Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

Látogatási tilalom már több mint 60 kórházban

Már 63 kórházban lesz látogatási tilalom az influenzajárvány miatt hétvégén. Péntektől 12 közép-dunántúli és két észak-magyarországi fekvőbeteg intézményben rendeltek el teljes zárlatot - derül ki az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat honlapjáról.
Február 13-tól teljes látogatási tilalmat rendelt el az ÁNTSZ a közép-dunántúli régióban a dorogi Szent Borbála, az esztergomi Vaszary Kolos, a kisbéri Batthyányi Kázmér, a komáromi Selye János, a dunaújvárosi Szent Pantaleon, a pápai Eszterházi, a várpalotai, a zirci és a veszprémi kórházban. Ezeken kívül szintén teljes zárlat lesz péntektől a dömösi alkohológiai intézetben, a ráckeresztúri drogterápiás otthonban valamint a farkasgyepűi tüdőgyógyintézetben. Az észak-magyarországon pedig a pásztói Margit Kórházban teljes, a balassagyarmati Kenessey Albert Kórházban részletes látogatási tilalom lesz ettől a naptól érvényben.

A pénteken életbe lépő korlátozással összesen 63 kórházban van látogatási tilalom. Közép-Magyarországon összesen 32, illetve Közép-Dunántúlon 12 intézménybe nem mehetnek be a hozzátartozók, ezeken a helyeken teljes látogatási tilalom van.

A Dél-Dunántúlon 6, Nyugat-Dunántúlon 3 és Észak-Magyarországon 6 kórházban pedig teljes vagy részleges a zárlat. Észak-Alföldön 4 intézményben rendeltek el részleges látogatási tilalmat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elkelt Madonna pucér fotója

37 ezer 500 dollárért (8,6 millió forint) kelt el egy a New York-i Christie's aukciósház árverésén… Tovább olvasom