Délmagyar logó

2018. 12. 19. szerda - Viola -9°C | 1°C Még több cikk.

Jobbik: a kormány a brüsszeli érdekeket képviselte a magyar érdekekkel szemben az elnökség idején

A Jobbik szerint a kormány Magyarország EU-elnöksége alatt sikeresen teljesítette a brüsszeli elvárásokat, amivel az Európai Unió egy a magyar és más európai nemzetetek érdekeivel ellentétes "szuperállami berendezkedéshez" került közelebb.

Balczó Zoltán, a párt alelnöke szerdán Budapesten tartott sajtótájékoztatóján az elnökség elmúlt fél évét értékelve azt mondta, az Európai Unió elsősorban a közös gazdasági kormányzás és az úgynevezett európai szemeszter bevezetésével vált még erősebben központosítottá, amivel jelentősen csorbult Magyarország nemzeti önrendelkezése.

Az Országgyűlés jobbikos alelnöke elfogadhatatlannak nevezte az Európai Parlament magyar alkotmányról hozott állásfoglalását. Mint mondta, a Jobbik korábban nemmel szavazott az új alaptörvényre, akkori kifogásaikat pedig továbbra is fenntartják, de szerinte az alkotmányról csak a magyar állampolgárok, illetve az általuk választott pártok dönthetnek.

Olvasóink írták

  • 3. Queenmargareth 2011. július 06. 18:17
    „1 ja, de a kullancsoktól megdögölhetünk. Annak idején Ők is mennyire szorgalmazták az Uniót, hát tessék,mint a kereszténység ránk erőszakolása”
  • 2. zero 2011. július 06. 17:48
    „http://www.youtube.com/watch?v=Tdxrjn9ty9Y&feature=player_embedded”
  • 1. Jozsoci 2011. július 06. 15:12
    „Ha azt mondom, hogy OV-t mem kedvelem, akkor nagyon finoman fogalmaztam. Ez kiderülhetett az elmúlt félévi hsz-eimből. Az alkotmány és a médiatörvény a legfelháborítóbb jogtiprás az egész világon. Mégis azt mondom, ebben igaza volt, eleget diktáltak nekünk 500 éven át, senki ne ugasson bele a magyarok dolgába, ezt nekünk kell lerendeznünk.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

MSZP: a kormány gondoljon a jövőre is!

A két jövedelemadó-kulcsos rendszerre való visszatérést, a családi pótlék emelését, a napi… Tovább olvasom