Délmagyar logó

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -2°C | 2°C Még több cikk.

Kirabolták és összeverték a Magyar Gárda egyik alapítóját

Vecsés - Súlyos koponyasérüléseket szenvedett a Magyar Gárda egyik alapítója. Eltérőek az információk arról, hogy politikai támadás történt, vagy csak egy betörés fajult el.
Súlyos koponyasérüléseket szenvedett, és már egy műtéten is átesett a Magyar Gárda egyik alapítója, Szabó Attila, akit hétfőn hajnalban vertek össze, miután négy ember betört vecsési házába - írja a Magyar Hírlap és Magyar Nemzet. Az egyik elkövetőt, aki egy 38 éves fővárosi férfi, már el is fogták.

A nyomozás jelenlegi szakaszában nem politikai indíttatású támadásnak, hanem "tipikus rablásnak tűnik az eset, amelynek célja a vagyonszerzés volt" – nyilatkozta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Magyar Nemzetnek.

A Magyar Hírlap ugyanakkor azt írta: a feleség szavai szerint a támadók viperával és feszítővassal ütötték-verték a férjét, azt kiabálták, hogy "most magyarkodjál".

Szabó Attila a vecsési Jobbik és a Magyar Gárda egyik vezető személyisége, aki a helyi MIÉP-ben is tevékenykedett, és tagja volt a városi nemzetőr szövetségnek.

Bényi Mónika, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta, hogy rablás miatt indítottak eljárást, az őrizetbe vett 38 éves gyanúsítottról pedig azt közölte, hogy korábban rablás, lopás, hivatalos személy elleni erőszak és emberölés kísérlete miatt volt már büntetve.

Olvasóink írták

67 hozzászólás
 • 67. flexsnake 2009. március 14. 13:18
  „Tavalyi cikk.”
 • 66. redstar 2009. március 13. 14:58
  „ÉS ?!...AKIK LÉTREHOZTÁK A GÁRDÁT, s ÚGY NYILATKOZTAK MEG AHOGY MEGNYILATKOZTAK, MIÉRT CSODÁLKOZNAK HA NÉHÁNYAN "MEGNEHEZTELTEK" RÁJUK?
  Az akció reakciót vált ki....gyengébbek kedvéért:ki kardot ránt, kard által....”
 • 65. karcsi0321 2008. december 22. 16:25
  „Figyeljte mag!! Tégedet felkénekötni az ország vezetőivel. tesenkiházi köszönettel tartozol a többivel eggyüt, A magyarnépnek hogy eltartanak Előre gárda.”
 • 64. mag 2008. december 21. 04:22
  „MIKOR VESZITEK MÁR ÉSZRE HOG A ROMÁKÉ ÉS A ZSIDOKÉ A HATALOM LÁZSD ORSOS VIKTOR ÉS GYURCSÁNY FERENC .ÉS TI CSAK DROIDOK VAGYTOK ( CSICSKÁK) A HATALOM MI VAGYUNK”
 • 63. mag 2008. december 21. 04:15
  „HÁLA A DEVLÁNAK ADIG ÁTKOZTAM A ROHAT NÁCIKAT ROHAGYANAK MEG MIND”
 • 62. Mike3 2008. december 17. 19:20
  „6-os: én készen állok. Törjön ki a balhé, ott leszek a frontvonalban.
  nagyon elég volt már a cigányterrorból”
 • 61. fazer 2008. december 17. 18:03
  „#59 flexsnake! Igen ez életszerű, asszem én is, hogy így lehetett. Vaze!!! Ezt egyedül találtad ki, vagy volt segítséged?”
 • 60. flexsnake 2008. december 17. 17:06
  „42. hozzászólás heritage 2008.12.16. 14:07


  Csak hogy legyen róla fogalmad:
  a fegyvertartási nem jogosít fel arra hogy lőfegyvert vásárolj és otthon tárold.Ne tévesszen meg a neve.
  Viszont a rendőrségen kapsz fegyverviselésit gázra 2darab ezresért.Vadászboltban meg vehetsz gázt.
  De golyós maroklőfegyvert vagy bármi hasonlót legfeljebb feketén.Egyébként meg ha használod akkor tök mindegy ki és hol tört rád, te vagy az elkövető.Egy viperával szemben nem lesz soha jogos védelmi helyzet.”
 • 59. flexsnake 2008. december 17. 17:02
  „Na és mi van ha direkt így volt időzítve?Önbetörés... Kicsit megdádázták a haverok hogy felhívják a figyelmet magukra :D A felesége mit hallott? Lehet hogy ez egy házzal odébb meg úgy hangzott: most majd mond azt amit megbeszéltünk...”
 • 58. dodó 2008. december 16. 20:18
  „k-(olompár)-r-obi és Logaritmus

  Okosnak tartjátok magatokat, kérlek, számoljatok!
  -10 000 000 lakos; 9 200 000 magyar-800 000 cigány
  -15 000 börtöntöltelék; 15 % = 2 250 magyar-85 % = 12 750 cigány. Vö:2250/9 200 000, ill. 12 750/800 000!

