nyírbátori iskolába. Az udvaron ugyanis verekedés közben egy hetedikes fiú a pillangókésével felsértette társa mellkasát. A kést egy bokorban dugta el, de kihallgatása után megmutatta a rendőröknek a rejtekhelyet. A fiú azt mondta hogy valóban verekedtek és elővette a kést is, de véletlenül sebesítette meg társát. A fiú egyébként könnyebben sérült meg, a rendőrség súlyos testi sértés kísérlete miatt indított eljárást.

A Nyírbátor oktatási intézménybe 580 tanuló jár. A nevelőtestület a rendőrségi vizsgálat eredményének ismeretében, később fogja megvitatni az ügyet. Az iskolában elmondták, hogy a tanárok helyzete nehéz, mert nincs joguk megmotozni a gyerekeket. A hátrányos helyzetű családból származó, nehezen kezelhető fiú egyébként a táskájában hozta be a kést az iskolába.

Olvasóink írták

39 hozzászólás
12
 • 39. Hun 2008. június 12. 19:18
  „Akkor ahogy ferenc pajtás mondotta vala, "el lehet menni!". Gergely te kevered a szezont a fazonnal. Te is ilyen nagy állatvédő vagy? Ki mondta, hogy a magyarok közt nincs ilyen? He? Na de ne legyél már ilyen egyszerű és elvakult! Látsz valamit az orrod után? Vagy a ködtől nem? Kérdezz meg 100 vagy inkább 1000 cigó nőt, hogy életében hány napot dolgozott, vagyis inkább azt, hogy hány napig volt bejelentett munkahelye! Kérdezd meg! Még egy cigány is össze tudja majd adni, annyira kicsi szám lessz. Aztán ha végeztél, kérdezd meg ugyanezt a cigó férfiaktól is! (A színesfémtolvajlással töltött idő nem számít!) És akkor utána kérdezd meg ugyanezt magyaroktól is! Majd ha végeztél hasonlítsd össze a kapott számokat, és majd akkor írd meg, hány nagyságrend volt a különbség!!! Előre is köszi a munkát amellyel bizonyítod, hogy mennyire nincs igazad!
  De lehet, hogy elég megkérdezned 1000 cigót és 1000 magyart, hogy melyikük mennyi adót fizetett. Hujjujjjjujjjjj micsoda különbség lenne ottan. Röviden kedves Gergely, itt az arányokkal van a baj. Hol élsz te? Putriban? Vagy Svédországban, ahol nincsenek cigók? Egyébként szerinted miért van az, hogy a finneknek is bajuk van a cigókkal? Mert az egy 3.világ beli fejletlen ország? Az olaszoknak miért van a cigókkal baja, miközben egy kicsit ők is azok? Ezeken kéne elgondolkodnod, mielőtt véded ezeket, meg szidod kihasznált kis hazánkat!!!”
 • 38. KristoGergely 2008. június 12. 08:43
  „Hun, aki mar merges, nehogy azt mond, hogy a magyar kozul mindenki elsore elvegzi az iskolat, soha senki nem rabolt, tamadott meg senkit, akar egy masik magyart, senki nem kovetett el semmi mocsoksagot, annyira artatlanok vagyunk, es egy magyar sem eloskodik a segelyeken, UGYAN MAR?????!!!!Hol elsz te...?A forum elolvasasa utan rajohetunk mindannyian, hogy mennyire egyszeru emberek vagyunk mi, magyarok, a szo legrosszabb ertelmeben.Fuj, ilyenkor szegyellem, hogy magyar vagyok...”
 • 37. Hun,aki már mérges 2008. június 11. 21:44
  „Csak az a baj, kedves Gergely, hogy amíg mi csak beszélünk róla, addig ők meg is teszik! Szerinted a roma,az bármitől megváltozik, amikor őt ilyennek "nevelik"? Nem! De a fajvédők felébredhetnének, hogy ne károgjanak folyton elnyomásról,meg rásszizmusról, amikor ezzel védik az amúgy bűnös cigókat. Mert ugyebár azért vernek meg egy magyart,mert az rásszista vóót. Meg a tanár tehet róla,hogy megverik a cigók,mert elnyomja őket nem? Azért visznek kést az iskolába, mert fél, hogy megverik a magyarok.Hány olyan esetről hallottál, ahol a cigányt verték meg? A magyar, vagy a cigó gyerekek szoktak "bandázni"?
  Remélem iazad lessz, és a cigányok sok erőszakos tette,majd erőszakot szül!!! Nehogymár a farok csóválja a kutyát!
  És képzeld különbek vagyunk, mint a cigók! Ugyanis MI tartjuk el őket! Ki az aki munkába jár,dolgozik,adózik, és ki az, aki élősködik,gyerekgyártásból, segílykíbül él, színesfémet "gyűjt"?
  Ki az,aki nehézségek nélkül végzi el az általánost,sőt a középiskolát is, és ki az, aki még 15 évesen hetedikes?
  Na akkor mégiscsak különbek vagyunk nem? És mégegy nagy különbség! Mi nem azért vagyunk haragosak meg "agresszívak" mert a mádzsárok nem dolgoznak eleget,oszt kevís a segílyke! Hanem azért, mert ezek abból élnek,élősködnek, amit más kemény munkával megkeres! Érted már? Nem mi? Ezen mit nem értesz?
  Tényleg nem fognak megváltozni, amíg ezt nyugodtan megtehetik! A börtönben arany életük van, ezért kéne inkább munkatáborba küldeni az összes tolvajt gyilkost közülük!Ott majd megtanulnak dolgozni. Ki az,aki az égig felpakolja rosszvassal a utánfutót, majd beül hatodmagával jogosítvány műszaki minden nélkül a zsétrohadt zsigulivba és NEM állítja meg a rendőr? Engem meg 300000 Ft-ra büntet? Akkor kit nyomnak el? Ki az aki hátrányosan van megítélve? Ezek tudatában, mint törvénytisztelő magyar állampolgár ne érezzem azt, hogy a saját hazámban ENGEM ítelnek meg hátrányosan, és akkor még a pofámba hazudják, hogy rasszista vagyok?????”
