Délmagyar logó

2019. 01. 24. csütörtök - Timót -2°C | 1°C Még több cikk.

Illetéktelenek gyűjtenek a Magyar Vöröskereszt nevében

Illetéktelenek gyűjtenek a Magyar Vöröskereszt nevében, a szervezet az ügyben megtette a megfelelő jogi lépéseket - közölte a szervezet pénteken.
A közlés szerint kreált honlapcímeken gyűjtenek adományokat a vöröskereszt nevében. A Magyar Vöröskereszt felhívja a figyelmet, hogy csak a saját honlapján, a http://www.voroskereszt.hu oldalon szereplő információk a valósak. A Magyar Vöröskereszt országos gyűjtést csak a KandH Bank 10405004-00026547-00000000 számlaszámán, illetve a minden hálózatból elérhető 1749-es segélyvonalon indított a vörösiszap-katasztrófa károsultjai számára.

Hangsúlyozták, az interneten keringő levélben és az illegális honlapon szereplő, a Magyar Vöröskeresztre hivatkozó gyűjtés keretében utalt adományok nem a szervezethez és a károsultakhoz jutnak el, emellett a levélben a Magyar Vöröskereszt neve és emblémája mellett a Magyar Televízió és a Magyar Rádió nevével is visszaélnek az illegális honlap készítői.

Olvasóink írták

  • 2. sóska66 2010. október 09. 11:35
    „Azonnal eítélni őket. A szokásosnál súlyosabb büntetést!”
  • 1. maci52 2010. október 08. 21:07
    „1970-es árvízkor Szabolcsban statárium volt,kocsmák napi2 órát voltak nyitva,akik mentek- etnikum- lopni ladikkal azokat rövid sorozatokkal megállították,akkor még tudtak a rendőrök célozni.Ráolvasás ,enyje-benyje nem hatásos modszer.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zajlanak a kihallgatások az iszapömlés ügyében

Zajlanak a kihallgatások a Kolontár mellett történt vörösiszap-katasztrófa ügyében indult… Tovább olvasom