Délmagyar logó

2019. 05. 21. kedd - Konstantin Még több cikk.

Magyar-szlovák üzletember-találkozó

A XV. Győri Vásáron ismét találkozhatnak egymással a magyas és a szlovák üzleti élet szereplői.  

A tavalyi nagysikerű nemzetközi rendezvényhez hasonlóan az idei Győri Általános Vásáron is megrendezik a magyar-szlovák üzletember-találkozót. Az elmúlt évben az összejövetelen mintegy 110 hazai és külföldi résztvevő számára nyílt lehetőség az üzleti kapcsolatok ápolására és új partnerek megismerésére.

Az idei vásáron - június 9-13 között az Egyetemi Sportcsarnokban - ismét várják az üzleti-partneri kapcsolatokat kereső bel- és külföldi cégeket. A szervező cég, az FMMC célul tűzte ki, hogy a kiállítás keretén belül, minden évben a vállalkozói igényekkel összhangban meghívjon potenciális, magyar kapcsolatokat kereső külföldi cégeket az export-import, bérmunka-kooperációs, befektetői és innovációs lehetőségek javítása érdekében. 

Az idei találkozón, mely június 9-én lesz, a gyakorlati kérdések tisztázására, direkt kapcsolatfelvételre és együttműködési lehetőségekre koncentrálnak. A találkozó kiemelkedő eseménye lesz az a fórum, ahol a jelenlévők "Magyar-szlovák üzleti kapcsolatok, a kis- és középvállalatok lehetőségei az EU-csatlakozás után" címmel dr. Varga Tibor, pozsonyi kereskedelmi képviselet-vezető előadását hallgathatják meg a résztvevők. Az előadás keretén belül részletes információkhoz juthatnak az együttműködés legfontosabb területei, formái, a regionális együttműködés, a közbeszerzések, a tőkebefektetési-, a beszállítói-, a kishatármenti kapcsolatok témaköreit illetően. Ezt követően konkrét kérdéseket lehet feltenni az előadónak, illetve lehetőség lesz a személyes konzultációra is. A jelenlevő magyar és szlovák vállalkozások, valamint a magyar és szlovák polgármesterek kapcsolatépítő tárgyalásokat is folytathatnak egymással és a kereskedelmi képviselet vezetőjével.

A résztvevőknek lehetősége lesz saját prospektusok, reklámanyagok kihelyezésére, a vállalkozások megadhatják konkrét üzleti kereslet-kínálataikat, hirdetési szövegeiket, melyeket az FMMC térítésmentesen közzétesz, megjelenteti gazdasági lapokban és honlapján.

A szervezők szeretnék, ha a rendezvényen minél több vállalkozás, cég képviseltetné magát, ahol kiváló lehetőség nyílik majd arra, hogy bemutassák tevékenységüket, találkozzanak újabb üzleti partnerekkel, melynek hatására a határon átnyúló önkormányzati- és üzleti együttműködések aktívabbá válhatnak. Az érdeklődőknek készséggel adnak bővebb információt, ill. küldenek jelentkezési lapot a térítésmentes rendezvényre: T/F: +36 96 413 688, 517 867; fmmc@mail.datanet.hu

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Horrormánia a mozikban

Nyáron 12 horrorfilmet mutatnak be Amerikában, ami duplája a tavalyi  felhozatalnak. Tovább olvasom