Délmagyar logó

2018. 12. 10. hétfő - Judit 2°C | 8°C Még több cikk.

Király Viktor apja nem pénzért vásárolja a sikert

Nem adom ki a fiam lemezét, mert nem akarom, hogy újabb támadások érjenek minket – mondta Király Viktor édesapja, az egyik legnagyobb hazai zenei kiadó, az EMI igazgatója.
Király Tamás azt is hozzátette, hogy enélkül is éppen elég rosszindulatú, alaptalan pletyka kering, például az, hogy lefizette a Megasztár zsűrijét.

Király Viktor apukáját, Tamást is elgondolkodtatta az a tény, hogy a legutóbbi döntőn Dávid annyi szavazatot kapott, mint Krisztián és Viktor együttvéve.

Könnyen előfordulhat, hogy a szombati finálét is ilyen fölényesen nyeri, de a zenei szakember bízik fia tehetségében, és abban, hogy a közönség ezúttal tényleg azt értékeli, ki hogyan énekel.

– Még beszélgetni sem szoktam a zsűritagokkal, hogy még a látszatát is elkerüljem azoknak a híreszteléseknek, hogy lefizettem őket – kezdte Király Tamás, reagálva a korábban terjedő híresztelésre.

Király Viktor szüleivel. Fotó: Németh Alíz
Király Viktor szüleivel. Fotó: Németh Alíz

– Azért butaság ez a pletyka, mert egyrészt rangon aluli lenne, ha pénzért kellene megvásárolni a sikert, másrészt nem hiszem, hogy erre lehetőség lenne, nem olyannak ismerem a zsűri tagjait. Arról az “apróságról" nem is beszélve, hogy miből fizetnénk le őket – mondta Tamás, akit azt is cáfolja, hogy fia mindenképpen nyer a versenyben, mert “apuci" úgyis megjelenteti a lemezét.

– A TV2–nek szerződése van a Warner kiadóval, az a cég adja ki a győztes lemezét, és valamennyi olyan megasztárosét, akiben fantáziát lát.

Megasztár: a 20 legjobb pillanat

Így remélhetőleg Viktorét is. De nem bánom, hogy így van, mert ellenszenvet váltana ki, ha mi dobnánk piacra a saját fiam dalait. Magyarországon ugyanis nem szeretik, ha valakit a saját családja menedzsel. Pedig számos külföldi világsztár a szülei segítségével lett sikeres, ami logikus, hiszen feltétel nélkül bíznak egymásban, és az érdekeik is közösek – mondta Király Tamás.

Bata Kata

Olvasóink írták

28 hozzászólás
12
 • 28. Cat 2008. december 21. 20:36
  „Mathiasking
  Ha konkrét tapasztalatod van, az más. De úgy vélem, azoknak a nagy része, akik osztják az észt a zsidók és a média viszonyáról (meg a zsidókról úgy általában), nem saját tapasztalatok alapján teszik ezt, hanem zsigerből nyomják a mocskosbabózást.

  "Ezért nem értem, hogy te mi a fenét tudsz az egészről, amikor TV-t csak a kocsmában vagy otthon látsz!"
  Ezt a stílust még véletlenül se engedd meg magadnak, ha azt szeretnéd, hogy a mondanivalód ne sikkadjon el a személyeskedő bunkóságod mellett.”
 • 27. Mathiasking 2008. december 20. 12:09
  „Logaritmus!

  A politikai beállítottságod a hozzászólásaidból megismerhető. Honnan tudod te az enyémet? Honnan tudhatod a véleményemet? Egyébként figyelmedbe ajánlom azt amit CAT-nek írtam.

  Oszt jó napot!”
 • 26. Mathiasking 2008. december 20. 12:06
  „Cat!

  Volt neked dolgod médiában dolgozni? Szerintem nem. Szerinted amikor leépítés volt a televízióban, kiket küldtek el először? Hát nem a Weiszt és a Grünt! Ennyit a dologról. Nem pejoratív értelemben zsidóztam, de a tapasztalatom annyi, hogy elég a hátralévő életemre. Nem érdekel mások véleménye akkor, amikor tapasztalatom van!

  Példa: Akkor amikor temetésen azt mondja nekem valaki, akiről tudom, hogy él az édesanya, mélyen együtt érzek veled, azt letudnám köpni! Mit érez, amikor nem az Ő édesanyját temetik! Majd ha temetik vagy már temették akkor őszinte lehet ez a mondat a szájából hangozva.
  Ezért nem értem, hogy te mi a fenét tudsz az egészről, amikor TV-t csak a kocsmában vagy otthon látsz! Magyarázol itt nekem a műsorszerkesztésről és a szerkesztőkről.”
 • 25. Mike3 2008. december 20. 11:08
  „Király Viktor apja Shark a törvényszéki ragadozó? Nem is tudtam :)”
 • 24. achilleus 2008. december 20. 10:00
  „Az MDF is megkezdte választási csalássorozatát:

  Az egykor szebb napokat is megélt MDF ferencvárosi időközi országgyűlési választásra két részletben leadott 1015 ajánlószelvényéből 669 hamisítvány (fénymásolat) a Jobbik észrevétele szerint. A helyi választási iroda a gyanút megalapozottnak találja, ezért az Állami Nyomda Nyrt. szakértőjének meghallgatását javasolja a választási bizottságnak, mely szombaton dönt több más jelölt ügye mellett ebben is.

