Délmagyar logó

2019. 05. 27. hétfő - Hella Még több cikk.

Kondor Katalin elállt az ügynökügyben indított perektől

A bírósági tárgyalás reggelén visszavonta keresetét Kondor Katalin az általa kezdeményezett eljárásokban, amelyeket az állítólagos ügynökmúltjával kapcsolatos újságcikkek miatt indított.
A volt rádióelnök csütörtök reggel faxon értesítette a bíróságot. Kondor Katalin Szombathy Pált, a Magyar Hírlap korábbi főszerkesztőjét és Varga László történész-levéltárost perelte be. Varga ugyanis 2006-ban a lapban és később az Élet és Irodalomban megjelent cikkében említést tett Kondor ügynökmúltjáról.

Ezekben a perekben eddig csak eredménytelen békéltetési eljárások voltak, a csütörtökre tervezett első érdemi tárgyalás előtt azonban a volt rádióelnök váratlanul elállt a pertől. Mint ismert, Kondor ügynökmúltját a Fővárosi Ítélőtábla a Fővárosi Bíróság első fokú ítéletével szemben januárban másodfokon nem találta bizonyítottnak.

Olvasóink írták

 • 3. someone 2008. október 10. 18:58
  „Kondor többször pert nyert az Élet és Irodalommal szemben, a Népszava ellen, a Magyar Hírlap korábbi kiadója, a Ringier Kft. ellen, a Magyar Rádió Közalapítvány kuratóriumával szemben, az ÉS-el, a Népszabadsággal, stb. szemben,... elege lehet az egészből.
  Neki van igaza!”
 • 2. drágalátos 2008. október 10. 17:53
  „Rájött, hogy mégis bizonyítható a dolog? Nahát! Ez lesz a drága Kárpáti Gyuri bácsival is.”
 • 1. dodó 2008. október 10. 17:25
  „A főszerkesztő asszony nem hazudtolta meg magát. Most is olyan egyenes jellem, mint (a nem bizonyított) ügynökkorában volt.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Amerikai vízummentesség: tesztelés novembertől?

Elképzelhető, hogy már novemberben megszűnik a magyar turisták vízumkötelezettsége az Egyesült… Tovább olvasom