Délmagyar logó

2019. 03. 24. vasárnap - Gábor, Karina 4°C | 21°C Még több cikk.

Itthon vannak a Cozma-gyilkosság első számú gyanúsítottai

Magyarországra szállították a Cozma-gyilkosság két, Ausztriában elfogott gyanúsítottját pénteken reggel. Információi szerint reggel kilenc órakor, Hegyeshalomnál lépték át a határt az őket szállító rendőrökkel.
Az Ausztriában elfogott két férfit még csütörtökön este elszállították Grazból, ahol a kiadatási őrizetüket töltötték. Hogy az éjszakát holt töltötték, nem tudni. Reggel kilenc órakor azonban, Hegyeshalomnál egy három autóból álló konvojjal szállították őket Magyarországra. Várhatóan Veszprémbe viszik őket, ahol a bíróság dönt további sorsukról. Szintén a bíróságon lesz pénteken délelőtt a Cozma-gyilkosság ötödik gyanúsítottjának az előzetes letartóztatásáról szóló tárgyalása is.

Marian Cozmát, az MKB Veszprém játékosát február 8-án szúrták le egy veszprémi szórakozóhelyen. Csapattársai, Ivan Pesic és Zarko Sesum életveszélyesen megsérültek: Pesicnek az egyik veséjét el kellett távolítani, Sesum pedig arckoponya-törést szenvedett. Sesum már korábban hazamehetett, Pesic pedig várhatóan pénteken hagyhatja el a kórházat az intézmény főigazgatója szerint. Az ügyben két gyanúsítottat még a gyilkosság napján elfogtak Ausztriában, egy pedig február 12-én feladta magát. Negyedik társuk a napokban került rendőrkézre Budapesten, egy ötödik gyanúsítottat pedig szerdán fogtak el Zalaegerszegen.

Olvasóink írták

 • 10. flexsnake 2009. február 22. 04:53
  „piki, én dolgozom.
  Hülye megjegyzésekre így kell reagálni.

  8. hozzászólás Mathiasking 2009.02.20. 15:16
  Ha vízzel fröcskölsz azért is lefognak. Itt nem az a lényeg hogy mivel hanem hogy miért.
  Ha valakinek ez ,,vélemény nyilvánítás" akkor komoly baj van a fejében.”
 • 9. imre30 2009. február 20. 16:48
  „Azért az eléggé döbbenetes, hogy egyeseknek a Cozma-gyilkosságról Demszky megdobálása jut az eszükbe...”
 • 8. Mathiasking 2009. február 20. 15:16
  „Vízipisztolyt lehet-e használni a vélemény nyilvánításra? A rendőröknek vízágyút igen?! A víznek mely halmazállapotát lehet használni? A jég is víz, mire a bűnjelet előkerítik addigra nincs is, sőt ujjlenyomatot sem tudnak venni róla! Ez csak egy tipp volt!”
 • 7. Piki 2009. február 20. 14:43
  „flexi!
  Beindult megint nálad az agynyomás????!!!!! :D
  Dolgozzál vazze, ne a fórumozókon élcelődj megint!!!!!!! :D”
 • 6. Kraftwerk 2009. február 20. 14:19
  „hazaipalya 2009.02.20. 12:17
  Válasz:Ez a cikk,amit írtál ez nagyon jó,KOMOLYAN........:))
  Ebből is látszik,hogy kis országunk fantasztikus vezetői a környező országokban,tudatos tolvaj cselekedeiktől,milyen híresek is valójában!!!!
  Még valami:Demszky-t nem csak azért dobálták meg(szerintem)tojással,hanem azért is mert Pozsonyban ,NEM TILTJA TÖRVÉNY A VÉLEMÉNYNYÍLVÁNÍTÁSNAK,TOJÁSDOBÁLÁS FORMÁJÁBAN,ÚGY MINT NÁLUNK!!!!!!
  Köszönhető ez is nyúlpofájú,Draskovics bukott elnöknek és gárdájának!!!!”
 • 5. flexsnake 2009. február 20. 13:23
  „Piki, minek? Hogy a hozzád hasonlóak sikítva meneküljenek kubáig? :)”
 • 4. Piki 2009. február 20. 12:59
  „Sajnos nem teszik őket közszemlére, Veszprém főterén. :(”
 • 3. Mathiasking 2009. február 20. 12:41
  „"Újra itt van, újra itt van, újra itt van a nagy csapat!..."”
 • 2. hazaipalya 2009. február 20. 12:17
  „Tojással támadtak Demszkyre könyvbemutatóján

  A pozsonyi székhelyű Magyar Kulturális Intézet meghívásának tett eleget Demszky Gábor, Budapest főpolgármestere csütörtökön, amikor az intézet épületében szervezett könyvbemutatójának közvetlen kezdetén az egyik jelenlévő fennhangon nemzetárulónak nevezte őt, az SZDSZ-t szidalmazta, és egy tojást dobott felé, ami azonban célt tévesztett.

  Demszky Keleti éden című könyvét mutatta be Pozsonyban, amelyben apai nagyapja és felmenői történetét írta meg, akik a Felvidékről a mai Kirgizisztánba kivándorolva próbálták a gyakorlatba átültetni a kommunizmus eszméjét. A szerzővel Csanda Gábor beszélgetett a közönség előtt. A könyvbemutatót követően Demszky Gábor felesége, apósa és sógora adott egy kis hangversenyt.

  Az estet váratlan incidens zavarta meg: egy ismeretlen fiatalember szóvá tette Demszky Gábornak, hogy a 2004-es decemberi népszavazáshoz való hozzáállás és az SZDSZ ,,magyarellenes" politikája ellenére vállalta a pozsonyi szereplést, majd hirtelen egy tojást hajított Budapest főpolgármestere felé, amely az ablakot találta el. Krasztev Pétert, a Magyar Kulturális Intézet igazgatóját meglepte az eset, ám különösebb jelentőséget nem tulajdonított neki, mivel szerinte ez elsősorban a sajnálatos magyarországi politikai viszonyokat, és nem a Szlovákiában működő kulturális misszió értékrendjét tükrözi.

  (bumm.sk, parameter.sk, hírTV)”
 • 1. achilleus 2009. február 20. 10:38
  „"Újabb meglepő részletek a Cozma-gyilkosság ügyében: szerdán olyan információk láttak napvilágot, amelyek szerint a rendőrök a gyilkosság előtt pár órával egyszer már jártak a Patrióta Lokálban, ám Sztojkáék elkergették őket onnan. Ráadásul továbbra sem tisztázott, hogy a rendőrök miért este 10 előtt néhány perccel adták ki az európai körözést Raffaelék ellen - holott a bíró már este nyolckor aláírta azt." gondola.hu”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Orgia miatt rúgtak ki rendőrtisztis diákokat

Egy kollégiumi szobában két fiú és két lány elégítette ki egymást erősen ittas állapotban, később pedig a kiürült sörösüvegek is segédeszközzé váltak. Tovább olvasom