Délmagyar logó

2019. 01. 23. szerda - Zelma, Rajmund -5°C | 2°C Még több cikk.

Hitelezőjét és annak lányát lőtte agyon egy férfi Ózdon

Lelőtte hitelezőjét és annak kilencéves kislányát egy 23 éves ózdi fiatalember szerdán. Úgy tudni, 3 millió forint volt a tartozás.
Hárommillió forintért lőtte le az ózdi fiatalember szerdán este hitelezőjét és annak kislányát - tudta meg a Független Hírügynökség. Úgy tudni, a hitelező és gyilkosa is vállalkozók voltak, cégeik telephelyei Ózdon, egymás szomszédságában állnak. A fiatalabb férfi egy puskával lőtte le hitelezőjét, a telephely irodájában. A gyermeket csak később vette észre, ő ugyanis a kocsiban maradt, az iroda előtt.

Szerda este élettársnője jelentette be az 53 éves férfi és 9 éves kislánya eltűnését. A rendőrség arról tájékoztatott, hogy egy nap alatt elfogták a gyilkosság gyanúsítottját, egy 23 éves ózdi fiatalembert, aki egy telephelyre csalta a férfit, akit elkísért a kislánya is. A fiatalember tartozott az idősebbnek, de nem tudta megadni a pénzt, ezért végzett vele és a gyerekkel. A rendőrök alig egy nap alatt elfogták a fiatalembert. A Független Hírügynökség információi szerint a gyanúsított fiatalember és áldozata, az 53 éves férfi is ózdi vállalkozók. Telepeik egymás mellett állnak, a város külterületén. A fiatalabb férfi információink szerint 3 millió forinttal tartozott az idősebb vállalkozónak. Mikor rájött, hogy nem tudja megadni a pénzt, elhatározta hogy megöli a férfit. Azzal csalta a telephelyre, hogy kifizeti a tartozást. mikor az idősebb ember belépett az irodába, a fiatalember már készenlétben tartotta a puskáját és tarkón lőtte hitelezőjét. Azt már csak később vette észre, hogy az iroda előtt álló kocsiban ott van a kislány is. Nem akart szemtanút hagyni, ezért ölte meg őt is.

Korábban: a kilencéves lány is lelőtte

A férfi és lány eltűnését egy rokonuk jelentette be csütörtökön, a rendőrök alig 24 óra leforgása alatt kiderítették, hogy az apát és lányát lelőtte egy férfi, aki tartozott a családnak. A fiatalembert elfogták.A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint szerdán jelentette be az áldozatok egy rokona, hogy a férfi és kilencéves kislánya nem érkezett haza.

Kiderült, hogy az 53 éves férfinek nagyobb összeggel tartozott egy 23 éves ózdi fiatalember, aki nem tudta visszafizetni adósságát, ezért szerdán egy ózdi telephelyre csalta a férfit. A férfival a kilencéves kislánya is elment a találkozóra. A fiatalember mindkettőjüket agyonlőtte. Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy a 23 éves ózdi fiatalembert a rendőrség alig 24 óra leforgása alatt elfogta. Javasolták az ügyészségnek előzetes letartóztatását is.

Olvasóink írták

 • 19. flexsnake 2008. szeptember 30. 16:06
  „Na az életfogytiglant nem úgy kell elképzelni hogy ott hal meg.Talán 25év aztán kiengedik?Vagy jó magaviseletért még annyit sem ül.De bent amugy sem tud csinálni semmit csak jólviselkedik.
  Hülye az egész jogrendszer.A büntetésnek nincs visszatartó ereje mert már a tévériportokban is hallható hogy egyesek visszakérdeznek: mi az a pár év? leülöm.
  Aránytalanul durván büntetni kellene, már a legkisebb dolgokat is és rend lenne.Meg ell nézni a kinaiakat!nincs náluk drog, csak áthalado forgalom van de ők nyilvánosan kivégzik ha valakit droggal kapnak el.
  Egy társadalomban kétféle képpen tartható fel rend:
  1. vagy mindenki felelőséget válal a tetteiért és mások rovására nem tesz rosszat.
  2. vagy a bünőzésre hajlamos emberek rettegésben élnek mert a hajlamaik miatt példát statuálnak velük.
  Nyilvános kivégzést!
  Lehet papolni hogy így embertelen meg úgy de akkor nézzék meg hogy pár éve élve felgyujtottak egy lányt, most egy 9éves gyereket löttek le.Még az olasz mafia is megveti azokat akik gyermeket ölnek.”
 • 18. wass 2008. szeptember 27. 13:16
  „a bácsi uzsorakamatra kölcsönzött?”
 • 17. nagypappa 2008. szeptember 27. 04:26
  „Könyörgöm, ha 50 évet lehúz a tényleges életfogytiglanból és a napi rabtartás 7.000 Ft(mert van annyi) akkor azt jelenti, hogy több mint 127 milliójába kerül az államnak.
  Mint előző hozzászólásomban kifejtettem, lehet, az elítéltnek sem biztos, hogy jobb az életfogytiglan mint a halál.
  Az mellett, hogy meg is érdemli. A nagyon állatja.”
 • 16. lolaszeged 2008. szeptember 27. 03:05
  „libero, neked gozod sincs mi a liberalizmus”
 • 15. Libero 2008. szeptember 26. 21:07
  „Elburjánzott a liberalizmus!”
 • 14. megjegyzem 2008. szeptember 26. 20:10
  „....vissza a halálbüntetést....nincs a bűnözés ellen visszatartó erő...”
 • 13. ifer 2008. szeptember 26. 20:03
  „Az újságszerkesztők szedjék össze magukat! Az ember hüjét kap mire végigolvas egy ilyen " remek "cikket !”
 • 12. NTK 2008. szeptember 26. 19:42
  „Nem kétséges, hogy ez a "fiatalember" megérdemli a tényleges életfogytiglant. Akár még 50-60 évet is tölthet a rácsok között, hacsak nem köti fel magát időközben a Csillagban.