 • 36. KristoGergely 2008. június 11. 20:22
  „28: cacat, attol, hogy magyar vagy, magyarok vagyun k, semmivel sem vagyunk kulonbek, mint mas embertarsaink...Ezt nagyon jol bizonyitja az alabbi forum. Annyit szeretnek meg mindehhez hozzafuzni, hogy eroszak, agresszio eroszakot, agressziot szul. Ha egy roma elolvassa ezt a forumot, a hozzaszolasokat, szerintetek az lesz az eslo dolga, hogy megvaltozik. Hat nem hinnem...Meglehet, hogy kirabolnak, megvernek, de ez ugyanugy megtortenhet egy magyar, egy fekete, egy japan altal is akar... Attol, hogy nem vagytok romak, nem vagyunk romak, a butasagban, irigysegben, haragtartasban, intrikaban szerintem vilagelsok vagyunk!! Tovabbi "hasznos" okoskodast.”
 • 35. Elegemvan 2008. június 11. 18:35
  „Büszke lehetsz rá. Ha valóban ismered,akkor miért azt írtad,hogy "szerintem nem roma"? Miért nem azt,hogy "én ismerem,nem roma". Engem nem győztél meg. Ide mindent le lehet írni, még én is mondhatom,hogy az arany tezsvírem.Pedig nem az.”
 • 34. kicsi01 2008. június 11. 18:02
  „Én ismerem őt.”
 • 33. Horton 2008. június 11. 15:20
  „Szerintem: " 15 éves és hátrányos helyzetű..." = valószínű,hogy nigró. Az ember 15 évesen már a középiskola padjait koptatja, nem a 7.-be tengődik.”
 • 32. egyszeru polgar 2008. június 11. 15:02
  „A cikkben szereplo fiurol valoban nem derul ki, milyen nepcsoporthoz tartozik. A kozben felmerult hozzaszolasokra reagaltam csupan.”
 • 31. kicsi01 2008. június 11. 14:01
  „Szerintem nem roma.”
 • 30. Márnemis 2008. június 11. 11:21
  „28.igazat szóltál!
  Mi bajuk??, semmi!!! miért lenne,mint írta egyszerű polgár"
  Nagyon sokat MI alkalmazkodunk..ne legyen konfliktus" Magam részéről már nem torelárok!
  Mert volt,hogy segítettem rajtuk és duplán vissza éltek vele,igaz nem vagyok Ludas Matyi (de még lehetek") százszor vissza adom amit tettek!!!
  Vannak akik változtattak de abból is ki lehet hozni 10mp-alatt ki is valójában!!!
  PERSZE ADJÁK RENDESEN A LOVAT ALÁJUK!”
 • 29. egyszeru polgar 2008. június 11. 10:26
  „Valoban, a ciganysag nincs elnyomva egyaltalan. Munkam reven evekig dolgoztam cigany csaladokkal. Bizony mindenre es minden lehetoseguk megvan ahhoz, hogy masfajta eletet eljenek. A szemleletvaltoztatasa nem konnyu, foleg, ha nem is akarjak. Akinek van kello igenye, meg is teszi. Rengeteg pelda van ra es nem csak a neveloszuloknel felnott ciganygyerekek eseteben. Akik nem valtoznak, az osi hagyomanyokat es torvenyeket/ sajnos nem egyeztetheto ossze az europai civilizacioval es joggal/ tartjak. Igazabol ettol ciganyok es nem a boruk szinetol. A tobbseg nem akar valtozni, hiszen meg az allam segit is benne.”
 • 28. cacat 2008. június 11. 09:19
  „21. hát te nagyon hülye vagy! ezzel majd akkor gyere elő, amikor odalépnek hozzád 4-5-en és kirabolnak, közben betörik az arcod! és még fel is vannak háborodva, hogy a dolog nem tetszik, annak, akit kirabolnak! tudom, tapasztalatból írom, amit írok!!! itt tudod kik vannak elnyomva??? azok, akik normálisan szeretnének élni, de az ilyen férgek védve vannak!!! szóval nekem ne gyere azzal, hogy a cigányok elvanak nyomva baszod! elvannak nyomva... ja, végülis azért élnek meg olyan jól a nagy büdös semmiből!!!!”
 • 27. gery 2008. június 11. 09:14
  „magyarok!
  Az egy büdös genya cigó,csak fenyeget!!!
  Gondolom tisztes állampolgár" mert ő az egyik fórumon ezt mondta,hogy többet adózik mint egy MAGYAR!”
 • 26. Horton 2008. június 11. 08:43
  „magyarok!
  Te öregem, vagy pattanásos pöcsű cigány lurkó vagy,vagy egy senkiházi ingyenélő! Magyarázd már el nekem azzal ostoba agyaddal, hogy miért írtad azt amit írtál? Hanyadikos vagy drága lelkem? Itt szórakozol, ahelyett, hogy a leckédet írnád! Anyád nem tanított meg a jó modorra?”
 • 25. utopia 2008. június 11. 07:38
  „21. Kezdhetjük az egyenrangúságot a segélyek megvonásával, hiszen éhbérét dolgozó rendes állampolgárnak az nem jár. A kirekesztésről meg csak annyit vannak bizonyos viselkedési, normák, amiket a többségi társadalom be tud tartani, de ezen, csoportok nem is próbálják, ezeket megtanulni, talán el kéne kezdeni. Nem kell mindig a kultúrájuk mögé bújni.”
 • 24. peet@@ 2008. június 10. 23:52
  „Horváth Aladár! Komolyan írtad ezt a h.sz-t?? Az előző,és a következő párt se fogja ezt a problémát megoldani.!! SŐT! A következő pár évtizedben sem lesz olyan kormány..! :(”
 • 23. Horváth Aladár 2008. június 10. 23:05
  „A jelenlegi kormány sohasem fogja megoldani ezt a problémát, mivel nagyrészt az ingyenélők szavazataival került hatalomra. Ha valóban tenni akartok valamit, akkor legközelebb megfontoltan kell behúzni az X-eket.”
 • 22. Kolompár Rómeó 2008. június 10. 20:49
  „21: na, ezen meg jót nevettem. Ugye viccből írtad?

