Délmagyar logó

2018. 12. 16. vasárnap - Etelka, Aletta -4°C | 0°C Még több cikk.

Kedvezményes részvételi lehetőség üzletember-találkozón

Az Európai Bizottság által támogatott Al-Invest program lényege, hogy európai és latin-amerikai kis- és középvállalkozások számára lehetőséget nyújt üzleti kapcsolatok kialakítására.
Vár a kölni édesipari vásár
 
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara a német IHK Ltd.-vel együttműködve magyar részvételt szervez január 28. és 30. között a kölni ISM Nemzetközi Édesipari Vásárhoz kapcsolódó Al-Invest CBM üzletember-találkozóra. A rendezvény részvevői olyan európai uniós program keretében jogosultak támogatásra, amely ingyenes részvételt biztosít.
 
Az Európai Bizottság által támogatott Al-Invest program lényege, hogy európai és latin-amerikai kis- és középvállalkozások számára lehetőséget nyújt üzleti kapcsolatok kialakítására. Az édesipar terén Latin-Amerika egyike a legígéretesebben fejlődő térségeknek, ahol az átlagos édességfogyasztás az elmúlt öt évben megnégyszereződött. Tehát igen magas befektetői potenciállal bír.

Az ISM Nemzetközi Édesipari Vásárt a világ legnagyobb édesipari vásáraként tartják számon. Az évente megrendezett eseményen a teljes nemzetközi édesipari szektor képviselteti magát, bemutatva termékei széles skáláját, a legújabb trendeket. És a másik oldal, az édesipar minden célcsoportja is képviselteti magát, lehetőség nyílik tehát arra, hogy a kis-, a közép- és a piacvezető édesipari vállalatok megismerjék egymást, üzleti kapcsolatokat teremtsenek. A legutóbbi kiállításon több mint százezer négyzetméteren, csaknem kétezer kiállító, több mint harmincezer látogató vett részt.

A vásárhoz kapcsolódó nemzetközi üzletember-találkozón európai – német, dán, holland, olasz, spanyol – és latin-amerikai – argentin, brazil, chilei, ecuadori és mexikói – édesipari cégek vesznek részt. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara közreműködésével magyar cégek idén először kapnak lehetőséget ingyenes részvételre, maximum öt magyar cég. A projekt nem támogatja a részvevők utazási és szállásköltségét. További részletek a www.alinvest-cbm.com honlapon találhatók. Bővebb információt a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Nemzetközi Igazgatóságán Obendorfer Vanda ad az 1/474-5142-es telefonszámon és az obendorfer@mkik.hu e-mail címen. A jelentkezés határideje: december 20.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Schnitzer Erik-emléktorna

Mosonmagyaróvár. Az egyetemi csarnokban Schnitzer Erik kispályás labdarúgótornát rendeznek január… Tovább olvasom