Délmagyar logó

2019. 04. 18. csütörtök - Andrea, Ilma Még több cikk.

Kocsmai balhé Kiskőrösön

Tömegverekedést akartak megelőzni a rendőrök az üzemeltető kérésére egy kiskőrösi sörözőben vasárnap hajnalban, az egyik vendég azonban a rendőrökre támadt – értesült az Objektív Hírügynökség a Bács-Kiskun Megyei RFK sajtószolgálatától.
Hajnali fél 1 körül egy 32 éves kiskőrösi lakos telefonon kért segítséget az üzemeltetésében álló sörözőbe a záróra végrehajtásához, mert ott nagy számú ittas vendég tartózkodott felfokozott hangulatban és elejét szerették volna venni egy esetleges tömegverekedésnek. A bejelentésre a helyszínre vonult három rendőr szolgálati autóval. A sörözőben zárórát rendeltek el, a rendőrök felszólítottak mindenkit, hogy hagyja el a vendéglátóhelyet.

A vendégek közül P Gyula István 41 éves kiskőrösi lakos az intézkedő rendőrökkel szemben trágár szidalmakat használt, nem volt hajlandó elhagyni a helyiséget. Ekkor a szolgálatirányító parancsnok személyazonosságának igazolására szólította fel a férfit, aki ehelyett jobb öklével állon vágta a vele szemben intézkedő rendőrt.

A támadást észlelve a rendőrök testi kényszer és bilincs alkalmazásával a helyszínen elfogták és a kapitányságra előállították a férfit, aki ellen hivatalos személy elleni erőszak miatt büntető eljárást kezdeményeztek.

Olvasóink írták

  • 2. nagypappa 2008. március 17. 03:34
    „Szerintem a rendőröknek nem is kellett volna kimenni intézkedni.
    A kocsmáros adta az italt a vendégnek, ha látta, hogy leittasodik, nem kellet volna kiszolgálnia.
    Amikor meg már nem tetszik a vendég viselkedése, akkor jöhetnek a rendőrök és végezzék el a mocskos munkát a kocsmáros helyett?”
  • 1. nyugdíjas 2008. március 16. 20:02
    „Elég nagy baj van már ebben országban, ha már rendőrökre mernek támadni, rájuk lőni, megölni stb.........”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Keresik Magyarország legjobb védőnőjét

A családokért, gyerekekért legtöbbet dolgozó, lelkiismeretes védőnőknek hirdetett versenyt a Magyar Védőnők Egyesülete. Tovább olvasom