  Láttál már közelről cigányt? Nem kötekedtek még veled? Nem raboltak ki a szemed előtt másokat? Nem akartak megölni? Nem láttál cigánykölköt pofátlan módon lopni a boltban? Ha minden kérdésemre a válaszod nem, akkor komolyan kérdezted. Ebben az esetben egy szerencsés embernek tartalak, aki nagy valószínűséggel hamarosan meg fogja változtatni a véleményét, persze egy rossz élmény kapcsán.”
 • 21. KristoGergely 2008. június 10. 20:36
  „Az, hogy ha mindenki igy all hozza a romakhoz, nem is csoda, hogy iehhez vezet. Ha talan egyenrangu felekkent kezelnenk oket, nem ereznek magukat kirekesztve, nem csak a tamadas lenne az eszkozuk a kozeledesre. Ezen kellene egy kicsit elgondolkozni...”
 • 20. Kolompár Rómeó 2008. június 10. 20:29
  „NNNa, akkor nincs is mit hozzáfűzni, látom, a téma a megfelelő módon halad :-)

  gery, 12: de, már késő...”
39 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ötpárti egyeztetés a szabad vasárnapról

Csak fokozatosan szabad bevezetni itthon a szabad vasárnapot, és ennek minden lépését egyeztetni… Tovább olvasom