Délmagyar logó

2018. 12. 16. vasárnap - Etelka, Aletta -4°C | 1°C Még több cikk.

Hová lett Zuschlag 35 milliója?

Egy év alatt 35 millió forint tűnt el Zuschlag János vagyonából - írja a Blikk. Az ügyészség körülbelül 75 millió forintot keres az egykori szocialista politikuson, ám egyelőre nem tudni, hova lett annak egy része.
Zuschlag János 2007 elején egy 30-40 millió forint értékű építési telekről, egy 7-8 millió forintos autóról, 30 millió forintos takarékbetétről és 5 millió forint készpénzről számolt be egy tévéműsorban. Az idei vagyonbevallásában azonban már sem a betétkönyv, sem a készpénz nem szerepelt. Az ügyben eljáró Bács-Kiskun megyei helyettes főügyész a lapnak megerősítette, hogy Zuschlag János letartóztatásakor, 2007 szeptemberében zárolták a volt politikus ismert vagyonát, ám ezek részleteiről és értékéről - a személyes adatok védelme miatt - nem adhatott tájékoztatást.

Olvasóink írták

 • 3. onem 2008. április 03. 10:00
  „Ezért a vagyonért bizonyára tisztességesen megdolgozott!!! Hasonló korú barátaim, ismerőseim többsége kemény munka mellett csak álmodozik lakásról, autóról, jólétről, ezek a szarházi politikusok meg - jobb és baloldali egyformán - a közösből lopott pénzből dúskálnak a jólétben. (Tisztelet a kivételnek, egy-kettő tévedésből biztos van közöttük.)”
 • 2. csapodár 2008. április 03. 09:35
  „Hová,hová ti kis oktondiak?!Mindig a legjobb helyre amiről a pór nép nem tudhat,csak a nagyjaink akik osszák az észt éselteszik jaj de szépen írtam,nem ellopják a pénzt és ezt legálisan könyvelik el,hísz akik ellenörzik azok is kapnak egyenlően belőle!”
 • 1. Cseter János 2008. április 03. 08:48
  „Persze, hogy nem találja, ha nem is lényeg a pénz útja!Úgy szokott az lenni, ha a bűnös van ,akkor annyi elég is! Már van kit megbüntetni.
  Azzal csak munka lenne , ha a pénz utját, hollétét kövtenék. Akkor lehet, hogy mégtöbb sáros embert találnának az meg már munka! Sőt lehet, hogy olyan emberek is látókörbe kerűlnének akiket nem lehetnekik bolygatni! Vagy nem így van Magyarországon? Ha kell a pénz akkor indítsanak polgári pert, hisz bűnös az van kérjék tőle.Hogy aztán valaki( valakik) mikor juthat a pénzéhez, hát az már ebben az országban senkit sem érdekel a károsúlton kívül.Néha még azt sem!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fodor: Nem működhet tartósan egy kisebbségi kormányzás

Magyarországon jelenleg nincs olyan politikai helyzet, hogy egy kisebbségi kormányzás tartósan… Tovább olvasom