Délmagyar logó

2019. 04. 21. vasárnap - Konrád Még több cikk.

Különös haláleset Felsőszentmártonban

Nyomozást indított a rendőrség egy felsőszentmártoni férfi halálnak ügyében, akit szemtanúk szerint egy rendőr és egy másik ember vert meg a kocsmában. Az 50 éves férfi rosszul lett, orvoshoz ment, de nem látták el, másnapra meghalt - legalább is így tudják a helyiek és a hozzátartozói.
Az epilepsziás férfi a helyi kocsmában szórakozott péntek délután, szemtanúk szerint itt verte meg egy rendőr és egy másik ember. A férfi rosszul lett a veréstől, ezért a háziorvoshoz ment, aki nem látta el, hanem hazaküldte. A doktor ezt nem erősített meg, de nem is cáfolta.

A férfi hazament, másnapra meghalt. Állítólag epilepsziás rohama volt, és megfulladt. A szülei találták meg, szerintük nem kizárt, hogy fiuk a bántalmazás miatt vesztette életét. Beszélni nem akartak a történtekről, feljelentést tettek a rendőrségen.

Az ügyben rendkívüli haláleset miatt a szigetvári rendőrkapitányság indított és folytat közigazgatási eljárást - mondta a Független Hírügynökségnek Zsobrák Péter, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A szemtanúkat pénteken hallgatja ki a rendőrség. Akkor derülhet ki, hogy valóban egy rendőr verte-e meg a férfit, az ütések miatt halt-e meg, és a háziorvos hibázott-e, amikor nem vizsgálta meg a beteget. Az igazságügyi orvosszakértői vélemény még nem készült el, csak azután lehet felelősöket keresni az ügyben, ha az meglesz.

Olvasóink írták

 • 4. gipsz jakab 2008. március 04. 12:38
  „nem a betegsége miatt halltmeg”
 • 3. Cseter János 2008. március 01. 09:15
  „Kedves "egal" olvasótársam! Ha Ön tisztába lenne azzal, hogy a rokknatrakat több mint egy évtizede hogyan tizedeltetik meg az arra kapható "szakorvosokkal" ? Hány áldozatuk halt meg abba, hogy állapotváltozás nélkül elvették az egyetlen megélhetési forrásukat a rokkantnyugdíjat? No és hány rokkanthyugdíjas nyert pert a Tb, vel szemben? Mit gondol hány "szakorvosnak" a haja szála görbűlt azért meg, hogy betartotta a főgazemberek utasításait? Mert Ők is csak parancsot hajtottak végre, amikor a rokkantakat ismét munkára kényszerítették! Kérem Önnek joga van ép,úgy mint másnak ezt felderíteni és, akár közzé is tenn! Nem paranoid téveszméket állítani a valóságról!”
 • 2. egal 2008. február 29. 18:14
  „Szerintem is. Minden faluban és városban van egy rendőr és egy ember, akiket a kormány alkalmaz,hogy a rokkantnyugdíjasokat megverje.De nemcsak azokat,hanem a nyugdíjasokat is. Kisorsolják, hogy ki legyen a következő, A tb-nél meg ilyen hír hallatán pezsgőt bontanak. Az orvost kihagytam. Ő meg direkt hazaküldi az ilyen megvert rokkantnyugdíjast,hogy teljesüljön a terv.
  Ezt hívják paranoid téveszmének.”
 • 1. cseter János 2008. február 29. 07:37
  „Lehetséges, hogy rokkantnyugdíjas volt a szerencsétlen. Ebben a rendszerben nem is csoda, hogy kipusztul az ilyen ember, hisz a beteg embertől szivesen megszabadúlnak azok a "felelős" emberek, akiknek közel lenne az életben tartáshoz! Eltudom képzelni miféle örömújjongás lenne a Tb. nél, ha nem kellene rokkantnyugdíjat és öregségi nyugdíjat fizetni e társasdalom "eltertottainak"! Tehát nem véletnel ütik verik és nem látják el kellően a betegeket, sőt lopják a rokkantakat és nyugdíjasokat! Ezeknek semmifle képviselete nincs e redszerben Magyarországon!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Robbantási gyakorlat miatt gyulladt ki a piliscsabai lőtér

A Készenléti Rendőrség Tűzszerész Szolgálatának robbantási gyakorlata közben gyulladt ki a… Tovább olvasom