Délmagyar logó

2018. 12. 19. szerda - Viola -9°C | 1°C Még több cikk.

Izraelből irányítják a Jobbikot?

Dénes Dénes – aki friss, immár jobbikos programjában a bűnösök felelősségre vonását hangsúlyozza – néhány évvel ezelőtt a nagykőrösi újságban azt állította, hogy a Jobbik a hazánkat gyarmatosítani igyekvő erők eszköze.
A Jobbik nagykőrösi egyéni képviselő jelöltje Dénes Dénes. Mint a párt honlapján olvasható, Dénes Dénes több évtizeden keresztül aktív labdarúgó volt, mellette lakatosként és vízvezeték szerelőként dolgozott. 1998-ban alapítója és elnöke volt a nagykőrösi MIÉP-nek.

Dénes Dénes négy évig önkormányzati képviselőként kérlelhetetlen ellenfele volt a telekspekulációknak és a multinacionális cégek magyar kisvállalkozásokat ellehetetlenítő térhódításának. 2008-ban alapítója lett a nagykőrösi Jobbiknak, melynek azóta is elnöke.

Úgy tűnik, Dénes Dénes nem csak a telekspekulációknak és a multinacionális cégek magyar kisvállalkozásokat ellehetetlenítő térhódításának volt kérlelhetetlen ellenfele. Hanem a Jobbiknak is: A helyi újságban néhány évvel ezelőtt így írt: „A közvélemény-kutatásokban megszokott önbeteljesítő jóslatok után most itt van párt formájában egy új jóslat, egy önbeteljesítés. Orbán Viktorék és Ron Werberék közös teremtménye a Jobbik, amely nemzeti radikális, de politikailag korrekt. Vagyis Moszadilag ellenőrzött, lepecsételt. Összetételénél fogva sem lehet antiszemita".

Dénes Dénes – aki friss, immár jobbikos programjában a bűnösök felelősségre vonását hangsúlyozza – néhány évvel ezelőtt a nagykőrösi újságban azt állította, hogy a Jobbik a hazánkat gyarmatosítani igyekvő erők eszköze: „...a smirgli szerepét betöltő Jobbik a Moszad irányítása alatt áll…, a cél-országként kiszemelt hazánkat gyarmattá kell tenni, földünket a betelepülők vásárolják fel. Ehhez kell a Jobbik, amely látszólag radikális…"

Dénes Dénes bírja a párt bizalmát: 2010. február 6-án Vona Gábor, a Jobbik elnöke teltházas fórumot tartott Nagykőrösön Dénes Dénessel, a Jobbik 16-os számú országgyűlési képviselő jelöltjével.

Olvasóink írták

92 hozzászólás
 • 92. flexsnake 2010. február 10. 13:47
  „Nem kell lejáratni, hiszen lejáratták ők már magukat. Kezdve azzal a fényképpel amin egy asztalnál ülnek, arról a képről ma már csak egy személy van szabad lábon. De tartok tőle, ő sem sokáig. A jobbik nem magyar párt. Nem szolgálja a felemelkedés érdekeit, a programja átgondolatlan és kivitelezhetetlen. A tagjairól nem is beszélve. Mint kártya, már a keverőnél van, hátratéve :)”
 • 91. rigójancsi 2010. február 09. 22:14
  „hazafi74 2010.02.09. 06:52
  Te most tényleg azt hiszed, hogy vagyunk olyan helyzetben, hogy megengedhetjük azt a luxust, hogy a teljes jobb oldal nem fog össze??? Számolgatod itt a százalékokat, hogy mennyi jut a Fidesznek, mennyi a jobbiknak?

