Délmagyar logó

2019. 04. 22. hétfő - Csilla, Noémi Még több cikk.

Hol a legjobb vásárolni, enni, inni?

Sydneyben vannak a legjobb éttermek, Milánóban a ruhaüzletek, Londonban a legkiválóbb koncertek.

A filmrajongóknak Párizst ajánlják
A világ nagyvárosai közül Sydneyben vannak a legjobb éttermek,  Milánóban a legjobb ruhaüzletek, Londonban lehet a legkiválóbb  koncerteket hallgatni - legalábbis a Los Angeles Times című amerikai  napilap értékelése szerint. 

Hajdanán Párizs volt az a város, ahol a legjobb éttermek és ruhaboltok voltak, de a régi dicsőség megkopott, és a várostoplistát  összeállító amerikai lap most csak a úgy említi meg a francia  fővárost, mint legjobb helyet a moziba járásra.  

A Los Angeles Times saját neves kritikusait és kolumnistáit kérte föl, hogy vegyék számba a világban azokat a helyeket, ahol az emberek legjobban kiélhetik szenvedélyüket.  

Kenneth Turan filmkritikus Párizst választotta azoknak, akik leginkább jó filmeket szeretnek nézni. Booth Moore divatszakember Milánót ajánlotta a szép ruhák szerelmeseinek, Robert Hilburn zenekritikus pedig Londont a zenei csemegére vágyóknak. Az éttermek szakembere, S. Irene Virbila ausztrál várost választott a jó étkek Mekkájának: szerinte Sydney az ínyencek paradicsoma és az ottani konyhának nincs párja a világon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lóvásár és ügetőverseny

Régi terveiket megvalósítva, hagyományteremtő szándékkal ló- és hobbiállatvásárt, illetve tartozék-… Tovább olvasom