Délmagyar logó

2019. 04. 19. péntek - Emma Még több cikk.

Lúzer SC

A történet főhőse három srác, három megérdemelten örök vesztes: az elesettek, kiállítottak és be nem válogatottak három díszpéldánya új életet kezd. Megmutatják a világnak, hogy a rosszabb, ha nagyon összeszedi magát, attól még rosszabb marad: de akkor is megpróbálhat a nála esélyesebbek fölé kerekedni.
rendező: Dennis Dugan

forgatókönyvíró: Allen Covert, Nick Swardson
operatőr: Thomas E. Ackerman
zene: Waddy Wachtel
producer: Jack Giarraputo, Adam Sandler
látványtervező: Perry Andelin Blake
vágó: Peck Prior, Sandy S. Solowitz

szereplő(k):
Rob Schneider (Gus)
David Spade (Richie)
Jon Heder (Clark)
Jon Lovitz (Mel)
Max Prado (Nelson)
Reggie Jackson (Reggie Jackson)
Craig Kilborn (Jerry)
Molly Sims (Liz)
Tim Meadows (Wayne)
Amaury Nolasco (Carlos)
Jillian Henry (Gretchen)

A film sztorija

Gus (Rob Schneider), Richie (David Spane) és Clark (Jon Heder) három született vesztes, akit gyerekkorában sose vett be a csapatba a többi srác. Most kapnak a sorstól egy második esélyt.

Mel (Jon Lovitz) különc milliárdos, akinek a fiát, Nelsont folyton piszkálják a társai. Egy nap Gus és Clark a baseballpályán megmenti Nelsont egy csapat erőszakos kölyöktől. Mikor Mel tudomást szerez az esetről, csábító ajánlatot tesz Gusnak, Clarknak és Ritchie-nek: hajlandó finanszírozni egy mérkőzéssorozatot, amelyben Gusék megküzdenek a legmenőbb kölyökcsapatokkal. Feladatuk nem kevesebb, mint a bénák és ügyefogyottak nevében bosszút állni minden beképzelt hólyagon. Ám a jutalom sem csekély: a győztes csapat szülővárosában Mel felépíti a földkerekség legnagyobb baseball-stadionját.

Gus, Ritchie és Clark vadul edzeni kezd. Mel Reggie Jacksont, a baseball élő legendáját szerződteti felkészítésükre. Reggie sajátos módszereket alkalmaz: a trió gyorsaságát például úgy fejleszti, hogy forró krumplit kell csupasz kézzel dobálniuk egymásnak.

A kemény edzésmunka azonban meghozza eredményét, és a Lúzer SC megkezdi nagy menetelését a világ veszteseiért.
www.port.hu

Kritikák

mozinet.hu - Simonyi Gáspár

"A történetről nagyjából ennyit, hiszen úgysem ez a lényeg, hanem
sokkal inkább az, hogy a szereplők hogyan esnek pofára, vagy hogy kit milyen módon trafál el a suhanó labda/ütő. Az intellektuális humor jegyében továbbá megtekinthetünk egy pár arcon szellentést, hányást, köpést (micsoda változatosság), némi orrtúrást és egyéb vizuális finomságokat. Azért található mosolyognivaló jelenet a játékidő során, sőt még valami tanulságfélét is kapunk a hazafele útra az elfogadásról és a játék öröméről, de még a nyári hőség idején is meggondolandó ez a másfél óra a hűvös moziteremben."
A teljes cikk

Nemzetközi filmtár

A film hivatalos honlapja
All Movie Guide
IMDb.com

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Honvédségi logisztikai központok

Az országban működő logisztikai központokból tíz vonható be a honvédelmi feladatok ellátásába. Ezek… Tovább olvasom