Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

Macsó parádé Vágónál

A tíz legjobb magyar pasi versengett a Legyen Ön is Milliomos!-ban Ellepték a nők a Legyen Ön is Milliomos! stúdióját.
Tegnap és ma ugyanis kizárólag hölgyek ülnek a nézőtéren, akik hazánk legsármosabb férfijainak szurkolhatnak. Egyikük, Ganxsta Zolee alig tudta abbahagyni a játékot.

Hatalmas ricsaj fogadta Vágó Istvánt és csapatát a Legyen Ön is Milliomos! stúdiója előtt. Hamar kiderült, hogy a szokatlan hangzavar oka, hogy kizárólag nők gyülekeztek a nézőtéren, és folyamatosan csacsogtak. Aztán egy pillanatra néma csend lett, ugyanis megjelentek a játékosok. Hazánk ismert szívtiprói közül tízen vonultak a játékosok székeikig. Felhozatalban nem volt hiány, többek között Molnár Tamás vízilabdázó, Dolhai Attila az Operett Színház társulatának tagja és Ganxsta Zolee gondoskodott az emelkedett hangulatról.

Elsőként Stohl András nézhetett farkasszemet Vágóval, akit kedvese, Anikó is elkísért a nagy megmérettetésre.

Később Ganxsta kapott esélyt arra, hogy milliomos legyen. S miután Vágó figyelmeztette, hogy nem kell csúnyán beszélni, Zolee csak a játékra koncentrált.

– Teljesen begerjedtem – kezdte Ganxsta.

– Csak arra tudtam gondolni, hogy játszani akarok, nem bírok leállni. Bár főleg a papás-mamást és a sportjátékokat szeretem, be kell vallanom: nagyon élveztem ezt is. Ráadásul most eléggé meg vagyok nyekkenve anyagilag, ez is rettenetesen hajtott – magyarázta a Sex Action frontembere, aki nyereményének felét a LEA Közhasznú Alapítványnak ajánlotta fel.

Vágó István kimondottan élvezte a játékot Ganxstával.

– Felhívtam a szereplők figyelmét, hogy ha nem biztosak a válaszban és már nincs több segítségük, akkor inkább álljanak meg – mondta Vágó.

- Ganxsta egyébként ideális játékos: roppant lelkes, és kimutatja az érzelmeit. Az én feladatomat hihetetlenül megkönnyítette, ugyanis ahogy beült a székbe, automatikusan elkezdődött maga a show. Rendkívüli egyéniségnek tartom – lelkendezett a kvízmester, aki pillanatok alatt ráérez játékosai stílusára, és kaméleon módjára idomul hozzájuk. Éppen ezért Ganxsta lazasága sem ejtette kétségbe, Zoleet viszont olykor megdöbbenték a műsorvezető kétértelmű kérdései.

A fergeteges macsó parádé ma este folytatódik a Legyen Ön is Milliomos! műsorában.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Darázs jubileuma

Erősport

Magabiztos győzelemmel hangolt az előtte álló feladatokra… Tovább olvasom