Délmagyar logó

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -4°C | 0°C Még több cikk.

Kiadják a Tablók könyvét

– A soproni Széchenyi-gimnázium idén emlékezik meg az iskolaépület 150 éves fennállásáról, valamint arról, hogy 85 éve viseli a legnagyobb magyar nevét – mondta elöljáróban Szabó Miklós, a gimnázium igazgatója. – E két évforduló kapcsán a helyi középiskolák körében egyedülálló kiadvánnyal kedveskedünk egykori diákjaiknak az idei ballagásra: megjelentetjük a Tablók könyvét, amely az 1930–2007. közötti idQszakot öleli fel.

– A lehetséges 260 tabló képébQl, az úgynevezett kistablókból eddig már közel kétszáz elQkerült. A legtöbb kistabló a 70-es évek elQtti idQbQl hiányzik, de akad még a 70-es, a 80-as és a 90-es évekbQl is olyan, amit még keresünk – vette át a szót Molnár László könyvkiadó, aki több város gimnáziumának jelentette meg tablókötetét.

– A könyv zárásáig, április közepéig várjuk az öregdiákok jelentkezését, hogy a kötet minél teljesebb legyen. Az album megjelentetése a gimnáziumnak egy fillérjébe sem kerül, mivel az eladott példányok fedezik a kiadásokat – zárta Molnár László könyvkiadó.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tíz éve nem volt az MDF-nek ilyen magas támogatottsága

Tíz éve nem volt ennyi támogatója a közvélemény-kutatók szerint a Magyar Demokratikus Fórumnak, mint… Tovább olvasom