  A tegnapi leadási határidőig jogerősen csak egyetlen jobboldali jelöltet vettek nyilvántartásba: Szegedi Csanádot, a Jobbik alelnökét, a Magyar Gárda Egyesület egyik alapítóját, aki harcba száll a szétaprózódott baloldallal szemben.

  Az MDF első próbálkozására leadott, kiugróan nagy számú (159 db, közel 20%) érvénytelen ajánlószelvénye arra ösztökélt, hogy alaposabban vizsgáljam meg az ügyet. A herényi pártot megelőző 6 jelöltnek addig összesen csak 4 kettős jelölése volt (SZDSZ-Munkáspárt, Humanista Párt-Munkáspárt, SZDSZ-Humanista Párt, SZDSZ-MSZP), az MDF megjelenése egyből 38 új kettőzést generált (10 az MSZP-vel, 10 az SZDSZ-szel, 8 a Munkáspárttal, 4 a Humanista Párttal, 3 a Fidesszel és 3 a Jobbikkal). Az MDF és a Jobbik látszólag kettős ajánlásairól helyszíni vizsgálat során, az ajánlók tanúk előtti nyilatkozata alapján kiderült: mind a három személy, akinek nevében kettős jelölés történt, valójában csak a Jobbikot támogatta, az MDF-es kopogtatócédulákon szereplő aláírások hamisak.

  A Magyar Dávidibolya Fórum összes ajánlószelvényének alapos átvizsgálása során megállapítottam, hogy azok kétharmada hamisítvány, melyek egy kaptafára készültek, vélhetően fénymásolóval. Az utolsó napon pótlólag leadott 188 cédulából pedig már csak mindössze 11 eredeti, ami életszerű is, hiszen egy nap alatt nem lehetett annyit összeszedni. A leleplezéssel ezért is vártuk meg a pénteki pótlást, hogy a bűncselekmény még egyértelműbb legyen.

  A Jobbik a feljelentést az arra hivatottabb választási bizottságnak javasolja megtenni, a jelölt nyilvántartásba vételének megtagadása mellett. A választás rendje elleni bűncselekmény és okirat-hamisítás mellett a személyes adattal visszaélés gyanúja látszik megalapozottnak, hiszen az ,,ajánlók" adatait vélhetően korábbi választásokról vagy aláírásgyűjtésekből tudták. Ezt támasztja alá az is, amit a népesség-nyilvántartó rendszerből az érvénytelen kopogtatócédulákról szúrópróbaszerűen derítettem ki: T. Elemérné ajánlását azért nem vette be a rendszer, mert 2007 novemberében 77 évesen elhunyt...

  A Jobbik Magyarországért Mozgalom szerint sokat elárul a rendőrség erkölcsi szintjéről, hitelességéről, hogy az MDF szabálytalanul induló jelöltje, dr. Dézsi Mihály nyugalmazott rendőrezredes, a BRFK korábbi szóvivője.

  A helyi választási bizottság szombaton 11 órától, várhatóan késő délutánig tartja nyilvános ülését a Bakáts téri polgármesteri hivatalban. A Jobbik mindent megtesz a politikai maffia leleplezéséért a jövőben is.

  Novák Előd
  a Jobbik delegáltja a Bp. 12. OEVK Választási Bizottságba”
 • 23. molnargabi 2008. december 20. 06:49
  „"Csak küldjétek a szavazatokat ész nélkül!!!!´”
 • 22. FaciaNegra 2008. december 19. 23:26
  „A "legnagyobb hazai zenei kiado, az EMI igazgatoja"-
  nem kell hogy lefizessen senkit!

  Eleg, ha annyit mond:

  " A te, vagy a ti lemezetek, stb., -t nem tamogatjuk, nem lesz kiadva!"
  (A "független zsüri" is az EMI-töl függ!!!)

  Egy ilyen kijelentes a "foglalkozasi, anyagi, karrier--öngyilkossag egy ebben a müfajban dolgozonak!!

