Délmagyar logó

2018. 12. 10. hétfő - Judit 2°C | 8°C Még több cikk.

Kiderült: bosszúból öldösték a romákat a K. testvérek

Régi sérelmek miatt forralt bosszút a romák elleni támadásokkal gyanúsított K. testvérpár és két társa. K. Árpádtól romák vették el gyerekkorában az újonnan kapott kisrádióját, ezt nem feledte.
Újabb merényletekre készült az a négytagú társaság, akiket a romák ellen elkövetett támadássorozattal gyanúsítanak. A rendőrség lezárta a nyomozást, vádemelést javasol. Az egy évig tartó támadássorozatban hat ember halt meg, s az elkövetés módja egyre kegyetlenebb lett. Kislétán már közvetlen közelről tüzelt K. István.

A négy férfit egy évvel ezelőtt egy debreceni szórakozóhelyen fogták el. A házkutatások során térképvázlatok is előkerültek, amelyek azt mutatják: még Erdőkertesen, Turán, Hajdúhadházán és Kisvárdán terveztek támadást - írja a borsonline.hu.

Olvasóink írták

39 hozzászólás
12
 • 39. koszone 2010. augusztus 11. 09:41
  „Ezeket bezárják külön-külön egy 8-as cellába,na ott aztán lesz nemulasss !”
 • 38. maros50 2010. augusztus 10. 23:49
  „Ferrer!
  Nem kívánom nézni fordítva a dolgot,nincs "de",mert az általad megállapított" szerény hányad",elég tág fogalom
  nincs alátámasztva semmiféle megalapozott adattal.Túl általános,amivel nem sok mindent lehet kezdeni.Amiről említést teszel az egyenlőségről,vannak törvényink csak az alkalmazóknak tiszteletben kellene tartani.A fejekben kell rendet tenni.
  "Megjegyzem,hogy mást sem tudtak tenni" Legyen úgy a megállapításod.Ezen nem nyitok vitát.A lényegen nem változtat az a tény,hogy a szélsőséges mozgalmakat csírájában kell elfolytani,mert hazánk békéjét veszélyeztetik.”
 • 37. Ferrer 2010. augusztus 10. 19:06
  „27. hozzászólás horvathi
  Szerintem meg a kongói titkosszolgálatok voltak! Ha már baromságot mondunk, ne elégedjünk már meg kicsivel, könyörgöm.”
 • 36. Ferrer 2010. augusztus 10. 19:03
  „A Kékfényben azt mondták, valószínűleg tényleges (!) életfogytiglani börtönt fognak kapni. Durva, nem?”
 • 35. Filctoll 2010. augusztus 10. 18:34
  „33. maros50 igazad lehet, de kérlek nézd fordítva a dolgot. A romák kapaszkodnak valóban csa az a gond hogy egy szerény hányaduk. Először a törvényeket kellene megváltoztatni és mindenkit egyenlővé tenni! Nem csak a segélyekben hanem a munkában!
  Magam részéről mélységesen elítélem ezeket a bűnözőket, és valóban igazad van hogy bölcsek voltak a cigányok hogy hallgattak. Megjegyzem még hogy mást nem tudtak tenni.”
 • 34. Bunghole99 2010. augusztus 10. 17:18
  „32. hozzászólás maros50 2010.08.10. 16:54

  "Ez nem gyerekes csínytevés,mint a diáktársukat meggyilkolt fiatalok tették..."

  Majd ha a te cigány gyerekedet mészárolja le egy magyar (csak mert unatkozik az iskolában meg egyébként sem büntethető) akkor is csak csínytevés lesz? Vagy akkor rasszista náci sorozatgyilkos magyaroktól lesz hangos sajtó? Hm?”
 • 33. maros50 2010. augusztus 10. 17:15
  „31.
  "Itt az elkövetés módja és a szervezettség a veszélyes"-így igaz,azzal a megjegyzéssel,hogy ne felejtsük el a motivációt.polgárháborús viszonyokat kívántak teremteni a vadállatok.Majdnem elérték a céljukat.A romák is kezdtek felfegyverkezni,bár megjegyzem,hogy a kaszával nem mentek volna semmire.Bölcsek voltak a romák,hogy
  nem döltek be ennek a provokációnak.
  Na ettöl veszélyes a sorotatgyilkosok a társadalomra! Na azért kapnak sullyos börtönbüntetést.Magyarázkodhatnak,hogy táskarádió,meg egyebek.Ilyen alapon anachia lenne hazánkban.”
 • 32. maros50 2010. augusztus 10. 16:54
  „2.KaszaOne!
  Ez nem gyerekes csínytevés,mint a diáktársukat meggyilkolt fiatalok tették,megkapták a métó büntetésüket.Ez az eset több annál az évszázat büncselekményét kövtték el a sorozatgyilkosok.Hogy te mit szeretnél? Hogy te felmentenéd? az a te magánügyed,de ez a vágyad nem fog teljesüllni.Inkább keress más örömet.”
 • 31. jq 2010. augusztus 10. 15:15
  „Itt az elkövetés módja és a szervezettség a veszélyes (már, ha úgy volt, ahogy mondják). Ettől függetlenül, mindenféle szervezetség nélkül "spontán" sokkal több magyar nemzetiségű magyar állampolgárt ölnek meg cigányok”
 • 30. Ferrer 2010. augusztus 10. 15:00
  „Ezek a cigánygyilkosságok szörnyűek. De mégis úgy gondolom, hogy a cigányok által elkövetett magyargyilkosságok számához képest ez csak éppen kimutatható. És én nem vagyok náci.”
 • 29. gerbera 2010. augusztus 10. 14:16
  „Gyurcsanyista-bajnai féle gyülöletkeltés a rendszerük csődből való valamiféle indokkal figyelem elterelés polgárháborút kirobbantania nép gyilkolja egymást ,és a népnek rontani és jól elverni,gyurcsanyéknak már nagyon viszketett a tenyerük ,nagyon akartak balhét és a mocskos vörös bolsi szocik meg a parlamentből röhögték volna.”
 • 28. gerbera 2010. augusztus 10. 14:07
  „Megdőlt az égbe kiáltó hazugság ,hogy a romákat gyilkolják, szocik fújták fel az egészet és seggnyaló média rájátszott , romák külföldi menedékjogot kértek külföldi országokban mert üldözik,gyurcsanyista mocskos uszító progabanda volt az egész, hogy a magyarokat és a cigányokat összeuszítsák.”
 • 27. horvathi 2010. augusztus 10. 13:37
  „Precedens okokból minden bizonnyal nagyon súlyos - többek esetében életfogytiglani - börtönbüntetések lesznek kiszabva, pedig a vádlottak valószínűleg ártatlanok.

