Délmagyar logó

2018. 12. 16. vasárnap - Etelka, Aletta -4°C | 0°C Még több cikk.

Közel kétszáz közúti karambol egy nap alatt

Budapest - Az elmúlt 24 órában a közutakon egy halálos áldozatot követelő baleset történt, a rendőrségnek összesen 192 közlekedési baleset miatt kellett intézkedett.
A police.hu oldalon olvasható rendőrségi tájékoztatás szerint az elmúlt napon 13 súlyos, 30 könnyű sérüléssel járó és 152 személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó baleset történt.

Az autópályák közül az M0-ás régi szakaszán tart továbbra is 3. forgalmi sáv építése, itt jól kiépített és kitáblázott terelés mellett folyamatosan dolgoznak, az autósok e szakaszon sebességkorlátozás mellett közlekedhetnek; ez az M0-M7 csomópontot is érinti.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy az M1 autópálya jobb és bal pályatesten a 12-67. kilométerszelvényekben 80-as sebességkorlátozás és mobil terelés mellett kátyúzást végeznek a haladósávban. A határátkelőhelyek közül Ártándon várható torlódás a teherforgalomban a hétvégi kamionstop miatt a belépő irányban; a várakozás időtartama 30-60 perc lehet. Hétvégén a záhonyi közúti határátkelőhelyen ismét 60-180 perces forgalomtorlódás várható a személy- és a teherforgalomban, belépő és kilépő irányban is.

A kilépő teherforgalomban a várakozási idő nagymértékben függ az ukrán határ- és vámellenőrzés ütemétől. A Beregsurány és Barabás közúti határátkelőhelyen egy-egy órás várakozásra kell felkészülni, a délelőtti órákban belépőknek, délután a kilépőknek. A személyforgalomban a záhonyi forgalomtorlódás elkerüléséhez alternatív útvonal a reggel hét és este hét óra között nyitva tartó Barabás közúti határátkelőhely, valamint a reggel nyolc és délután négy óra között nyitva tartó Lónya közúti határátkelőhely.

Olvasóink írták

 • 3. ráérő 2011. február 26. 19:04
  „A rendőr utasitotta a kamionosokat hogy a hidon csak felszerelt holánccal mehetnek át és mikor átérnek szereljék le ,mert rongálják vele az utat.
  Az Izabella felüljárot és ezt az egyetlen hidat kellett volna csak megtisztitani ahhoz,hogy erre ne kerüljön sor.
  A téligumi mellé nem árt ha van tgk-án raksuly,mert üresen magatehetetlenné válik.”
 • 2. novaklaszlo56 2011. február 26. 10:05
  „Hogyan fordulhat elő egyetlen egy, megcsúszásból adódó baleset is akkor, amikor a csodatévő téli gumikon suhannak a mesebeli masinák? :) Walaki segítsen már nekem ezt megérteni!
  Tényleg! A hidakról visszacsúszó kamionokon sincs téli gumi? Vagy gumi sincs rajtuk, csak fakerék? :D Hogy is van ez? ;) :)”
 • 1. klj_54 2011. február 26. 09:41
  „Szeged hírei jobban érdekelnek egy helyi lapban!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Top 100 bűnöző - Akiket minden áron el akarnak kapni

A rendőrség nemrég frissítette a legveszélyesebb hazai bűnözők Top 100-as listáját. Nézze meg a legkeresetebb bűnelkövetőket! Tovább olvasom