  Külön nem akarok kitérni arra, hogy a cigányt kevesebbet ítélik el és kevesebbet kap,(jáj hát szegínyke kátrányos, nehíz gyerekkor meg a sok purgyé meghát azí báncsák me´ cigány), sem arra, hogy a fiatalkorúak börtönében még rosszabbak az arányok és a állami gondozottaknál egyenesen 99 %! az arányuk!

  A híreket és a statisztikákat (nem így nevezik, de kimondják) megtaláljátok a Magyar Nemzet és a Magyar Hírlapban IS!
  Itt olvashatók pl. : "az élet és vagyonellenes bcselekmények 94 5-át cigányok követik el" , vag: "az uzsorások mindegyike egytől-egyig cigány"!”
 • 57. molotovkoktél 2008. december 16. 19:41
  „48: anyád hogy van, lágerkurva?”
 • 56. k-r-obi 2008. december 16. 19:14
  „Logaritmus lő, és talál! Bele a közepibe! Egy régóta Londonban élő barátom elmondása szerint ott is így van!”
 • 55. achilleus 2008. december 16. 19:07
  „Tételezzük fel, hogy Logaritmusnak igaza van!
  Csak azt nem értem, akkor miért mennek ki annyian?
  Ez miért nem üt szeget Logaritmus fejébe?
  Talán azért, mert itthon még rosszabb, ez persze nem jut eszébe!

  (Nekem kinn van az összes nálam fiatalabb rokonom, nekik teljesen mások a tapasztalataik.
  A húgom például ápolónővérként dolgozik, összehasonlíthatatlanul jobb munkakörülmények között, megbecsülve, erkölcsileg és anyagilag is.)”
 • 54. FaciaNegra 2008. december 16. 18:34
  „T. "Logaritmus"!

  Ahogy irod, "....van egy echte osztrak ismerösöm...". Ez igy nem Ok.
  Helyesen: "echten" (Akkusativ) lenne.
  Amit a magyar munkavallokrol Nyugaton irsz, ellegge tulzol!!!!
  (5-en egy lakasban, sporolnak, ha nem vesznek semmit....???)
  Hm.”
 • 53. Logaritmus 2008. december 16. 17:29
  „ejfe: "Mondjuk nyugatra, ahol nincs cigánybűnözés, viszont van munka és megbecsülik a magyarokat..."

  Te mikor voltál "nyugaton" és ott hol? Mert ahol nincs "cigánybűnözés" ott van "négerbűnözés", "lengyelbűnözés", "magyarbűnözés" vagy csak szimplán - mert mindegy minek kereszteled - bűnözés. A magyarországinél keményebb. Menj el Comptonba, aztán megnézzük hány órán át éled túl fegyver nélkül, egyedül. :D

  Van viszont munka.... erről tudnék mesélni. Sok barátom, főleg akik vendéglátóznak vannak kint Dániában, Angliában és ott is nagyon-nagyon nehéz munkát találni, sokkal nehezebb mint itthon és bár többet keresnek természetesen mint itthon de sokkal többet is kell dolgozniuk, nincs lazsálás, és ezért a szó szerint rabszolga munkáért annyit kapnak hogy 4-5-en tudnak bérelni egy kis lakást ahol egymás hegyén hátán laknak mint diákok a kollégiumban. Spórolni csak úgy tudnak, ha nem költenek semmire. Nem tudom, nekem az a fajta élet nem élet. Nyilván, aki 1-2 eladható diplomával, anyanyelvi nyelvtudással próbál szerencsét, vagy kap egy EU-s ösztöndíjat annál más a helyzet, de őket a "cigánybűnözés" sem érinti mert nem a Cserepes sor 250 méteres körzetében laknak idehaza sem...

