Délmagyar logó

2019. 01. 16. szerda - Gusztáv -1°C | 8°C Még több cikk.

Január 27.

Doktor Makk kérdezi: Mi a különbség télen a fa és a motor között? – A fán nem lehet motorozni, de a motoron lehet fázni.

Kedves Makk! Elindult a kampány, és ez engem igazán felizgat. A feleségem viszont úgy tűnik, közömbös erre. Mit javasol?
Turó Rudi (Keltaház, Gyöngy u. 6.)

Drága Rudi!
Kinyírlak, mint óvodás a papírkutyát, ha ilyen hülye vagy! Nem tudod, hogy a nőket nem a politikai kampányok izgatják fel? Vidd el egy butikba! Mondd meg neki, hogy válogathat kedvére, majd amikor azt szeretné, hogy fizesd ki a cuccait, jelentsd be, hogy otthon hagytad a pénztárcád! Meglátod, olyan izgalmi állapotba jön, amely kitart vagy egy hónapig.

Drága uram!
Itthon ülő nyugdíjas vagyok. Havi ötvenkettőből élek nyolc éve. A gázkorlátozáson vagy a benzinárak emelésén már csak kacagok. Feltéve, ha betettem a fogsorom, mert nélküle  olyan furcsa vagyok, mint a Freddi az Elm utcában. Szóval van tapasztalatom a farhátleves-lakoma és a tavalyi szaloncukortorta készítésében. Olyan szívesen adnék tanácsot a kormánynak, hogy tudják, mivel spóroljanak...
Gizellus Mamus (Macskaalom, Kenyér u.)

Aranyos Mamus!
Leveléből látom, ön a túlélő televíziós játékok sztárja lehetne. Mégis azt mondom, ne foglalkozzon az ország vezetésével... Ők is ezt teszik az ön viszonylatában. Koncentráljon arra, hogy sok vitamint egyen. Majd nyáron. Ha olcsó lesz az útszéli vadsóska.

Tisztelt Makk!
Én a szívemből kívánom neked, hogy az APEH levelezzen veled! Hogy  mókus rakjon fészket az orrodban! A medve meg igyon rád vizet! Milyen ostobaságokat tanácsolsz te az embereknek? Hogy rohadjon meg tavasz előtt az összes befőtted. Nem veszed észre az igazi gondokat? Csak hebletyelsz! Itt vagyok például én! Most jön az adózási időszak! Az elmúlt évben alig tudtam összeszedni egy-két ingatlanos spekulációból nyolcszázmilliót! Ebből persze feketén zsebtömőnek a fele elment. Számlát nem adtak az érintettek róla. Na ez az igazi probléma, nem az, hogy nincs fűtés a nyugdíjasotthonokban.
Tarrfej G. Sámuele (Kiskastélyos, Parkom park 1.)

Tisztelt igencsak vállalkozó, telekspekuláns!
Az ön stílusában mondhatnám, és ismerve képességeimet, nem túloznék, hogy ha nem írsz rendes levelet, szétfejellek, mint szöcske a földiepret! Ám én csak szerényen annyit mondok: vegye már végre tudomásul, tisztelt milliomos, mindenki a saját szintjén nyomorog!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sipos Judit, a modern kor fiatal festőművésze

Ma már nem elég otthon ülni és szép képeket festeni – a művészet ugyanis nem adja el saját… Tovább olvasom