Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

Kristófot kórházba juttatta a Rettegés

VIVA Kristófnak már a csomagjai is fent voltak az Argentínából haz tartó repülőgépen, amikor rosszul lett.

Buenos Aires egyik kórházában ápolják Steiner Kristófot.

A VIVA tv műsorvezetője a Rettegés foka című műsor forgatásáról indult haza, de a repülőtéren rosszul lett. A többi játékos: Anettka, Bea asszony, Pulai Imre és LL Junior épségben hazaért, és a reptéren magukhoz ölelhette rég látott szeretteit, Özge kutyának viszont még várnia kell gazdijára.

VIVA Kristófnak már a csomagjai is fent voltak az Argentínából haz tartó repülőgépen, amikor rosszul lett. A Rettegés foka című játék megpróbáltatásain átesett műsorvezető, az utazás előtt rosszul lett.

– Ha valaki állandó stersszhelyzetben van, gyakran előfordul, hogy az idegei akkor mondják fel a szolgálatot, amikor már lazíthatna – magyarázta dr. Ritteródesz Erzsébet pszichológus.

– Ilyenkor akár egy repülőgépes utazás is kikészítheti a szervezetet, még akkor is, ha normális körülmények között ettől nem fél az ember.

– Felment a vérnyomása, nagyon rosszul nézett ki – magyarázta Bea asszony.

– Lehet, hogy csak a repüléstől félt, de valószínűbb, hogy megviselte a játék. Én is nagyon fáradt vagyok, ráadásul a repülőút sem volt zavartalan, viharba keveredtünk, a gép pedig rettenetesen rázkódott.

Győzike boldogan ölelte át a hosszú útról hazatérő feleségét.

– Ki lesz takarítva, meg lesz főzve, én meg mehetek bulizni – kiáltotta boldogan a showman, aki kicsit szégyellte magát, ugyanis felesége teljesített azt a feladatot, amitől ő megijedt. Sokan emlékeznek rá, amint a roma sztár nem mert befeküdni a patkányokkal teli koporsóba.

– El sem hiszem, hogy Bea ilyen bátor volt – motyogta magában a családfő.

Anettkát férje, Rezső és Gerencsér Tomi nagy virágcsokrokkal várta Ferihegyen.

– Életreszóló élmény volt a játék, nagyszerű volt a csapat, de jó végre itthon lenni – magyarázta a műsorvezető.

Lapunk munkatársa telefonon beszélt Kristóffal, aki – hangjából ítélve – már jobban van, de részletesen nem nyilatkozhatott. Remélhetőleg egy későbbi géppel hamarosan hazatér Buenos Airesből.

 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Érdekli a Gönczöl-bizottság jelentése?

Tovább olvasom