Délmagyar logó

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia 0°C | 11°C Még több cikk.

Magyar Gárda: semmi sem igaz a holokausztból

"Le a holokauszt dogmával" és a "Harmadik birodalom visszavág" feliratú táblák a demonstráción.
Kopaszra nyírt fiatalok, szkinhedek és szimpatizánsaik, valamint a Magyar Gárda tagjai a Clark Ádám térről rendőri biztosítás mellett a német külképviselet kordonnal lezárt épülete elé vonultak, hogy tagadják a holokauszt tényét és felemeljék szavukat a "cionista világuralom" ellen.

A rendezvényen résztvevők "Le a holokauszt dogmával" és a "Harmadik birodalom visszavág" feliratú táblákat tartottak a magasba, többen "Merjünk fehérek lenni" feliratú pólót viseltek, míg a menet élén egy óriási transzparenst vittek, amelyre magyarul és németül azt írták: "Az igazság szabaddá tesz". Az auschwitzi haláltábor kapuján németül "Arbeit macht frei" (a munka szabaddá tesz) felirat volt olvasható.

Dósa István, a Magyar Gárda főkapitánya mintegy 200 ember előtt azt mondta: semmi nem igaz holokausztból. A megmozduláson felolvasták azt a petíciót, amelyet a nagykövetségnek címeztek, de senki nem vett át.