  Az igazi bűnösöket továbbra is az izraeli, vagy szlovák titkosrendőrség tagjai között kellene keresni, de velük a magyar bűnüldöző szervek nem mernek ujjat húzni, ezért inkább néhány magyar srác fejét mutatják fel a közvéleménynek.”
 • 26. Csirén 2010. augusztus 10. 13:34
  „22. Igen. Ez a lényeg!
  Miért van kettős mérce?
  A gyilkosság, az gyilkosság. Elképzelni sem tudom mi lehetett az az enyhítő körülmény, amire tekintettel felfüggesztett büntetést kapott egy gyilkos.”
 • 25. Birodalmi 2010. augusztus 10. 13:29
  „ilyen erővel a lakosság 90% nak van indítéka, mert mindenki ellen követtek el sérelmeket a kivételezett cigók!”
 • 24. dühös 2010. augusztus 10. 12:39
  „Unom már, hogy a csapból is ez folyik. Minden tv-rádió adón ez a téma.

  Fele ennyire nem foglalkoznak a cigányok által elkövetett gyilkosságokkal, rablásokkal. Pedig sokkal több van a rovásukon. Csak valakiknek érdekük ezeket a szőnyeg alá söpörni.
  Hála az égnek a választásokat sem tudják befolyásolni ezzel a mantrával, mert a többség még nem ingyenélő cigány.”
 • 23. tüsök 2010. augusztus 10. 12:38
  „Nekem a szélvédőm verték ki.Akkor dühömben én is fejbe lőttem volna az elkövetőt.két dolog miatt nem tettem.Egyrészt nem tudtam melyik cigány volt, mivel még láttam ahogy távolodnak az autótól, másrészt nem volt mivel.”
 • 22. jq 2010. augusztus 10. 11:55
  „17 csirén

  Te meg azt ne felejtsd el, hogy abban az esetben a gyilkos volt cigány, itt meg az áldozatok...”
 • 21. achilleus 2010. augusztus 10. 11:41
  „12. hozzászólás LV-426 2010.08.10. 09:03
  ÍROD: "Akik közül a titkosszolgálat feláldozott párat a választás befolyásolása érdekében."

  Az ingatag Gyurcsány kormánynak szüksége lehetett a FENNMARADÁSÁHOZ, arra a feszült polgárháborús légkörre, ami Draskovics Tibor rendészeti működésének időszakát jellemezte. Kivizsgálandó, hogy tett-e olyan lépéseket a volt miniszter, amelyek elvonták a nyomozóhatóságok figyelmét, energiáit a tényleges bűnösökről (pl. Magyarok Nyilai kamu). Mint állítják 2 gyanúsított is kapcsolatban állt létező szélsőjobbosnak minősülő szervezettel (nem a Magyarok Nyilaival). Az, hogy teljes gőzzel nyomták menet közben a propagandát (ráadásul az áldozatok gyerekek, dolgozó felnőttek, anyák voltak), vádolva az ellenzéket, mindenkit, mindez egyfajta közös érdekeltséget hozott létre a fennálló rezsim és a gyilkosok között. Az hogy bizonyosfajta áldozatoktól nem riadt vissza a Gyurcsány rezsim, politikai haszonszerzés érdekében, aank a gyanúja, már a TV ostromnál felmerült, mert - bár a közelben állomásozott egy jelentős rendőri erő - őket nem vetették be a főleg vidékről felrendelt gyakorlat nélküli védők felmentésére. Az, hogy haláleset nem esett inkább csak a szerencsének tudható be, miközben Gy. Ferenc folyamatos kapcsolatot tartott az ostrom idején a rendőri vezetőkkel (erről saját maga nyilatkozott az események ideje alatt), másnap meg a könnyeit morzsolgatta a kórházban a sérültek ágya mellett. Közben az állományra olyan pszichológiai nyomást gyakoroltak, ami egyenes úton vezetett október 23-ához. Amíg ezek az ügyek nem lesznek tisztázva, Gyurcsány és Draskovics (valamint Gergényi) minden mozdulata, amit ezekben az eseményekben tettek, addig fenn áll a megismétlődés veszélye.”
 • 20. kspl 2010. augusztus 10. 11:05
  „"Kiderült:..."

  Bevallották?
  Egyértelműen rájuk bizonyították?

  Azt se bizonyított még, hogy egyáltalán cigányok elleni támadások voltak!
  Csak annyi biztos, hogy településszéli emberek ellen elkövetett támadások.”
39 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Már tavaly ismerték a ferihegyi hibákat

A Napi Gazdaság szerint már egy tavaly novemberi ferihegyi hatósági bejárás is az EU-bizottságéhoz… Tovább olvasom