Délmagyar logó

2019. 01. 23. szerda - Zelma, Rajmund -5°C | 2°C Még több cikk.

Lagzi-randi

A Lagzi-randi mulatságos, és végletesen romantikus képet kíván festeni a szerelemről, a házasságról.

Főszereplők: Debra Messing, Dermot Mulroney, Amy Adams, Peter Egan és Holland Taylor

Kat Ellis az igazit keresi, a férfit. MOST.
A pozíció elnyerése néhány követelményhez van kötve: hajlandóság az utazásra, kifinomult érzék a társadalmi érintkezésben, jóképű megjelenés, kellemes modor, éles ész… és egy szmoking. Az alkalmas jelöltnek legyen meg a képessége arra (bár ez nem követelmény), hogy a volt barátokat féltékennyé tegye, hogy mindenki feléje forduljon, ha belép egy szobába, és minden, látó- és hallótávolságon belül lévő nőt azonnal remegő térdű, kábult imádójává tegyen.
Katnek nem lenne a dolog ennyire sürgős, ha nem éppen az elkényeztetett féltestvérének az esküvőjére készülnének, ahol a násznagy éppen Kat rendkívül jóképű ex-barátja lesz. És ami még rosszabb, a pillanatnyilag szingli Katnek New Yorkból - ahol éppen berendezkedett -, Londonba kell utaznia, ahol szörnyen rendellenesen működő családja él. Ez az út túl hosszú, és hálátlan feladat, ha az ember ráadásul még egyedül is van.

És mivel az esküvő közeleg - oh, jaj, már a jövő hétvégén lesz! -, Kat azt teszi, amit bármelyik vállalkozó kedvű, egyedülálló nő tenne az ő helyében - keres egy profit és felbéreli. Ugyan kit érdekel, ha ezzel a megoldással bizony átlép néhány erkölcsi szempontból kétes határvonalat, plusz belekerül szerény hatezer dollárjába, amit saját zsebből kell kipengetni? És ugyan mi van akkor, ha a gavallérja véletlenül… hát, tényleg egy gavallér? Kétségbeesett helyzetben az ember kétségbeesett lépésre szánja el magát.

Szerencsére tökéletes érzékkel választ a kínálatból, és a sima modorú, szívdöglesztő Nick Mercer mellett dönt, aki New York egyik jól ismert és keresett profi kísérője, és - ami azt illeti - meglehetősen jól felfegyverzett a szükséges kellékekkel. Mihelyt Angliában vannak, a fantasztikus éleslátással megáldott, karizmatikus Nick - részben színész/részben pszichiáter/részben bonviván - segít Kat félnótás családja és Jeffrey , a faragatlan régi szerelme által teremtett helyzet zavaros vizein hajózni, és mindenkit, akivel csak találkozik, meggyőzni arról, hogy ő és Kat, szóval ők valóban egymásnak vannak teremtve.

Ahogy Nick elbűvöli Kat szüleit, Bunny és Victor Ellis-t, fél-kótyagos féltestvérét, Amyt, Amy vőlegényét, Edwardot, valamint 100 km-es körzetben minden nőt, aki él és mozog, Kat is olyan dolgokat érez, mint még soha.
Kat számára az, ami pusztán egy presztízsmentő becsapós akciónak indult, egy magával ragadó „bérelhető" fickóval - szigorúan üzleti alapon - fergeteges gyorsasággal kezd valami sokkal többé válni, mint amit várt. De a szerelmet nem adják könnyen…

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy lélek, közös sors

A győri Bem téren októberben állítják fel Magyarország első olyan köztéri emlékművét, amely a közel… Tovább olvasom