Délmagyar logó

2019. 07. 23. kedd - Lenke 19°C | 30°C Még több cikk.

Kiraboltak egy OTP-fiókot, ezt a férfit keresi a rendőrség - fotók

Kiraboltak egy OTP-fiókot, ezt a férfit keresi a rendőrség - fotókBűnügyi helyszínelés az OTP Bank üllői fiókjában 2019. június 18-án. Fotó: MTI
Az elkövető a pénzzel gyalogosan menekült el a helyszínről.
Kirabolt egy férfi egy üllői bankfiókot kedden - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) a honlapján. Az esetben nem sérült meg senki.

Az MTI helyszíni tudósítójának beszámolója szerint a rablás az OTP Bank Pesti úti fiókjában történt.
A rendőrségre kedd reggel, 9 óra után érkezett bejelentés az esetről. A férfi a bankban fegyverrel vagy annak utánzatával kényszerítette az egyik dolgozót, hogy készpénzt adjon neki. Lövést nem adott le, a pénzzel gyalogosan menekült el a helyszínről.

A kamerafelvételek alapján a rabló egy 170 centiméter magas fiatal férfi, aki fekete ruhát és napszemüveget viselt, kezében egy szürke szatyor volt.
  A rendőrség az elkövető azonosítását és felkutatását megkezdte, az elsődleges intézkedések az esettel összefüggésben folyamatban vannak - tudatták.

Az OTP Bank az MTI megkeresésére nem kívánta kommentálni az esetet.
Fotók: MTI
Fotók: MTI
A PMRFK munkatársai kérik, hogy akinek van információja a bűncselekményről, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységi-irányítási Központját a 06-1/236-2883-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 telefontanú zöldszámán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikét.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Etióp keresztény vezetőkkel tárgyalt Orbán Viktor - fotók

Etióp keresztény vezetőkkel tárgyalt Orbán Viktor - fotók
A megbeszélésen egyetértettek, hogy Európának törekednie kellene arra, hogy hű maradjon keresztény… Tovább olvasom