Délmagyar logó

2018. 12. 17. hétfő - Lázár, Olimpia -10°C | 0°C Még több cikk.

Ittas rendőr gázolta halálra a 17 éves fiút

Három és fél év – ennyit ért a bíróság szerint a 17 éves Nagyházi Tibor élete, akit három éve egy ittas rendőr gázolt halálra.
Bár a Blikk információink szerint P. István (41) bevonult a börtönbe, a szülők úgy vélik, a részeg gázoló több büntetést érdemelne.

– Amíg élünk, harcolunk. Nem hagyjuk annyiban, hogy a fiunk élete csak ennyit ért. Tibor barátja maradandó sérüléseket szenvedett a balesetben – hajtotta le a fejét az édesapa, Nagyházi Tibor, aki szerint példát kellett volna statuálni a verdikttel, hiszen a gázoló rendőr volt.

A teljes cikkért kattintson ide! >>

Olvasóink írták

 • 11. tekila007 2010. július 24. 20:58
  „Egyet értek, hogy három év kevés egy emberi életért, de a két ügy nagyon más.

  Az ittas sofőr nem szándékosan oltotta ki a másik ember életét, hanem gondatlanságból. Ettől még persze bűncselekmény. A rendőrt halálra gázoló viszont nem gondatlanul (a köznyelvben véletlenül), hanem nagyon is szándékosan gázolt azért, hogy kioltsa az életét egy másik embernek. Éppen ezért nem lehet párhuzamot vonni még akkor sem, ha mindkét bűncselekmény mélységesen elítélendő és nyilván a jogi minősítésbeli különbség egyik család fájdalmát sem enyhíti.”
 • 10. zozzy 2010. július 24. 20:54
  „persze ezt finobban mérte a bíróság..... kiványcsi leszek a rendőr gázoló mennyit kap?”
 • 9. igazságkereső 2010. július 24. 20:03
  „Kicsit higgadtabban, ha lehet: most már nem Draskovics Tibor az igazságügyi-és rendészeti miniszter, a mutyi véget ért, csak idő kell ennek a sok disznóságnak a kitisztázáshoz és a bűnösök - legyenek akár magas rangú,magát érinthetetlennek tartó felszámolóbiztos, ügyvéd, bíró,miniszteriális ember - felelősségre vonásához!Biztos vagyok abba, hogy ezt most módszeresen, alaposan részrehajlás nélkül tárja fel Dr.Orbán Viktor kormánya és az igazságszolgáltatás- végre talán nem csak jogszolgáltatásról beszélhetünk - is tenni fogja a dolgát! Az elmúlt 8 én elnyomorító politikája nem csak az emberek többségének anyagi lehetőségeit pusztította el gátlástalanul, hanem lelkileg is megnyomorították! Éppen ezért sem Gyurcsány Ferenc,sem Veress János sem a teljes szocialista kormányzati garnitúra nem fogja megúszni - Lendvai Ildikó a főbűnös!!-,legalább is ezt reméli a magyar társadalom jelentős többsége!”
 • 8. lila 2010. július 24. 19:51
  „Ezt a cikket nem véletlenül most tették be az újságba, pedig nem lehet párhuzamot vonni a másik esettel!”
 • 7. catroot 2010. július 24. 18:44
  „Mathiasking 2010.07.24. 10:02

  Igazad van! Ha jól tudom, ilyen esetben a katonai ügyészség jár el, ami azért kicsit húzósabb (elvileg). Szívem szerint aki részegen, méghozzá rendőrként ezt teszi, mellé ültetném a cellába a tegnapi rendőrt gázoló m.csadékot.”
 • 6. északmagyar 2010. július 24. 18:01
  „Már megint a próféta ugatott belőlem (a bmw-s rendőrgázolós topikban).

  Ez eddig "civilek az ittas vezetésért" vs. "Rendőrök akik szolgálatban mégis isznak" 1:1”
 • 5. Rosmary53 2010. július 24. 15:33
  „Egyetértek, a világ megérett egy újabb özönvízre.. Ami most történik, az a gonosz teljes hatalmával történik, mi csak szereplők, bábok vagyunk...ki ellenáll, ki engedelmeskedik a gonosznak..cigány? rendőr? gárdista? te vagy én? Itt már a törvény sem tölti be a szerepét, a kegyelem meg fogytán mindenkiben...a nép bosszúért kiállt..de kin lesz a megtorlás? És ki fog ítélkezni? Ember jó döntést már nem hozhat, túl nagy a szakadék..”
 • 4. 620829 2010. július 24. 14:29
  „hát undormány ami itt megy....magyarország meértél egy jó kis igazi özönvízre......mit várhatubnk a gyámoltalan-impotens-iszákos -csak mérni tudő rendőrségtől...gyöngyösön lopni is rendőr ment....stb-stb......össze kellene kötözni a bp-i cigánygázolóval a szememben egy szint----nulla alatti negativ intervallum!!!!!”
 • 3. dblaci 2010. július 24. 12:37
  „1: nem jogos a felvetés, mert ott a gyilkos egy cigány volt, tehát ott meg azért nem fognak nagy büntetést szabni. Ha gárdista gázolta volna el, na akkor akasztanának..”
 • 2. Zotya100 2010. július 24. 10:35
  „1. - Jogos a kérdésed! Ráadásul az állampolgár 17 éves, élete elején álló fiatal volt, a rendőr pedig necsak gázolt, hanem még ittasan is vezetett. Már ez önmagában érne 3 évet! Én is kiváncsi leszek.”
 • 1. Mathiasking 2010. július 24. 10:02
  „Kissé kontrasztos a dolog. A másik cikkben meg rendőrt gázoltak halálra. Kíváncsi leszek mennyit ér egy emberélet, ha rendőr? Az biztos, ha egyszerű állampolgár akkor keveset.Mennyivel többet ér egy rendőr?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megszűnik a vízgazdálkodási hozzájárulás

Megszűnik a vízgazdálkodási hozzájárulás a jövő év elején az országgyűlés döntése alapján -… Tovább olvasom