Délmagyar logó

2019. 04. 20. szombat - Tivadar Még több cikk.

Iringó újra táncra perdül

A Szombat esti láz harmadik szériájában is táncolhat Südi Iringó, aki már próbált is újdonsült párjával, Stohl Andrással. Az új részekben Udvaros Dorottya, Ramóna, Jázmin, Bea asszony, Rózsa György, Katus Attila és Csányi Sándor is táncol.
- Volt egy kis izgalom a dologban - vallotta be Iringó. – Tudom, hogy a partnerem tud táncolni, de azt nem, hogy mit kell neki megtanítanom, hogy hogyan veszi a lépéseket, de szerencsére már öt perc után összerázódtunk, és belevághattunk a koreográfiába.

Südi Iringó úgy véli, hogy megfelelő partnert kapott a táncos showműsorba.

- Magasságban, habitusában hozzám illő, és a célunk is egy, hogy jól produkáljunk.

Azt azonban nem tudják, hogy hogyan birkóznak majd meg egy esetleges vereséggel.

Südi Iringó korábbi partnereivel: Somló Tamás és Hajas László
Südi Iringó korábbi partnereivel: Somló Tamás és Hajas László

- Nem szeretek veszíteni, nem viselem túl jól. Tudom, hogy meg kell tanulnom, most már kezdek is hozzászokni a gondolathoz – vallotta be Stohl a Reggeliben.

Iringó mégis úgy véli, hogy bíztatóak a jelek.

- Nagyon jól mozog, szerintem nem lesz gond a próbákkal – csak az időpont egyeztetéssel. András ugyanis a nap 24 órájából körülbelül 18-at dolgozik, de szerencsére olyan ember, akit hajt a vágy, hogy ezután is tánccipőt húzzon és gyakoroljon velem.

A páros az első próba alkalmával már a mezőny esélyeit is felmérte, azt azonban ők sem tudják, hogy a nézők szimpátia vagy tudás alapján szavaznak majd.

- Szerintem a színészek előnyben vannak, hisz nekik egy-egy darabban táncolni is kell – mondta Iringó.

- Az esélyeket már latolgattuk, de nem lehet tudni, hogy a másik párost mi alapján ítélik majd meg – mondta Buci. – Szerintem a szakma semmit sem segít, tudom, hogy számos színésztársam nem tud táncolni. És látható, hogy kinek van tehetsége hozzá, s kinek nem.

Azt azonban látatlanban már alaposan kielemezték, hogy kinek van tehetsége a tánchoz.

- Vegyük sorra: Udvaros Dorottya rendkívül jó színész, és jól is táncol, ő veszélyes ellenfél lesz. Ramónáról semmit sem tudunk, míg Jázminról hallottuk, hogy korábban latintáncolt, így az alapok nála már megvannak – mesélte Buci. – Bea asszony kezdő, míg Rózsa György nyerő lehet, hisz a lányával táncol, és ezért mindenki szimpatizál majd velük. Én Katus Attilától tartok a legjobban, míg Csányi Sándorról sem tudunk semmit, habár remélem nem olyan ügyes.

A Stohl András-Südi Iringó páros a korábbi szériákra is visszagondolt, hogy ott hogyan alakult a szavazás.

- Szerintem a népszerűség, a szimpátia és az ismertség is számít – mondta Iringó. – A nézők durranást várnak. Olyan produkciót kell nyújtani, ami látványos, szemet gyönyörködtető, hogy biztosan továbbjuthassunk.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Budapesten tüntetnek a Zalabaromfi dolgozói

Két tüntetést is bejelentettek szerdára, Budapestre a Zalabaromfi dolgozói. Délelőtt 10 órakor a cég… Tovább olvasom