Délmagyar logó

2019. 04. 20. szombat - Tivadar Még több cikk.

Idén nem kapnak jutalmat a miniszterek

Hivatalos döntés még nincs, de a lap úgy tudja, hogy Gyurcsány Ferenc miniszterelnök idén nem oszt plusz pénzt a tárcavezetőknek.
A Népszabadság úgy tudja az év végi jutalmak elmaradásának elsősorban a reformok miatt felkorbácsolt és az ellenzék által szociális válságként jellemzett közhangulat az oka. Mindemellett az SZDSZ-es kormánytagoknak is kellett volna adni jutalmat, ezt azonban a koalíciós viták miatt "morcos" MSZP-frakció nézte volna rossz szemmel, ráadásul voltak olyan szocialista miniszterek, akik azt kérték Gyurcsánytól, ne hozza őket kényelmetlen helyzetbe azzal, hogy jutalmat ad nekik - írja a lap.

Olvasóink írták

 • 1. S.Grandpierre Cecília 2007. november 23. 11:26
  „Még szép, hogy nem kapnak jutalmat a Miniszterek!
  Mire föl kapnának, hiszen szét kell nézni az országban. A tüntetések talán csak passzioból vannak? Éljenek meg negyvenezerből!
  A dolgozó csak akkor kap jutalmat, ha rendesen, kiválóan végzi a munkáját. Vagy nem? Igy is túl sok a fizetésük, hússzoros egy nyugdijhoz viszonyítva, a boltban meg nekik is úgyannyi minden,
  s nem látok olyan ésszerű reformokat sem, amelyek bizonyítanák, hogy "nagy agyak" találnák ki azokat. Tőlük törtrészét nem sajnálnám.
  S, hogy egyes szocialista miniszterek kényelmetlenül éreznék magukat? Elég szomorú, hogy csak "kényelmetlenségnek" nevezik, sokkal többről van szó....”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Olimpikon dulakodott a rendőrökkel hajnalban Budapesten

Megütött egy rendőrt, majd megrugdosott egy rendőrautót egy férfi péntek hajnalban Budapesten, az I.… Tovább olvasom