Délmagyar logó

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -2°C | 2°C Még több cikk.

Juhász Katalinnak jól jöhet a szőkesége

Szegedi joghallgató is esélyes arra, hogy az egyik hazai férfimagazin címlapjára kerüljön. Juhász Katalin bejutott abba a vetélkedőbe, amelynek tétje a fotózás. A szegedi lányról külföldön már jelentek meg félakt és aktképek, de szeretne itthon is ismertté válni.
Kati nemrég csináltatta meg a melleit Fotó: Segesvári Csaba
A Dél-Alföldről egyedüliként egy szegedi lány jutott be a CKM Magazin és a Viva Televízió közös címlaplány-válogató műsorába, amelyet a magyar zenecsatorna augusztus 21-étől sugároz majd. Juhász Katalin mintegy száz jelentkező közül került a legjobb 26 közé. Nekik különféle feladatokban kell bizonyítaniuk, hogy nemcsak szépek, de kellőképpen rátermettek és talpraesettek is ahhoz, hogy egy férfimagazin borítóján domborítsanak.

A forgatások már javában zajlanak a fővárosi Palatinus strandon. Az utolsó részeket éppen a napokban veszik fel – Katalin még nem esett ki.
– Nagyon bízom benne, hogy az első három helyezett valamelyike én leszek – mondta magabiztosan a csinos lány. – Remélem, hogy nem három sötét hajú lányt hoznak ki győztesnek, annak ellenére sem, hogy a zsűri egyik tagja, a playmate Rippli Zsuzsi őket favorizálja.

Az álomszerű, 90-61-90-es méretekkel rendelkező másodéves szegedi joghallgató lány számára nem ismeretlen a fotózások világa: Franciaországban és Olaszországban jelentek már meg róla félakt és aktképek. Itthon viszont a mostani címlap lenne az első próbálkozása.

– Magyarországon elvárás a műcici, a nagy méretet keresik mindenhol. Én viszont csak nemrég csináltattam meg a melleimet. Remélem, most már itthon is felfedeznek, jövőre szeretnék a playmate-választásra is benevezni.

Mi a vonzó Katalin számára abban, hogy ruha nélkül csodálhassák idegen férfiak? – Szerintem egy szép test gyönyörű látvány – magyarázta. – Az ilyen fotózásokon ráadásul igényes, művészi képek készülnek, így nem találok ebben semmi kivetnivalót.

A vetélkedő megnyeréséhez azonban a szép test nem elég. – Az egyik adásban például főznünk kell Giannival, egy másik alkalommal Bartók Krisztiánt kellett szexi tánccal elcsábítani, de feladat volt például a minél erotikusabb vízbe ugrás is. Egy nap négy adást veszünk fel, úgyhogy ebben a hőségben ez nagyon kemény munka. De nagyon élvezem, és sokat tudok tanulni is.

A lányokra interneten keresztül is lehet majd szavazni. A nyertes nem a CKM címlapjára kerül, hiszen az már a műsorban eldől, hanem tizedik tagja lesz a „bikiniteamnek". Katalin tehát várja a támogatást, ha nem sikerülne megnyernie a versenyt, hiszen mindenképpen szeretné, ha Magyarországon is megismernék.

– Egyúttal szeretném Szegedet is népszerűsíteni – tette hozzá. – Be akarom bizonyítani, hogy nem csak Pesten vannak szép lányok.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Honvédségi logisztikai központok

Az országban működő logisztikai központokból tíz vonható be a honvédelmi feladatok ellátásába. Ezek… Tovább olvasom