Délmagyar logó

2018. 12. 09. vasárnap - Natália 1°C | 11°C Még több cikk.

Kiszúrják a nem eredeti Windows Vistát

A Microsoft február 20-tól Magyarországon is kibővítette a Windows Genuine Advantage (WGA - Eredeti Windows, valódi előny) programot a Windows XP-re készült WGA Notifications csomaggal.
Az új WGA Notifications program segítségével az egyéni és üzleti felhasználók ellenőrizni tudják szoftverük eredetiségét, meggyőződhetnek arról, hogy valóban a nagyobb megbízhatóságot, a frissítésekhez való gyors hozzáférést és gazdagabb felhasználói élményt biztosító eredeti Windows-t használják.

Az eredeti Microsoft szoftvert maga a Microsoft adja ki, megfelelő licenccel rendelkezik és az annak megfelelő teljes körű támogatásra jogosult a Microsoft vagy megbízott partnere részéről. Az eredeti Microsoft szoftver több és jobb funkciót kínál, és könnyen integrálható a legkülönbözőbb hardverekkel, szoftverekkel és szolgáltatásokkal. Felhasználói abban a biztos tudatban használhatják, hogy mindig megkapják a legfrissebb funkciókat, frissítéseket és folyamatosan készülő javításokat, amelyek segítenek PC‑jük teljesítményének maximalizálásában. Az Windows Genuine Advantage (WGA - „Eredeti Windows, Valódi Előny") program része a Microsoft azon törekvésének, hogy oktatással, műszaki megoldásokkal és jogi eszközökkel védje meg felhasználóit és partnereit a hamisítványoktól.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nézi a sztárokkal készült mqsorokat?

Tovább olvasom