Délmagyar logó

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

Lendvai: a leszámolás politikájának jelmezes főpróbája

Az MSZP elnöke szerint a Fidesz pécsi polgármesteri és az európai parlamenti kampánya is a "leszámolás politikájának főpróbája" - jelentette ki Lendvai Ildikó hétfőn a parlamentben újságíróknak.
A pártelnök példaként hozta fel, hogy a pécsi polgármesteri kampányban a Fidesz olyan plakátokat terjeszt, amelyeken Szili Katalin, az MSZP-jelöltje látható a "tönkretette az országot" felirattal. Lendvai szerint ehhez jön még hozzá, hogy Orbán Viktor a Fidesz elnöke a párt szombati EP-kampánynyitóján közölte: "elég az MSZP-ből", mire a hallgatósága az ütemes "börtönbe, börtönbe" kiáltásokkal reagált.

Az MSZP elnöke szerint tisztázni kell, hogy a Fidesz elnöke hogyan értette a kijelentését, hogy kell-e félniük az MSZP tagjainak, vagy szimpatizánsainak. Lendvai szerint a Fidesznek nem háborúnak, hanem versenynek kellene tekintenie a kampányt.

Olvasóink írták

 • 7. hazám 2009. július 05. 23:35
  „A nemzet anyósa nyugdijba mehetne már. Hátha vannak unokái akikkel foglalkozhatna. Vagy inkább mégse? Nehogy elkapják az észt tőle. Rég Biróság előtt volna a helye! Undorító és nem öreg, á nem!”
 • 6. redstar 2009. május 09. 15:33
  „Kedves Fiúk, Lányok!
  Csak a történelmi hűség kedvéért:ezt az országot MI VALAMENNYIE juttattuk oda, ahol van.Ha az előttem szólók mind csak akkor fogtak volna hozzá a kommenthez, ha életükben mind végig becsületesen dolgoztak,tb-t adót maradéktalanul fizettek, VOLNA, ha hagyták VOLNA hogy a leejtett százas koppanjon, munkaidejét mindig lelkiismeretesen végig dolgozta VOLNA stb. akkor most üres lap előtt ülnék....S kár most tépni a szánkat:Orbánt is,Gyurcsányt is,Szilit is,Lendvait is, Kövért /!/ is MI választottuk meg...és ők olyanok, mint mi: /hisz ezért választottuk pont őket/ ha baj van, a rendbetétel helyett véres szájjal egymást okolják, gyalázzák ...A felelősségvonást habzó szájjal követelők pedig éppúgy tudják, mint minden értelmes ember, hogy erre sem jogi lehetőség, sem ŐSZINTE igény nincs...Mindnyájan tudjuk, ha szigorúan rostálunk - csak a rosta marad /ha el nem lopják azt is.../
  Bizony felebarátaim, jobb- és baloldalon, ezt a kását /sz@rt csak nem írhatok../együtt kevertük, együtt is fogjuk megenni...:(((

  Uraim, hölgyei, tálalva - jó étvágyat....”
 • 5. garbon 2009. május 05. 14:05
  „Nem kell kesztyűs kézzel bánni velük. Sok kárt okoztak az ország népének van aki megérdemel 40-év börtönt van akinek a 100 év is kévés volna. Választások után igen is felelniük kell mindazért a cselekedeteikért amit tettek. Börtön vagyon elkobzás akár halál várjon rájuk kártékony lényeket el kell taposni mint a férgeket.”
 • 4. igazságkereső 2009. május 05. 12:32
  „Nem csak,hogy unalmas az amit Lendvai Ildikó,Kiss Péter és Szili Katalin művel, ha nem kifejezetten társadalom-
  ellenes is.Nem volt még az elmúlt húsz évben olyan politikai párt, amely ilyen irányultsággal állt a közvélemény
  elé.Tudatosan tönkretéve ezt a társadalmat, Magyarország lakosságát teljesen ellehetetlenítve vezetik ezt
  az országot különösen 2006 óta.Szili Katalin,mint a Magyar Köztársaság Országgyűlésének elnöke jelentős
  szerepet vihetett volna végig annak érdekében,hogy 10 millió magyar ember könnyebben élhessen, ne legyen
  elnyomorítva, de nem tette meg.Lelke rajta, de milyen alapon pályázza meg Pécs polgármesteri székét,lehet,
  hogy Pécset is legalább annyira tönkre akarja tenni,mint az ország nagyon sok részét?Ne hívatkozzon itt egyetlen egy pártvezető személyiség sem arra, hogy a külső tényezők hatása ez,mert egyértelmű,hogy ami
  ebben az országban gazdaságilag történt,- az emberek gazdasági tönkretétele,ellehetetlenítése-kizárólag
  politikai döntések eredménye,már pedig a politikai döntéseket jelentős részben a fenntebb említett személyek
  hozadéka!!”
 • 3. trainman 2009. május 05. 11:03
  „Lassan mondom, hogy Ildikó elvtársnő is megértse! Unalmas már ez az állandó Orbánozás, meg a féltjük a szimpatizánsainkat szöveg! U-N-A-L-M-A-S!”
 • 2. samsung02 2009. május 05. 07:51
  „Mert nem igaz hogy tönkre tették.? Tán szili különb mint lendvai .Csak sunyibb !”
 • 1. napiszar 2009. május 04. 19:07
  „Adjuk el Magyarországot!

  A Miniszterelnöki Hivatal megnövekedett költségvetésének elköltése céljából meghirdette a privatizáció után a második legnagyobb Adjuk el Magyarországot! kampányt. A hadjárat célja az, hogy a globalizált világban hazánk legyen a legjelentősebb kulturális exportőr. A szóvivő szerint nem tűrhetjük el, hogy amerikai mintákat vegyen át a világ. Az akcióterv fedőneve egyelőre "Világ Hollókő", célja pedig magyar kulturális minták szétszórása az egész földön.
  A program keretében már épül az első gémeskút Vietnámban, jól halad az ausztrál karikás ostor egyetem engedélyeztetése, Indiában pedig a marhapörkölt megkedveltetésén dolgoznak a szakemberek.
  A másik csapásirány Magyarország arcának megtalálása. Ehhez a feladathoz olyan arcokat keresnek, amelyek magukban hordozzák a nemzeti karaktert. A szakemberek eddig három jelentkezőt találtak, akik mögött a plakáton az elgondolás szerint 350 km/h-s sebességgel suhan el Baumgartner Zsolt. Lakat Béla gyorsezüst lábasügynök a magyar vendégszeretet és vállalkozási kedv szimbóluma lesz, Conney Matesalka a magyar lányokat, asszonyokat képviseli, Balta Lajos pedig a hazai alkoholisták közül a barátságos, danolós fajtát, aki mindenkit meghív egy körre.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Fidesz szerint nem sokat ér a Btk. változtatása

A Fidesz szerint nem jelentenek valódi megoldást a jelenlegi közbiztonsági helyzet kezelésére azok a… Tovább olvasom