Délmagyar logó

2019. 03. 25. hétfő - Irén, Irisz 6°C | 16°C Még több cikk.

Ismeretlenek ledöntötték Antall József mellszobrát Miskolcon

Ismeretlenek ledöntötték Antall József mellszobrát Miskolcon csütörtökről, péntekre virradó éjjel. A rendszerváltás után első szabadon választott miniszterelnök szobra nem rongálódott meg, mert puha talajra esett.
A rendőrség rongálás miatt indított eljárást - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Nagy Sándor, a miskolci rendőrkapitányság szóvivője. A bronzból készült portrészobrot, Jószay Zsolt szobrászművész alkotta, 2003. december 5-én avatták fel a Miskolci Nemzeti Színház melletti téren.

Olvasóink írták

 • 4. Gergő 2008. február 24. 00:09
  „csapodár: korrekt a hozzászólásod, egyetértek”
 • 3. hehe 2008. február 23. 13:20
  „.....sajnos IGAZATOK VAN!!!!!!”
 • 2. péter g. 2008. február 22. 17:03
  „antal dr-nak köszönhetjük, hogy 500Mrd fölött van a top100 éllovasa, természetesen tisztességes és becsületes munkával! Lásd a II. helyezett csányi bankár jelenlegi zsarolási ügyét, ami természetesen szintén a tisztességes üzleteinek félreismeréséből a következik! antal szabadította ránk a parazita kisebbséget, a követői csak az ő munkáját folytatják. Ezek után csodálkozunk, ha valaki véletlenül nem szeretettel és hálával viszonyul az emlékéhez?”
 • 1. csapodár 2008. február 22. 13:00
  „Az MDF-nek és a csatlósaiknak köszöhetjük,hogy a rendszerváltás hajnalán már elindultunk a lejtőn.Antal úr ebbe jócskán belesegített a dillettantizmusával,hísz visszutasította Helmuth Kohl akkori német kancellár ajánlatát 1990-ben,hogy elengedik a magyar állam külső államadósságát ami akkor 26 milliárd dollár volt.Hol tartanánk_még ilyen nagymértékű lopások mellett is amit a mindenkori kormány és segnyalói csinálnak büntetlenül mindent letitkosítva 80 évre,hogy egyik oldalon se hulljanak a fejek,csak a kis embereké.Egy történelmi levéltárost és az akkori sleppjét nem let volna szabad megválasztani miniszterelnöknek.Nagyon sokat ártott az országnak gazdaságilag és erkőrcsileg a hozzánemértése miatt.MÉLYEN HALLGAT AZ EGÉSZ POLITIKAI BAGÁZS A Z AKKOR KÖTÖTT RÓZADOMBI PAKTUMRÓL IS!
  De mi kis emberek tehetünk mindenröl,hogy engedtük és engedjük továbbra is kizákmányolásunkat,megsarcolásunkat.Mindent 1 ft-ért vásároltak fel a nagy előprivatizáció égisze alatt és tették tönkre a keleti piacokat,aminek az árát most ezerszeresen rajtunk akarják behajtani.Tönkreverték a jól prosperáló ipari üzemeket,mezőgazdaságot,állattenyésztést,könnyűipart,élelmiszeripert.a csepel és a ganzmávagot és még sorolhatnám ítéletnapig.Hülyére vettek bennünket-és azótais-a demokrácia égisze alatt kifosztották az országunkat.Most is hiába irom le e sorokat nem sokat ér,mivel azt is elérték.hogy magyar a magyar ellensége lett.Okádnom kell ettől a fertőtől ami itt zajlik.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Péntekig kell megkapnia a választóknak a szavazási értesítőt

Péntekig kell megkapnia minden választónak azt az értesítőt, amelyből kiderül, hogy melyik… Tovább olvasom