Délmagyar logó

2019. 01. 24. csütörtök - Timót -2°C | 1°C Még több cikk.

Kalmár: „Programunk

a fejlesztési terv”

– Fodor Tamás polgármester által bejelentett városi fejlesztési terv nem más, mint Walter Dezső és Kránitz László választási programja – fogalmazott Kalmár István, az MSZP önkormányzati frakcióvezetője tegnapi sajtótájékoztatóján.
– Az MSZP tavaly szeptemberi kiadványában és a választási programunkban tételesen szerepelnek azok a fejlesztési projektek, melyeket Fodor Tamás most sajátjaként tüntet fel – mondta el Kalmár István tegnap. – Ezt üdvözöljük, mert négyéves munkánk elismerését jelenti, döntéseinket igazolja. A fejlesztési elgondolásokban azonban nem szerepelnek a Fidesz és Fodor Tamás saját választási ígéretei, nem találjuk például a városi ipar fejlesztésére és munkahelyteremtésre vonatkozó tavalyi elgondolásait sem. A polgármester első nyilatkozatában huszonegy, a másnapi újságban már harminckét projektről beszél. Mennyi lehet valójában?
Kalmár István hozzátette, Fodor Tamás és a Fidesz az MSZP és Walter Dezső 2006–2010-re meghirdetett programját akarja megvalósítani, mivel sajátja nincs. – A most fideszes fejlesztési programnak mondott projekteket 2003 óta az MSZP-s városvezetés készítette elő, tanulmányok, tervek, pályázatok készültek az északnyugati útról, a záportározókról, a Tqztoronyról, a Russ-villáról – mondta a politikus. – Ezek a programok 2007–13. közötti uniós pénzekből valósulnának meg. Nekünk, kormánypárti politikusoknak azonban nincs tudomásunk arról, hogy Sopron önkormányzata egyetlen ügyért is lobbizna.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kedvező szerződést kötöttek

Mától – néhány nap után – ismét a médiaközpontból sugározzák a regionális körzeti stúdió… Tovább olvasom