Délmagyar logó

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

Kigyulladt egy betegágy az orosházi kórházban

Súlyos-életveszélyes égési sérüléseket szenvedett az orosházi kórház egyik betege, akinek kedden este kigyulladt a kórházi ágya. A tűzben más nem sérült meg. A tűzoltók a kiégett ágyban egy öngyújtót találtak, a beteg valószínűleg dohányozni akart.
A tűzoltókat edden este háromnegyed tízkor hívták a tűzoltókat az orosházi kórházba, mert az egyik, krónikus betegeket ápoló osztályon kigyulladt egy betegágy. Az ágyban fekvő 58 éves férfi súlyos-életveszélyes sérüléseket szenvedett. A tüzet a kórház személyzete még a tűzoltók megérkezése előtt eloltotta. A tűzoltók az ágy romjai között egy öngyújtót találtak. Az ágyban fekvő betegen kívül más nem sérült meg és a tűz nem terjedt át a többi berendezésre. A tűz okát egyelőre még vizsgálják.

A tűz keletkezésekor éppen műszakot váltottak az ápolók és közös erővel sikerült rövid idő alatt eloltani a tüzet. A betegeket azonban ki kellett költöztetni a szobából és a helyiséget fel is kell újítani, mert a füst és a korom tönkretette a falakat. A beteg, akinek meggyulladt az ágya, erős dohányos volt és korábban el is vették tőle a cigarettáját. Egyelőre úgy tűnik, maga okozta a tüzet, valószínűleg megint rá akart gyújtani. Az életveszélyes állapotban lévő férfit egyébként sérülései miatt Budapestre szállították.

Olvasóink írták

  • 2. Speedy 2008. április 30. 21:58
    „A Drog elvonók meg tele vannak "szögeságyakkal"?”
  • 1. knana 2008. április 30. 14:18
    „Ez az kellemes dohányzást!
    Az emberi sötétség és butaság ismét nem ismert határokat. Remélem leszámlázák neki az okozott kár kijavításának költségeit. Hátha nemmarad neki cigire és végre leszokik!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Támogatta Molnár Károly kinevezését a gazdasági bizottság

Az Országgyűlés Gazdasági és Informatikai Bizottsága szerdán 16 igen, 4 nem, 8 tartózkodó… Tovább olvasom