Délmagyar logó

2019. 04. 21. vasárnap - Konrád Még több cikk.

Kormányzati negyed: január 16-án hirdetnek eredményt

2008. január 16-án hirdetnek eredményt a kormányzati negyedre kiírt versenypárbeszédes közbeszerzési eljárásban.
A projektigazgató csütörtöki tájékoztatása szerint a KÉSZ Közép-Európai Építő kft. illetve a Wallis Ingatlanfejlesztő Zrt. vezette konzorciumok maradtak versenyben a a kormányzati épületegyüttes felépítésére és 25 éven át tartó üzemeltetésére kiírt pályázaton. A projektigazgató azonban nem tájékoztatott az ajánlati árakról és a vállalási határidőkről.

A KÉSZ vezette konzorcium tagja az Europolis Real Estate Manaegment kft., míg a Wallis-vezette konzorciumban a Strabag AG és a WPR Sec Ingatlanfejlesztő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. szerepel még.

A Fidesz szerint az egyetlen jó döntés az lenne, ha a kormány visszavonná a kormányzati negyed építésére kiírt tendert, mert arcátlanság - jelenlegi árakon - 142 milliárdot elkölteni erre a luxusberuházásra, miközben megértést és türelmet kérnek az emberektől, és szociális válságba taszították az országot.

Olvasóink írták

  • 1. Lappland 2007. december 29. 13:29
    „A háttérben valami nem stimmel?Ilyen formába el kellene felejteni az egész kormányzati negyedet a kormánnyal együtt.Az eddig ráköltött pénzt a kiötlők saját zsebből fizessék vissza!Még így is marad a lopott pénzekből.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Három nappal többet dolgozunk 2008-ban

2007-ben 10 fizetett munkaszüneti nap volt, 2008-ban az ünnepek és a hétvégék egybeesése miatt csak 8, így is több olyan hosszú hétvége lesz azonban, ami egy-két szabadnappal akár egy hétre bővíthető. Tovább olvasom