  Hát az ilyenek miatt fog majd az MSZP sokkal több szavazatot szerezni mint kéne, és röhög majd a markába.
  Mit gondolsz, ki szítja a háttérből az ellentétet a jobb oldaliak között, ha nem az MSZP? Ne szerezzük már meg azt az örömöt, hogy bedőlünk neki!”
 • 90. szixta 2010. február 09. 17:39
  „így igaz!
  csak a lejáratás a cél semmi más, de aki nem tanult meg a média és ezek a cikkek mögé látni, az igazi valóságot, az sajnos elhiszi ezeket a rágalmakat”
 • 89. dblaci 2010. február 09. 17:33
  „Már vártam, hogy a második legzsidóbb portálon (az atv után) is megjelenjen ez a hír. Mindenki azt hisz amit akar, a dávid ibolyát, orbánt, gyurcsányt, stb. tényleg a megszállt Palesztinát uraló zsidók irányítják. De a Jobbikot csak szeretnék :D”
 • 88. szixta 2010. február 09. 17:27
  „lehet, hogy ezen a szinten szerencse lesz, de legalább eljön az ideje a bizonyításnak”
 • 87. berkabela 2010. február 09. 16:59
  „Aki már mind a kétféle menűt megutálta-amiben választani lehet,az inkább a harmadikat kéri, amit még nem evett. Ez lesz a jobbik szerencséje !”
 • 86. szixta 2010. február 09. 14:02
  „Üdv

  ÉN HISZEK NEKI

  Jobbikos képviselőjelölt reagálása az őt ért vádakra
  Tisztelt Kurucok!
  Elnézést, hogy csak most reagálok a rólam szóló cikkre, de egész nap dolgoztam. Ez a cikk valójában általam íródott megközelítőleg 5 évvel ezelőtt, amikor még tagja voltam a MIÉP-nek. Országgyűlési választásokra készülődve, az összefogás előtt. Én akkor a MIÉP országgyűlési képviselőjelöltje voltam és még teljesen Csurka István írásainak a hatása alatt, amit az írás is tükröz. Később mikor kiderült számomra, hogy a MIÉP és a Jobbik összefog és együtt Harmadik Útként, indul a választáson, természetesen segítettem és támogattam a jelöltet. Én akkor a magyarság és a nemzetünk sorsát tartottam szem előtt és támogattam azt a Jobbikot ami országosan nem volt ismert. Az akkori helyi szervezetről viszont nem voltam igazán jó véleménnyel.
  Későbbiek folyamán jöttem rá, hogy a MIÉP-et Csurka István elnök nem jó irányba viszi, ezért nem kívántam tovább a MIÉP-hez tartozni. Az ideológiához igazítva megalapítottam Nagykőrösön a Jobbikot, rájöttem, hogy a Jobbik képviseli valójában a magyarság és nemzet érdekeit, amit én régen úgy gondoltam, hogy a MIÉP képvisel. Ezért a tévedésért mindenkitől elnézést kérek, akit akaratomon kívül megbántottam. Azóta büszke jobbikosként folyamatosan harcolok a magyarságért, és tettem ezt az Európai Parlamenti választáskor is.
  Szebb Jövőt!
  Dénes Dénes, Jobbik Magyarországért Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltje
  A fenti közlemény reagálás egy napilapban megjelent cikkre, mely szerint a Jobbik egyik képviselőjelöltje régebb azzal vádolta a pártot (a Csurka-féle Magyar Fórum hasábjain), hogy az a zsidók érdekeit képviseli, a Mossad által létrehozott politikai formáció. A cionista befolyás alatt álló napilap szándéka nyilvánvaló, bizonyos meglévő, ám azóta már elsimított konfliktusok köztudatba emelésével, félinformációkkal, s az ellenérdekelt - jelen esetben jobbikos képviselőjelölt - véleményének meghallgatása nélkül lejáratni a nemzeti oldalt. Érdekes, hogy más pártok esetében a zsidó befolyás elemzését nem tartják ennyire fontosnak.
  ...”
 • 85. meki55 2010. február 09. 11:27
  „A Jobbik az egyetlen tiszta, Magyar párt. Hamarosan kormánypozícióba kerülünk!!! UGYANIS AKKOR DERÜL FÉNY ARRA HOGY HOVA IS TARTOZIK a fityusz !!!!!!!”
 • 84. Huba 2010. február 09. 09:05
  „83. hazafi74 2010.02.09. 06:52
  Ott a pont! Nincs miről beszélni!”
 • 83. tapsi 2010. február 09. 07:38
  „Na, ennyit a Jobbikról!”
 • 82. hazafi74 2010. február 09. 06:52
  „Adjon az Isten!
  Orbán Viktor: "A Likud egy nemzeti párt, kormányzópárt és nemzeti párt Izraelben. Mi is nemzeti párt vagyunk Magyarországon, az elveink is közel vannak egymáshoz, szeretnénk, hogyha a jövőben az együttműködésünk az még szorosabb lenne, mint a múltban volt. Ennek a jövőre nézve lehet jelentősége"