  Nem kell ehhez 1 $-sem!”
 • 21. Luckatosh 2008. december 19. 22:51
  „Szerintem dogoljon meg mindeggyik!”
 • 20. Martynko 2008. december 19. 22:27
  „Én csak egy vmit nem értek.. Kiraly papa idejon es elkezdi lehordani orszagunkat hogy itt nem segithet a szulo a gyereknek mert ez az amaz bezzeg amazooknal.. akkor kerdem en miert is nem adta ki Vikike lemezet korabban? Most minden a megazstartol fugg? Baro.msag es nagy kamu. S hogy mondhat ilyet a fia elott....??
  Sajnalom Viktort mert szimpatkus de rohej ami korulotte folyik.”
 • 19. hehe 2008. december 19. 21:27
  „FAHANGU MAJOM . A KRISZTIÁN A LEGJOBB. 30.-ÁN AZ IHBAN”
 • 18. homer 2008. december 19. 20:31
  „Fahangú majom...”
 • 17. Logaritmus 2008. december 19. 15:45
  „"a zsidók uralják a média 100%-át"

  Nem is tudtam. Ezek után hogy tudod elolvasni a Magyar Nemzetet, Magyar Fórumot, kuruc.info-t és a többi ehhez hasonlót? :D

  Vikornak ne lenne hangja? Szerintem előbb hallgasd meg ezt:
  http://www.youtube.com/watch?v=aIWfS5YScrA

  Nem vagyok zenész, de nekem pl. ez tetszik és nem tűnik hamisnak vagy rossznak. Amúgy meg úgysem attól lesz valaki "sztár" hogy megnyeri a tv műsort. Aki ott szerepel és eljut az első 3-4 helyig az eleget szerepel ahhoz, hogy az emberek megismerjék. Lemezt, koncertjegyet úgyis attól vesznek akit szeretnek a hangja v. bármi más miatt...apuka, anyuka, a vállalat, a gyülekezet pénze kevés a népszerűséghez.”
 • 16. papaya 2008. december 19. 14:45
  „Nagyon gáz ez a család! Viktorkát megpróbálják nálunk nyeretni,mert már Sierra Leone-t vagy Burkina Faso-t nem lehet lefizetni.Aztán ott van magyar himnusz Linda és Király apuka sara a csekély 20 kg aranytartozással! Az egész családot anyuka folyamatos, amerikás műmosolya próbálja összetartani.”
 • 15. spiler 2008. december 19. 13:27
  „VAGY NEM AKARSZ NAGYOT BUKNI!!!!!!!!4”
 • 14. Cat 2008. december 19. 12:03
  „"Abból induljatok ki, hogy a zsidók uralják a média 100%-át."
  Ja, és ha nem fut be valaki, az is tutibiztosan a zsidók miatt van, még véletlenül sem azért, mert tehetségtelen, vagy mert rosszul menedzseli magát. Senki nem hibás semmiben, csakis a zsidók.”
 • 13. Iza3 2008. december 19. 11:35
  „HálIstennek, vége lesz már ennek a vircsaftnak!!!!!!”
 • 12. Hibiszkusz 2008. december 19. 10:30
  „Igen T. cessz! igen, van hallásom hogy a kérdésére röviden válaszoljak.De az Ön élces megjegyzésétől még az igazság, igazság marad. Miért is lehetnék irigy a Király családra? Nem hiszem ,hogy az itt fórumózok irigységből adnák nyilvánosságra a véleményüket. Talán Király apukának illett volna megtanitani a magyar Himnuszt a gyerekeivel,mielőtt M. o-ra hozta őket.Ez a forgatókönyv meg volt irva.ui:kivánok Önnek örömökben gazdag, szeretetteljes ünnepeket....”
 • 11. radenko 2008. december 19. 10:27
  „Ez a gyerek még énekelni sem tud csak nyivákol. Apucinak sok sok millió forintjába került, hogy a fiacskája idáig eljutott.De sebaj a közönséget nem lehet megvenni apuci mert nincs annyi pénze.Kiderül a fiacskája egy nagy nulla hamarosan.”
 • 10. Mathiasking 2008. december 19. 10:05
  „Gyerekek! Abból induljatok ki, hogy a zsidók uralják a média 100%-át. Mindegy mit teszel, Ők csak nyernek rajta. Az a lényeg, hogy telefonálj!!!!!!!!!!!!!!

  Vicc: Palesztina Izrael határán a palesztin Ahmed lövi az izraeli AAron tankját. Egyszer csak elfogy a géppisztolyából a löszer. Felnyílik a tank fedele, kikandikál belőle AAron és megkérdi: Elfogyott a lőszered Ahmed? Igen - szól a válasz. Van eladó, veszel tőlem? mondja AAron. Mi a tanulság: Az üzlet az üzlet!”
 • 9. antikos 2008. december 19. 10:01
  „Kedves Joy!
  Rég hallottunk felőled!:)
  Na amit alant írtál, pont arról van szó. No comment...”
28 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bedőlhet a Malév: húszmilliárd szállítói tartozás

Véglegesen megpecsételheti a Malév sorsát, ha a pénteki rendkívüli közgyűlésen nem sikerül a… Tovább olvasom