Délmagyar logó

2018. 12. 11. kedd - Árpád -1°C | 5°C Még több cikk.

KÉSZ-előadás

Győr. A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége győri szervezete januárban elmaradt, Gereben Ágnes történész Egyházak az államszocializmusban című előadását pótlólag február 21-én, szerdán este 6 órakor tartja a tanítóképző főiskola Liszt Ferenc utca 17. szám alatti épületében. A részvétel díjtalan.

Hívogat a suli

Győr. Az Öveges Kálmán Gyakorló Általános Iskola (Gárdonyi u. 2–4.) a Gyakorlós varázsláda című programjával hívogatja a leendő első osztályosokat játékos képességfejlesztő foglalkozásra. A főként báb- és drámajátékra, valamint kézművességre épülő programsorozat kilenc, egymással összefüggő foglalkozásból áll, az elsőt hétfőn délután 4 és 5 óra között tartják. A továbbiakra minden hétfőn ugyanebben az időszakban kerítenek sort. Jelentkezni a 96/516-767-es számú telefonon lehet.

Igaz szóval...

Győr. A Horthy Miklós Történelmi Társaság a Petőfi Sándor Művelődési Házban szervezett négyrészes előadás-sorozatában nem sikerült minden kérdésre válaszolni az 1920–1945 közötti Magyar Királyságról, ezért kedden este 5 órai kezdettel röviden összefoglalják az akkori gazdasági, társadalmi, oktatási és mindennapi élet összefüggéseit. Várják az érdeklődők kérdéseit.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Akár maradhatna is az iskola?

Folytatás az 1. oldalról. Tovább olvasom