  Azonban ez a tudósítás sem semmi. Eléggé indiszponált volt a cikk szerzője. Biztosan nem emlékezett arra, hogy mit írt már le, mert a részinformációk 2-3-szor is szerepelnek a cikkben. Olyan mintha a cikkíró három helyen hallotta volna a hírt és háromszor le is írta a részinfókat egy és ugyanazon írásában. Nem lehetne egy kicsit egyszerűsíteni?”
 • 11. Grabowsky 2008. szeptember 26. 19:13
  „A mai Délmagyarországban vagy a neten olvastam, tényleges életfogytiglanra ítélték a kiszombori gyilkost, a cikk címe szerint legalábbis. Továbbhaladva viszont azt olvashattam hogy harminc évet kapott, és ez az én olvasatomban NEM ÉLETFOGYTIGLAN!”
 • 10. Banánia 2008. szeptember 26. 18:50
  „Ebben az országban mindent szabad! Gyilkolni is! A gyilosokat úgy is kiengedik.”
 • 9. Sherriff 2008. szeptember 26. 18:43
  „Kötél----Azt hiszem ezzel mindenki 1-et ért,már csak a gyermek miatt is kötelező lenne felhúzni!”
 • 8. kisguci 2008. szeptember 26. 18:20
  „Ebben az egy esetben, halál!
  A móri ügy nem keverendő. Ott a bírót többé nem engedném ítélkezni.”
 • 7. nagypappa 2008. szeptember 26. 18:08
  „Ezért valószínűleg tényleges életfogytiglant kap. JOGOSAN!
  Megérdemli a nagyon állatja!

  A tényleges életfogytiglan azért van akkora kicseszés mint halálbüntetés. Csak az országnak kerül sokkal többe.”
 • 6. katcsi 2008. szeptember 26. 17:22
  „igaza van liliknek...........
  durva belegondolni , mi lett volna ha kivégzik a mori gyanuitottakat”
 • 5. 751510 2008. szeptember 26. 16:28
  „Nyugodjanak békében!
  A gyilkost meg élete végéig kínozni. Körmeit feltépni, szemébe sót szórni, fogait kitörni... Végül a csontjait odaadni a kutyáknak.”
 • 4. lilik 2008. szeptember 26. 15:03
  „Csak akkor kellene halálbüntetés, ha 1000%-ig bizonyosságot nyer az elkövető személye,mint ebben az esetben. De mi lett volna, ha a Móri "gyanúsítottakat" felkötik. / ma már tudjuk,nem ők öltek ott/”
 • 3. Grabowsky 2008. szeptember 26. 13:42
  „Na akkor, Kisguci barátom, halálbüntetés párti vagy, vagy nem?”
 • 2. fáncsi 2008. szeptember 26. 13:24
  „/Ózdi fiatalember/?TALÁN GYILKOS,NEM?”
 • 1. kisguci 2008. szeptember 26. 13:16
  „Borzasztó! Ez az állat egy mészáros. A baj, nem fog tényleges életfogytiglant kapni. Rosszak a magyar törvények. Nem vagyok halál büntetés párti de ilyen esetben rövid úton kivégeztetném az embernek nem nevezhetőt.
  Nyugodjanak békében.:(”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egész Pécel keresi a lottómilliárdost

Pécelen, a vasútállomáson lévő lottózóban adták fel a telitalálatos hatoslottó szelvényt, amely 2… Tovább olvasom