Délmagyar logó

2019. 01. 23. szerda - Zelma, Rajmund -5°C | 2°C Még több cikk.

Kapuvár

1 (1) Tapolca 0 (0)

Kapuvár, 200 néző. V.: Kondákor.


Kleizer – Bencsics, Szqcs, Hegyi, Tóth, Markó (Péter), Mak (Horváth A.), Böcskör, Zsirai (Végh), Füsi, Licskai. Edző: Böcskör György.
Gelencsér – Berta, Tóth B., Hegedqs, Bárány, Kóródi (Csáki), Tóth Sz. (Jónás), Markó, Wolher, Viski, Sinkó. Edző: Lázár Szilveszter.
Gsz.: Füsi.
A 35. percben Böcskör 20 méteres szabadrúgását Gelencsér a felső lécre tolta, a gólvonal elé lepattanó labdát a berobbanó Füsi fejelte a hálóba. 1–0. Az 58. percben Böcskör vezette a labdát a bal oldalon, Füsihez passzolt, aki Markót szöktette a bal oldalon, de az utolsó pillanatban a beadás előtt megpattant előtte a labda, így odalett a helyzet. A 78. percben a lesre játszó tapolcai védők között Böcskör lépett ki, a kifutó Gelencsér azonban az utolsó pillanatban lábbal menteni tudott. A 85. percben Licskai vezetett a jobb oldalon támadást, a 16-oson belül jobbról 13 méterről azonban nem lövést, hanem beadást választott, így a visszatérő vendégvédők tisztázni tudtak.
A mérkőzés nagy részében nagy küzdelmet láthatott a szépszámú közönség. A Kapuvár régen látott, nagy akarással és keménységgel vetette magát bele a játékba, melynek ha nehezen is, de meglett az eredménye, ami teljesen jogosnak mondható.
Jók: Böcskör, Füsi, Tóth, Szqcs, ill. Hegedqs, Bárány.
Böcskör György: – Az egész csapat küzdeni tudásból jelesre vizsgázott egy kiváló ellenfél ellen. Ez a győzelem úgy kellett nekünk, mint egy falat kenyér.
Lázár Szilveszter: – Sajnos ennyi volt csak a mérkőzésben, legalábbis a mi részünkről.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyüdi Sándor és dr. Vécsei László – tudományról, művészetről

A tudományos és a művészi gondolkodásmódban több a hasonlóság, mint a különbség – vallja Gyüdi… Tovább olvasom