Délmagyar logó

2019. 02. 21. csütörtök - Eleonóra 0°C | 11°C Még több cikk.

Kék hírek, röviden

Segítségnyújtás nélkül továbbment

Sopronban a reggeli órákban a 84. számú fQút és a Lackner utca keresztezQdésében közlekedési baleset történt, melynek során a baleset okozója, egy ismeretlen rendszámú, sötétkék színq Audi gépkocsi vezetQje a helyszínrQl megállás nélkül továbbhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt, azonban mintegy négyszázezer forint anyagi kár keletkezett. Az ügyben segítségnyújtás elmulasztása, illetve közúti baleset okozása miatt ismeretlen tettes ellen eljárás indult.


Egymilliós a kár

Sopronkövesd és Nagycenk között egy lövQi lakos figyelmetlensége miatt az általa vezetett gépkocsival az elQtte haladó, majd forgalmi okból megálló sopronkövesdi lakos által vezetett gépkocsi hátuljának ütközött. Ezután a mögöttük haladó, és egy balatonfüredi illetQ vezette autó – mivel nem tartott kellQ követési távolságot – hátulról a balesetes jármqvekbe rohant. Ennek során a lövQi lakos utasa nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, a jármqvekben pedig összesen egymillió forintos kár keletkezett.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Orbán szerint pénzbehajtás zajlik Magyarországon

Magyarországon ma egyetlen reform sem zajlik, csak pénzbehajtás van - mondta Orbán Viktor a Fidesz Jövőnk című konferencia sorozatának februári témáját lezáró rendezvényén, A Fidesz elnöke hangsúlyozta: a kormány által reformnak nevezett változtatások valójában nem vezetnek el egy jobb minőségű élethez. Tovább olvasom