Délmagyar logó

2019. 01. 18. péntek - Piroska 2°C | 7°C Még több cikk.

Kövekkel dobálta meg a jegyvizsgálót az agresszív utas

Nem volt érvényes menetjegye a 26 éves férfinak.
Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak megalapozott gyanújával folytatott nyomozást a Debreceni Rendőrkapitányság - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

A police.hu-n olvasható közlemény szerint a gyanúsított 2017. június 28-án 6 óra körül a Püspökladány felől Záhony irányába közlekedő vonaton utazott, amikor Debrecenben, a Csapókerti vasútállomásnál a jegyvizsgáló elkérte tőle a menetjegyet. R. J. nem rendelkezett érvényes menetjeggyel, ezért vitatkozni kezdett a sértettel, aki megkérte, hogy az állomáson szálljon le a vonatról. Az agresszív férfi leszállt a járműről, közben folyamatosan szidta a jegyellenőrt, majd az állomás peronja mellett lévő köveket felmarkolta és azokkal megdobta az ellenőrt és a vonatot. A sértett a helyszínen visszatartotta a hajdúhadházi férfit, akit a kiérkező rendőrök elfogtak és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozóknak a 26 éves férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését.

A rendőrség a gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította a járási ügyészségnek.

(Lead-képünk illusztráció - a szerk.)

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Munkásokat szállító busz borult fel a 31-esen

Munkásokat szállító busz borult fel a 31-esen
Többen megsérültek. Tovább olvasom