  A "magyarok megbecsüléséről" annyit, hogy van egy echte osztrák ismerősöm, aki hotelt üzemeltet Ausztriában. Természetesen sok magyar munkavállaló dolgozik neki, szereti, kedveli őket de pl. szakácsból nem talál rendes alkalmazottat mert a magyar szakács iskola és gyakorlati helyek csapnivalóan gyengék, ha jól megnézed a magyar gasztronómiai vendéglátás nem is valami nagy durranás mostanság. A "Magyar, ne lopj" és hasonló táblákról a bécsi üzletek ajtajában meg ne is szóljunk, és bizony nem a romák miatt kellett kitenni azokat sem. :/”
 • 52. Zejko 2008. december 16. 16:53
  „Cigánysággal az a baj hogy nincsenek szét telepitve falkában telepeken vadak és nem fejlődnek mivel nincs is kitöl saját törvényeik vannak!!Városokban márt ált. más a helyzet elérhető iskolák többen járnak mert elérhető!!Felénk van egy falu 76% ban Romák lakják barátnőm is oda valosi,mindössze pár km re van a várostol most hétvégén bejöttek szorakozni.Eredménye az lett szét törtek két kocsmát egy mulatos helyet be kellett zárni 3 embert korházba szállitottak sulyos sérülésekkel!!Utána feljöttek egy szorakozohelyre ahol én is ott voltam egy kettőt ismerek közülük arrol vagánykodtak hogy ok nélkül hogy szétverték a buta parasztokat és bezárt a hely milyen fasza gyerekek!!!Vannak kivételek pl.barátnőm is onnan származik és hát sok rokona van de meg veti őket épp ezért ,szégyenli őket!!!Aki ennyire nem akarja elhinni hogy mire képesek én szivesen belevezetném a kulturájukba ,megmutatnám a telepet még albérletet vagy esetleg ház vásárlásában is segitenék!!Különben nagyon olcsok a házak ,nem véletlen!!!Aranka ,k-r-obi az a baj hogy könnyü ugy beszélni ha nem ismered a jelenséget nem éltél mellettük!!!!”
 • 51. Zejko 2008. december 16. 16:37
  „k-r-obi Minden szivemből azt kivánom neked hogy hasonlot éljél át te és családod!! Prljav stakor!”
 • 50. fazer 2008. december 16. 16:18
  „#49 Amúgy teljesen normális vagyok. A hangok is megmondták.”
 • 49. efje 2008. december 16. 16:07
  „Miért van olyan érzésem hogy valakiknek az lenne a jó, ha a magyarság elmenne máshova élni? Mondjuk nyugatra, ahol nincs cigánybűnözés, viszont van munka és megbecsülik a magyarokat.
  Egy ideje feltűnt hogy elég sok gyanús ügynél Izraeli érdekeltséget emleget a sajtó.
  Tényleg ide menekülnének egy esetleges katasztrófa, netán háború eseten? Nemrég olvastam hogy mar
  napi 3 Malév gép repül oda-vissza. Hm. Nem sok az egy kicsit? Biztos van rá igény.
  Megértem őket. Nem lehet könnyű olyan országban élni ahol folyamatosak a lövöldözések, robbantások, a szomszéd állam nukleáris fenyegetése.
  Azt is olvastam egy történész írásából nemrég hogy a vallásuk ugyan megtiltotta nekik hogy a messiás
  eljövetele előtt visszatérjenek a szent földre, mégis államot alapítottak ott 1948-ban. Felvásárolták a földeket az araboktól (kb.10%-ot), majd kisebb nemzetközi segítséggel, de mégiscsak megtörtént.
  Az ezt követő éveket persze háborúk követték, nem 1, nem 2.
  A messiást a Biblia is említi. Akkor jön majd, amikor senki se számít rá. Egy embert visz, egyet a földön hagy. Jo, jo, de mégis mikor? Ismerek egy embert. Azt állítja hogy 2012-ben. Papok közt nőtt fel, átolvasta a Talmudot a zsidók könyvét is. Utánanéztem. Több oldal is említ egy Nibiru nevű bolygót, mely kb. 3-szorosa a földnek, fénylő aranypor borítja a légterét, 4 dimenziós utazásra is képes, 12 holdja van. Régebben írhatták az egyik levelet, mely szerint 2001 és 2012 között számíthatunk az érkezésükre. Akkor jönnek majd, ha a fold lakosságának a nagyobbik része elfogadja az érkezésüket.
  Érthető. Így lesz majd 2 nap az égen, viszont a természeti katasztrófák miatt sok ember odavesz. A tengerpartiak elsősorban.
  Itt a vége, fuss el vele!”
 • 48. k-r-obi 2008. december 16. 15:19
  „molotovkoktél! :-D Nálad engedély nélkül csinálták, ezért a kaparás után Te lettél a maradvány!”
67 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A fővárosban bizonytalan a vonatközlekedés

Továbbra is kiszámíthatatlan a vonatközlekedés Budapesten is. A Déli és a Keleti pályaudvar… Tovább olvasom