Délmagyar logó

2018. 12. 18. kedd - Auguszta -7°C | 2°C Még több cikk.

Kósz: nem 'vedeltem' és nem dulakodtam

Kósz Zoltán elismerte, hogy ivott azon az estén, amikor megállították a rendőrök az Alagútnál, Budapesten. Az olimpiai bajnok vízilabda kapus azt mondta a Magyar Televízió Nap-kelte adásában vasárnap reggel, hogy nem "vedelt" és "nem került az alkohol befolyása alá.
És nem is dulakodott a rendőrökkel, hagyta, hogy megbilincseljék - mondta. Az igaz, hogy előzőleg nem akarta elfogadni, hogy a rendőrök be akarták vinni a rendőrörsre vérvételre. A szonda ugyanis egyszer sem színeződött el, pedig többet is megfújt, így ő nem értette, miért van szükség további vizsgálatra - mondta. Akkor viszont hibázott - mondta -, hogy amikor a rendőrök megállították, és megkérdezték, hogy ivott-e, azt mondta, hogy nem.

Kósz Zoltán elmondta, hogy az autójában heten ültek. Ez szabályos volt - tette hozzá -, mert autója hét főre van vizsgáztatva. Egy borkostolóról jöttek. Az autóban még Petővári Zsolt, a másik vízipolós, a borász ismerős - aki meghívta őket a kostolóra -, a borász felesége valamint a borász három munkatársnője ült. Mint mondta, a dulakodás akkor kezdődött, amikor őt megbilincselték a rendőrök. Mint mondta, két férfi utasa dulakodott a rendőrökkel. Ők kiabáltak ezután a rendőrökkel, és azt, hogy mit mondtak, nem kívánta kommentálni. Azt a sajtóinformációt cáfolta, hogy a fogdában is történt volna valami affér.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Eldőlt: nem kapnak jutalmat a kormánytagok

Gyurcsány Ferenc a héten úgy döntött, hogy a tavalyi évvel ellentétben idén nem kapnak jutalmat a… Tovább olvasom