Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

kézilabdázó a győztes

Ezen a héten 12 találat volt a legtöbb, amit egy játékosunk ért el. A győri ifj. Németh Gábor, aki utánpótlás-válogatott kézilabdázó, lett a Tippmester 25. hetének győztese.

Tippjáték

A több mint ötszáz beküldött szelvény közül ezúttal sem akadtunk hibátlanra, a legtöbb találat ezen a héten – csakúgy, mint az elmúlt fordulóban – tizenkettő volt.
Ennyit egy játékosunk ért el, a győri ifj. Németh Gábor, aki egy futball-labdával lesz gazdagabb.
Tizenhét éves nyertesünk igazi sportember, az ETO FKC kézilabdázója. Fiatal kora ellenére már bemutatkozhatott a győri együttes felnőttcsapatában is. Állandó tagja a korosztályos magyar nemzeti együtteseknek, többször játszott a serdülő- és az ifjúsági válogatottban.
S hogy miért épp a kézilabdát választotta, arra édesanyja adott magyarázatot:
„ Még az óvodában végeztek a szakemberek egy felmérést, ahol megállapították, hogy van tehetsége ehhez a sportághoz, s azt tanácsolták, írassuk be a győri kézilabdaklubba.”
Ifj. Németh Gábor állandó játékosunk.
„ Ahogy édesapám, a Tippmester kezdetétől fogva játszom. Természetesen örülök a futball-labdának is, mert ahogy kézilabdázni, focizni is nagyon szeretek” – tette hozzá nyertesünk.
A második helyen a mosonmagyaróvári Horváth Péter, míg a harmadikon a beledi Takács Tibor végzett. Nyereményeiket – kétszemélyes belépőt egy-egy sporteseményre – Győrött, az Újlak utcai szerkesztőségünkben vehetik át.
Tárgynyeremény-sorsolásunkon februártól csak azok vesznek részt, akik minden héten küldenek be tippszelvényt. Így az értékes nyereményekre – a szokásoknak megfelelően egy DVD-író a főnyeremény – nagyobb eséllyel pályázhatnak állandó játékosaink.
Összetettben a gönyqi Sebestyén László ugrott az élre, előnye ugyan nem sok, csupán egypontos az őt követőkkel szemben a júniusig tartó játékunkban.
A játék 25. hetének helyes tippsora a következő: 1, 1, 2, 1, 1, X, 2, 2, X, 1, 2, 1, X + 2.
További információk és a teljes eredménylista a www.tippmester.kisalfold.hu internetes oldalon található.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Év közben ugranak majd rá a pályázati pénzekre

Élő organizmus a városi költségvetés, amely pályázatokon elnyert források következtében duzzad év… Tovább olvasom