Délmagyar logó

2019. 05. 23. csütörtök - Dezső Még több cikk.

Lovastábor Bakonyszentkirályon

A lovardánk festői környezetben az Északi-Bakonyban, Bakonyszentkirály falu határában, a 82-es főút mellett található, ahonnan csodálatos panoráma nyílik a cseszneki várra. A középkori vár légvonalban mintegy 2 kilométernyi távolságban áll a várhegy tetején.

A legközelebbi kis város Zirc (13 km), ahol arborétum, Cisztercita apátság, könyvtár tekinthető meg.A lovardánk közelében még sok túrázási lehetőség kínálkozik: Cuha völgye, Ördögrét, Ördögárok, Hajmás puszta, ... )

A nyári tanszünetben minden héten indul tábor, melynek ára egységesen 26.000.-forint.

Az ár tartalmazza a napi 1 óra lovaglást (kezdőknek naponta két alkalommal fél óra), illetve napi 5 étkezést. Maximum 12 fős csoportokat tudunk fogadni, de nem szükséges a 12 fős létszám, akár egyéni jelentkezéseket is elfogadunk. Vasárnap 14:00 órától foglalható el a szállás, amelyet szombaton 10.00 óráig kell elhagyni.

A napi program:
Ébresztő 07:00-kor, tisztálkodás, majd reggeli. Reggeli után foglalkozás az istállóban, lóápolás, nyergelés.

Lovaglás, illetve az oktatás 09:00 órától kezdődik (kezdők futószáron oktatóval sajátítják el a lovaglás alap ismereteit, haladók a karámban gyakorolnak felügyelet mellett ), aminek a szünetében a tízórai elfogyasztására kerül sor. Ebéd 12.:00 órakor, amit délután kirándulás, kézműves foglalkozások (agyagozás, só-liszt gyurmázás,
különféle mezei növényekből képfonás) követ. Délután 15:00 órától ismételten lovas oktatás, 16:00 órakor uzsonna.
Vacsora 19:00 órakor, jó idő esetén tábortűz mellett.

A hét csúcspontja a szombati nap, amikor a gyerekek lovasbemutató során megmutathatják szüleiknek, amit az eltelt hét során megtanultak.
Amennyiben ajánlatunk felkeltette Ön, illetve gyermeke figyelmét, a 06-20-204-9552. telefonszámon, illetve a helyszínen várjuk jelentkezésüket.
A gyermeküdültetés mellett, egyéni lovaglásra is szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt 08:00 óra és 20:00 óra közötti időben.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Varázslatok és boszorkányságok tábora

Tovább olvasom