Délmagyar logó

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -4°C | 4°C Még több cikk.

Könyvajánlók

A HIRAM-KULCS

A Hiram-kulcs című könyv az alapjáig meg fogja rázni a keresztény világot. Amikor Christopher Knight és Robert Lomas szabadkőművesek elhatározták, hogy megkeresik a szabadkőművesség gyökereit, fogalmuk sem volt, hogy hamarosan Jézus Krisztus és az eredeti jeruzsálemi templom igaz történetét fogják bogozgatni. A könyv akkor ér az izgalom tetőfokára, amikor az írók megfejtik a szabadkőműves rituálékban elrejtett pontos adatokat, amelyekről kiderül, hogy Jézus iratttekercsei végső nyughelyéhez adják meg a kulcsot. Ez a hely nem más, mint egy csodálatos szentély, amely pontos mása a Heródes által emeltetett templomnak, és amelyet a templomosok leszármazottai és az első szabadkőművesek építettek több mint 500 évvel ezelőtt. Jézus valódi tanításai túlélték az évezredeket és várják, hogy kiássák őket.

Kategória : Kereszténység
Kiadó : Gold Book Kft.
ISBN : 963 9248 13 4
Oldalszám : 384

Fogy.ár: 1 999,- Ft


A KIRÁLYSÁG TITKAI

Életem Szaúd-Arábiában
BIN LÁDEN, CARMEN

2

001. szeptember 11-én Svájcban megcsörren Carmen Bin Láden mobiltelefonja. Carmen ekkor tudja meg, hogy percekkel korábban két repülőgép ütközött a New York-i Világkereskedelmi Központ ikertornyainak. Úgy érzi, hogy a világ kifordult a tengelyéből, és ösztönei azt súgják, hogy sógorának, Oszáma Bin Ládennek köze van a szörnyű eseményhez. Az írónő, Carmen Bin Láden, a félig svájci, félig perzsa, szabadszellemű európai lány 1974-ben férjhez megy a nagyhatalmú, dúsgazdag szaúd-arábiai Bin Láden család egyik tagjához. Carmen Bin Láden merészen lerántja a fátylat földünk egyik leggazdagabb, leghatalmasabb, legzártabb és legrejtélyesebb országáról - valamint arról, hogy milyen szerepet játszik benne a Bin Láden klán, s volt sógora, a világon azóta elsőszámú közellenséggé vált terrorista vezér, Oszáma Bin Láden. A királyság titkai lebilincselő olvasmány, aki kézbe veszi, nem tudja letenni.

Kategória : Biográfia
Kiadó : Ulpius-ház Könyvkiadó
ISBN : 963 7253 32 7
Oldalszám : 176

Fogy.ár: 2 980,- Ft 
 

A KLICSKÓ FIÚK

PESTY LÁSZLÓ; TURÁNYI JÓZSEF
"A profi boksz fehér istenei", "A Tyson-Lewis utáni korszak királyai a nehézsúlyban" - ilyen címekkel szerepel a világsajtóban már évek óta a két Klicskó testvér, Vitalij és Vlagyimir. Az ukrán óriások, amellett, hogy hazájukban már-már jó értelemben vett személyi kultusz övezi őket, Közép- és Nyugat-Európában is nagy népszerűségnek örvendenek. Már évek óta Franz Beckenbauer Németország legnépszerűbb embere. 2003 nyarán azonban a két Klicskó túlszárnyalta a legyőzhetetlennek hitt "Császárt". A klicskó fivérek a szorítón kívül is megállják a helyüket. Pesty László és Turányi József könyve a két óriás izgalmas, fordulatokban gazdag pályáját tárja az olvasók elé.

Nyelv : magyar
Kategória : Általános, Biográfia
Kiadó : Box Production Kiadó
Áfa kulcs : 5%
ISBN : 963 214 057 5
Megjelenés : 2003.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 256
Méret [mm] : 150 x 205 x 14
Tömeg [g] : 350
Regisztrálás : 2003.12.13.

Fogy.ár: 1 980,- Ft

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pótfelvételik a Nyugat-Magyarországi és a Széchenyi-egyetemen

A győri Széchenyi István Egyetem pótfelvételit hirdet több szakon: a szülésznő, a jogi asszisztens… Tovább olvasom