Délmagyar logó

2019. 03. 19. kedd - József, Bánk 5°C | 13°C Még több cikk.

Katalin: látni akarom a megmentőm!

Köszönetet szeretne mondani ismeretlen megmentőjének T. Katalin, aki interneten kért segítséget öngyilkosságához, majd múlt szombaton két fiú jelenlétében megpróbált végezni magával - írja a Bors Online.
A 18 éves lány ugyanakkor hallani sem akar többet az őt elkísérő, majd szenvedésében magára hagyó Álmosról és Robiról, hiába érdeklődtek az állapotáról, Kati nem válaszolt az üzenetre.

Napról napra jobban érzi magát az Erzsébet Kórház pszichiátriai osztályán lábadozó T. Katalin. Mint arról a Bors szombati számában beszámolt: a fiatal lány egy internetes fórumon kért segítséget öngyilkosságához, két vadidegen fiú jelentkezett is.

Róbert Békéscsabáról, Álmos Nagykovácsiból utazott a lány lakhelyére, Budaörsre, ahol a Kálvária dombra kísérték Katit. Ott a lány gyógyszereket vett be, alkoholt ivott, a fiúk magukra hagyták, egy kutyasétáltató mentette meg az életét. - Szeretném megtudni, hogy ki volt az az ember, aki kihívta a mentőket. Sajnos nem emlékszem rá, elvesztettem az eszméletét. Meg akarom neki köszönni a segítségét - mondta tegnap a Borsnak Katalin, akit még mindig az Erzsébet Kórház pszichiátriai osztályán kezeltek, ma már viszont egy másik intézménybe szállították át. - Érzem, hogy egyre jobban vagyok, amióta kapom a gyógyszereket és a kezelést. Nagyon megbántam a tettem. Anyu és a testvéreim borzasztóan aggódtak értem. Meglátogattak, és azt mondták, hogy mindennap eljönnek. Erre nagyon meghatódtam - csuklott el Katalin hangja. - Robi, aki egy Békés megyei városból jött fel nekem "segíteni", tegnap írt egy üzenetet, hogy ha élek még, akkor írjam meg neki, hogy vagyok. De nem válaszoltam, hallani sem akarok se róla, sem pedig Álmosról. A 22 éves Robit és a 16 éves Álmost a rendőrség öngyilkosságban való közreműködés miatt már kihallgatta, Kati az ő javaslatukra vett be töménytelen mennyiségű gyógyszert és alkoholt. A 18 éves budaörsi lány azt mondja: soha többet nem csinál ilyen ostobaságot, mert nagyon szereti a családját, és nem akar nekik fájdalmat okozni. - Az éretlenségre vezethető vissza, hogy a fiatalok tele vannak indulatokkal, amelyeket nem tudnak kezelni - vélekedett a Borsnak Irtzl Károly, pszichológus. - A lány azért fordulhatott ugyanolyan éretlen fiatalokhoz, mert úgy érezhette, hogy a felnőttek úgysem értenék meg őt. Sz. Álmost megpróbálta utolérni a Bors, a fiatalember édesanyja vette fel a telefont. - Nem mondhatok semmit - közölte tömören az asszony, majd letette a kagylót.

Olvasóink írták

  • 2. THK 2008. november 17. 12:52
    „annyira, h paródia is készült belőle:

    http://de.youtube.com/watch?v=4vkuyMp5CnE”
  • 1. efje 2008. november 17. 12:16
    „Egy nemet faszit 8 év börtönre ítéltek 2003-ban, mert olyan öngyilkosjelöltet keresett hirdetesben akit utána megehet. Volt egy jelentkező, akivel végzett majd több szervéből ételt készített és megette. A Times-ban olvastam kb. egy hete.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kaposvári gyilkos gimnazisták - megkezdődött a tárgyalás

Kaposvár - Zárt tárgyalást rendelt el a bíró hétfőn a társukat meggyilkoló kaposvári gimnazisták ügyében. A tárgyalás hétfőn reggel kezdődött a Somogy Megyei Bíróságon, az ügyvédek és az ügyész is zárt tárgyalást kért, a tanúk védelmére hivatkozva. Tovább olvasom