  Izrael, 2005. június 23.
  Az a lényegen hogy minél többen szavazzanak a jobbikra, legalábbis hogy ne legyen 50% szavazata a fidesznek!
  UGYANIS AKKOR DERÜL FÉNY ARRA HOGY HOVA IS TARTOZIK A FIDESZ.
  Ez érdeke a fideszesnek is mármint ha tényleg nemzetben gondolkodik.Ugyanis ha nem lesz 50%-a akkor kiderül hogy kivel szavaz együtt. A jobbikkal, és akkor szembefordul a gazdájával IMF,valutaalap,izrael,globális nagytőke!
  Vagy meg kell feleljen ezeknek és így akár az mszp, vagy bokros is jó lesz.Mindkét eset a fidesz széteséséhez vezetne.
  Kétharmad esetén csepegtetne a nemzetnek néhány apró dolgot,és így túlélné újra.Megadá a kettősállampolgárságot(csupán szavazatszerzés)
  Mit gondoltok miért óhajtják annyira a kétharmadot!
  Szebb Jövőt!”
 • 81. smalltown 2010. február 09. 01:36
  „kerdes csak az, hogy a dm-nek mi a celja azzal, hogy ilyen baromsagokat lekozol?”
 • 80. gyorgy99 2010. február 08. 23:40
  „Tény, hogy az emberiség mintha elveszítette volna valódi képességét a katartikus megtisztulásra, önön sorsának bölcsebb (keleti orientációjú) irányítására, vagyis a csendes szemlélődésre a befelé fordulásra, a beavatásra és a hősi tettre. Nem csoda, hiszen önhittségében elveszítette hitét, lelkét és Istenét, megszakította eredeti szellemi összetartozását földöntúli hatalmakkal, tönkretette kultúráját, érdektelenné hazudta történelmét, elfeledte múltját és hagyományait. A folyamat végére az ember, mindössze ordenáré és falánk állattá silányodott! Ma látszólag ez a nyájhajlamú, őrjöngve fogyasztó, jellem és erkölcs nélküli ,,utó-ember" uralkodik. Az a szellemileg mutálódott lény, akit a ,,szabad és demokratikus" választásokon kilóra felvásárolhatnak. Arc nélküli sokaság ez, ahol valamennyi kiüresedett és szánalmas lényt az átkozott anyagiasság tart bűvkörében. A pénz lett minden dolog mozgatórugója. Ez szervezi az uralkodó és rabszolga kasztokat, irányítja az államhatalmat és a bürokráciát, élteti és táplálja a korrupció mocsarát. A kiüresedett, sokszor aberrált emberi kapcsolatok is a kereskedés sivár eszközeivé silányodtak. A pénz minden dolog mozgatórugója lett. Az összeharácsolt anyagi ,,jólét" az öncélú pénzcsinálásra és pénzforgásra épül, az anyagi dolgok megszerzésére, az álságos és felfokozott szükségletek beszerzésére és kielégítésére koncentrál. A pénz hajszolása válik az élet egyetlen szánalmas céljává. Az élet egy örök bevásárlás aktusává silányult, ahol a véglényeket már csak bér, adó, jutalom, juttatás formájában irányítják, miközben maga a munka is elvesztette egyediségét, művészi élményét, hitelességét és hivatástudatát...”
 • 79. TELSTAR 2010. február 08. 22:49
  „Dénes Dénes kedvence az agar-agar telep-telep...”
 • 78. TUTI 2010. február 08. 22:04
  „hehehe....
  jó cikk :)”
 • 77. Mathiasking 2010. február 08. 21:30
  „Magyarországon van zsidó és cigány üldözés?

  Nincs!

  <moderálva>”
 • 76. Johnson 2010. február 08. 21:13
  „moderálva személyeskedő”
 • 75. Johnson 2010. február 08. 21:10
  „75-ös:)))))))))))))))”
 • 74. KaszaOne 2010. február 08. 21:09
  „<moderálva>
  mszp=politikus bűnözés
  fidesz=likud”
 • 73. harcsabajusz 2010. február 08. 20:57
  „moderálva személyeskedő”
92 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szenzáció: elkészült a magyar űrhab

Sikeres volt a miskolci Admatis Kft. habgenerátorával elvégzett vasárnapi kísérlet a Nemzetközi… Tovább olvasom