Délmagyar logó

2018. 12. 11. kedd - Árpád -1°C | 5°C Még több cikk.

Hevesi gyilkosság: felakasztotta fiait Krisztián

Nem tudta feldolgozni, hogy élettársa elköltözött tőle, ezért felakasztotta két kisfiát, majd magával is végzett L. Krisztián. A 35 éves férfi búcsúlevelet is hagyott, amiben megindokolta a tettét.

Értetlenül álltak a lakók a hevesi Somogyi utcában. Krisztiánt jó embernek, példás családapának ismerték. Párjával egy ideig ebben a házban közösen nevelték két kisfiukat. Az egyik 6, a másik 12 éves volt. - Nem tudunk rosszat mondani Krisztiánról. Mindig tisztelettudóan viselkedett. Úgy láttuk, hogy nagyon szerette a fiait - mondták a szomszédok a férfiról, aki egy műanyagfeldolgozóüzemben dolgozott. Az anya egy helyi iskolában takarított.

Tavasszal azonban elromlott valami a kapcsolatukban. Egyre többször hallatszott veszekedés, kiabálás a házból. Végül Kitti elköltözött a férfitól, és vitte magával a két gyereket is. A kisebb szeptemberben lett volna iskolás, a nagyobb ötödik osztályba készült.

Az apa július 23-án, csütörtökön hozta el őket magához. A vakáció azonban borzalomba fordult. Szombat reggel negyed nyolc körül felakasztva találta meg az egyik hozzátartozójuk a kisfiúk és apjuk holttestét is. Hiába jöttek a mentők, egyikük életét sem tudták már megmenteni.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Folyamatos rendőri jelenlét az áram nélkül maradt településeken

A vihar miatt az ország több pontján leszakadt felsővezetékek okoztak áramkimaradást. Tovább olvasom