Délmagyar logó

2019. 04. 19. péntek - Emma Még több cikk.

Kérdőív - környezetvédelem, energiagazdálkodás jegyében

Kérdőív a környezetvédelem, a hatékony energiagazdálkodás és a személyi biztonság jegyében.

Napjainkra kulcsfontosságúvá váltak a fenti a fogalmak. Mi felhasználók azonban nem feltétlenül rendelkezünk a kellő szakmai ismeretekkel A 20-30 éve vagy korábban szerelt berendezések már kevésbé biztonságosnak és pazarlónak minősülnek. Az elmúlt évtizedben pedig piacra kerültek abszolút új generációs, magas szintre fejlesztett épületgépészeti, fűtéstechnikai és hűtéstechnikai berendezések. Fontos lett nemcsak a téli meleg komfortérzetünk biztosítása, hanem a nyári hőség ellen is védekezünk. Sokan azonban bele sem gondolunk, hogy a nagy energiaigényű klímaberendezésünk mellett az esetlegesen régebbi fűtőberendezésünkkel, mennyi energiát pazarolunk egy teljes év alatt. Jelentősen változtak időközben a gáztörvény előírásai és mi lakossági felhasználók nagy általánosságban tájékozatlanok vagyunk a változásokat illetően.

Letölthető kérdőív itt >>Ezen tájékozatlanságunkon szeretne segíteni a Sztár Technika Üzletház. Őszi kampányuk keretein belül, hozzáértő szakemberekkel társulva minden érdeklődőnek megpróbálnak a legteljesebb szaktudásukkal tanácsot adni a már meg lévő vagy éppen tervezés alatt álló épületgépészeti rendszert illetően. Segítségükre van a Kétüsz Kft., Jankovits Ferenc építő mérnök, Sárkány Zoltán tervező-mérnök, és a Sztár Technika Üzletház képzett szakember partnerei.

Az alábbiakban található kérdőív segít eligazodni a szakembereknek házunk vagy lakásunk paramétereit illetően. A kérdőívet kitöltve kell eljuttatni személyesen vagy postai úton a Sztár Technika Üzletházba. Az első 100 jelentkezőt az Üzletház kettő héten belül a választott szakember közreműködésével felkeresi.

9028 Győr, Szent Imre u. 147.

Információs vonal: 96/512-094
Tel.: 96/512-090
Fax.: 96/512-096
Fürdőszoba stúdió tel: 96/512-098
Cím: 8500 Pápa, Jókai Mór u. 39.
Tel.: 89/314-427
Fax: 89/314-427
E-mail:
studio@sztartechnika.hu
info@sztartechnika.hu
bolt@sztartechnika.hu
www.sztartechnika.hu

Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 6.00 – 16.30
Szombat: 6.00 – 11.00

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felborult egy magyar üdülőhajó a Pozsony közelében

A Dunán vélhetően motorhiba miatt, partközeli manőverezés közben oldalára dőlt egy magyar üdülőhajó… Tovább olvasom