Olvasóink írták

108 hozzászólás
 • 108. flexsnake 2009. április 20. 21:44
  „a nacionalizmust nem emlegetném annak ma már egy értelmezése van. Legyen nemzeti az az ő dolga. Ne legyen nacionalista. A nacionalista az náci,nazi.... Félelemkeltéssel, erőszakkal már nem lehet politizálni.
  Pont ezért menekült ki a jobbikból az a csoport akik nem kívánnak azonosulni a szélsőséggel. Európában Európához kell alkalmazkodni nem egy letünt birodalomhoz és nem a trianon előtti időkhöz.”
 • 107. garbon 2009. április 20. 19:13
  „Nem hiszem, hogy feladatom a zsidók felmagasztalása 50 év után.”
 • 106. Mátrix 2009. április 20. 18:49
  „105: A náci holocaust alatt a zsidó nép vagyonára gondoltam.
  Egyébként belegondolva jobban a jobbik mint neonáci párt kissé túlzás, de nem áll távol tőle, de hogy nacionalista párt az szvsz nem túlzás. Jobbik találta ki a cigánybűnőzést/üldözést/faji elkülönítést is.
  Jézusról 30 éve utána íródott le az első evangélium Márk nem is látta soha se a többi evangelista se a gnosztikusok csak összegyűjtötték amit hallottak.”
 • 105. flexsnake 2009. április 20. 17:24
  „103. mikor zsidó vagyonról beszélsz ne felejtsd el hogy a legrégebbi vallási közösség volt. A keresztények ugyanúgy gyűjtöttek vagyont a vatikán sem jelentett csődöt. Nincs szegény ember csak túl rövid ideig él. Ha élne 6000évet mint a zsidó akkor évente elrakhatna egy kis megtakarítást és egyből milyen soknak tűnne.
  A másik realitás hogy lehet keresztény vagyonról is beszélni mert a keresztények több vagyonnal rendelkeznek, egyszerű matek, több a keresztény mint a zsidó. Nem csodapalóták hanem szar kis kajibák álltak jeruzsálemben ahol 40évesen már öregnek számított az ember mert 20-30éves kor között meghaltak. Siralmas állapotok voltak.
  Az viszont rejtély marad hogy miért Jézust emelték fel a keresztények halála után mikor nála sokkal simulékonyabb vallási próféták is voltak. Például Simon. Minden tekintetben jobban megfelelt volna a keresztény tanításnak. Jézus egy renegád volt, egy különc akinek a tanai vándorútja során érlelődtek. Nem volt érett az a világ ilyen gondolatokra. Még az is egyenesen keresztényi istenkáromlás ha feltételezed hogy házas volt. 33éves koráig nem tud elszámolni vele a biblia sem. Megszületett majd eltűnt. Abban az időben korán házasodtak a halálozási tények miatt. Miért ne lehetett volna felesége? Mert kiderülne hogy nem volt isten? De hát a biblia is említi hogy az angyalok földi asszonyokat választottak maguknak. Zavaros egy vallás annyi szent. Mind az amikor bele akar valamit magyarázni a meséjébe.”
 • 104. m.á. 2009. április 20. 14:24
  „Ácsi gitár! Ez a Dósa-féle gárda, köze nincs se a Jobbikhoz, se a Magyar Gárdához. Most kibújt a szög a zsákból, már nyílvánvaló hogy Dósa komcsi ügynök, a gárda egyenruhájában provokálja az izraelitákat.
  Innentől a vitátoknak sincs értelme, mindketten az szdsz különböző bőrbe bújt provokátorainak szavait öklendezitek vissza és vissza....”
 • 103. Mátrix 2009. április 20. 12:15
  „102: Ja pontosan. Egyébként szerintem a "faji" elkülönítés csak köntös volt arra jó hogy összefogja az erre vevő nacionalista hajlamú népet a legfőbb oka pedig a zsidók vagyonának megszerzése volt így a köntös továbbra is megmaradt az értelme rég elveszett.”
 • 102. flexsnake 2009. április 20. 11:41
  „100. a zsidó nép bűnösnek kikiáltása a keresztények műve. Róma előtt azzal szilárdították magukat hogy nem a római helytartó számlájára írták Jézus keresztre feszítését. Egy mese hogy kezet mosott . A kézmosást ismeretlen halottaknál alkalmazták. Ha valahol halottat találtak a közeli városok helytartói nyilvánosan megmosták a kezüket ezzel mutatva hogy kezükhöz nem tapad a halott vére.
  Abban az időben a zsidó nép nem végeztethetett ki senkit. A zsidó hittel nem fér össze a bálványimádat és Jézust egy istenkáromlónak tartották. Akkor még a kereszténység nem is ismerte el prófétájának sem. Egy kis csoportban alakult csak keresztényi gondolat. Jézus halála egyértelműen a helytartó döntése volt mert aki királynak kiálltja ki magát veszélyt jelent a császárra aki isten. Róma előtt ezért a keresztények a zsidókat vádolták meg Jézus kivégzésével. Ezzel kötöttek barátságot Rómával. Ma is Rómában van a központjuk. Minden arra a pontra vezethető vissza hogy egy ember nem lehet Isten.”
 • 101. Toth_Ibrahim 2009. április 20. 11:18
  „Annyira nevetséges a Holokausztra gulággal válaszolni. A kettőnek semmi köze sincs egymáshoz, max csak annyi, hogy szörnyűséges borzalom mindkettő. Nem érterm miért válasz a holokausztra a gulág, meg recsk. Valaki megmagyarázná, hogy mitől kvittek a felek?”
 • 100. Mátrix 2009. április 20. 11:08
  „Nemrég hallottam hogy a holocaust eredete vallási okokban kereshető hogy a keresztények kezdték gyűlölni a zsidókat. Aztán mostanában kiderült állat nagy tévedés volt az egész, zsidókra verték rá amit a rómaiakra kellet volna. A náci holocaust néhány forumozó szerint nem volt jogtalan mert a zsidók sikeresek tudtak lenni szar időkben is gyilkosságok, rablások nélkül. Akkor is faji tisztogatás volt nem kevesebb, és a zsidók soha nem voltak rosszabbak mindig jobbak voltak. Hogy miért? mert különc nép nem oldódik be külön marad. Summa Summarum sok a hülye neonáci beleértve jobbikot is és szépen kikeltek a "hazafiság" leple alatt.”
 • 99. apátfalvifaszagyerek 2009. április 20. 10:49
  „Egyszerű a megoldás emberek! LÁMPAVASRA AZ ÖSSZES NEONÁCIVAL!!!!!! Attól h a komcsik több embert öltek meg, még nem feledkezhetünk meg erről a szörnyűségről, és nem éltethetünk 1 olyan államot (III.Birodalom) amely csak a pusztulást hozta hazánkra. Kérdezzétek csak meg a még ma is élő kevés doni veteránt, vagy olvassatok bele Jány Gusztáv jelentéseibe... a magyar katonáknak a mocskos, fattyú németek visszavonulását kellett fedezniük, méghozzá úgy, h a sz*r puskákba még lőszer se volt, élelem se volt, és amikor azok a szerencsétlenek menekülni próbáltak, a rohadt német patkányok "gyávának" nevezték őket... azok a katonák, ha még élnének, sztem 2 méteres dorongokkal kergetnék szét az újnáci birkákat, mert a III. Birodalomnak Mo. nem köszönhet semmit... a visszacsatolt területeket sem jó szívből adták vissza, hanem h a háborúba édesgessenek minket (sajna sikerült is). Az oroszok által elkövetett bűnök károsultjainak ugyanolyan összegű kártérítés jár(na), és ezeket a bűnöket is jobban kellene kutatni (bár mára már több mű is foglalkozik a gulagokkal, csak be kéne nézni 1 könyvtárba), de ez még nem ok arra, h a holokausztot tagadjuk, vagy a mocskos náci No.-t éltessük...”
 • 98. gagarin 2009. április 20. 09:12
  „A pápa sem tudta mitévő legyen,mikor egyik püspöke szintén tagadta a holokausztot!!!
  Pedig nekik biztos volt,van bizonyítékuk a megtörténtekre,vagy a meg nem történtekre!!!
  A komcsik sokkal több embert megöltek... és most a zsidókkal együtt szívják a vérünket.
  Lásd:Kína,Korea kommunista része,Kuba..........
  De itthon a legutóbbi Hajdu Bét áldozatai is a volt állampárt kövületei áldozatai!!”
 • 97. joy 2009. április 20. 09:08
  „[92] ruslan!
  Nagyon mellényúltál!
  Nég a név sem igaz.
  Hazugságot terjeszteni bűn.
  Ha te is ismernél /-tél volna/ olyanokat, akik megjárták az a lágert, nem tennél ilyen gyalázatos kijelentéseket.
  Szégyeld magad az ott legyilkot emberek, hozzátartozóik, és minden tisztességes ember előtt!”
 • 96. aranka2 2009. április 20. 09:00
  „Még soha nem másoltam be idézetet, mindig magam gondoltam ki amit leírtam, most kivételt teszek. Egy napilapból másolok be szövegrészt, mert mélységesen igaz és jó írás:

  Nincs helye a finomkodásnak, nyersen és kendőzetlenül kell szólni. Ami szombaton a főváros budai oldalán történt, a holokauszt emléknap előestéjén, szégyen és gyalázat. Szégyene sajnos Magyarországnak, és elsősorban a vad, csakugyan neonáci szélsőjobboldalnak. Fölvonul a Várnegyedbe, az NSZK nagykövetsége elé hatvan ostoba és éretlen, a történelemben tökfejű fiatal, olyan transzparensekkel, amelyek azt hirdetik, hogy valójában nem volt Auschwitz és Majdanek, nem volt haláltábor, tüntettek a ,,cionista világuralom" ellen. Külön szégyen és gyalázat az a táblájuk, amely pimaszul azt merészelte hirdetni, hogy ,,a Harmadik Birodalom visszavág", kendőzés nélkül Hitler rémuralmát kívánta vissza.
  Szégyen és gyalázat azért is, mert Európában ezen a napon Magyarország volt az egyetlen hely, ahol ilyesmi megtörténhetett. Ez a 93 000 négyzetkilométeres sziget az a hely, ahol büntetlenül lehet lobogtatni a Dunába lövők zászlaját, azzal az otromba kifogással, hogy ,,történelmi ereklye". Ahol rendőrök őrzik azokat a gonosz szelleműeket, akik galádul piros-fehér sálat tekernek a nyakuk köré, így emlékeznek a tömeggyilkosokra, akik nemcsak zsidókat és cigányokat öltek, hanem a sárba taposták hazánk becsületét is.
  És végül volt ennek a szégyenletes szombatnak egy sajátos pikantériája is. Az orruknál fogva vezetett kölykök annak az országnak a nagykövetsége előtt pimaszkodtak, amely a mai Európában a többi nemzet által joggal elismerten az egyik legkövetkezetesebb elítélője a neonáci eszméknek. Kancellár asszonya, aki igazán tudja, mi a totalitarizmus, hiszen Kelet-Németországban élte le élete nagy részét, mint markáns kereszténydemokrata, hitből gyűlöli az ilyen ,,Magunkfajtákat". Ott is van persze neonácizmus, de az ország gyűlölettel utasítja el. És ha olyan ramazurit rendeznek, mint nálunk ez a szombati volt, a rendőrség nem kíméli őket. Ettől demokrácia, mert az alkotmányossággal nem lehet kukoricázni.”
 • 95. Boytronic 2009. április 20. 08:22
  „Hát barátaim,olvaslak benneteket,és most már értem "honnan veszi a gárda az ember alapanyagait"!!Sürü homály van itt egynémely eltévelyedett "kommentes"agyában,ami önmagában is szomorú,de hogy ezt mély meggyőződéssel nyilvánosan hirdesse is szomorú és döbbenetes.Talán Vereckénél kellene elkezdeni ujkori történelemirásunk menetét,nem biztos hogy Árpi bátyánk volt ahonfoglaló.István tényleg Magyar államiságot akart?Mi a helyzet a Hunyadiakkal,Dobó biztos hogy nem fizette le Ahmed-et?Thököly Rákóczi,szerintem is szélsőséges mozgalom vezetői voltak amit a korabeli unió levert szétoszlatott..A mai politikát pedig ugye mi irányitjuk?Hát megáll az ész amikor történelmi tényeket "reformálnak hozzáértők"szerencsétlen zsidóság nyakába varrni mindent,a saját tehetetlenségünktől elkezdve hétköznapi életünk kudarcáig..Ehez csak gratulálhatok,de remélem nem ez lesz a "fényes jövő"???....”
 • 94. FanyarDárda 2009. április 20. 07:52
  „Talpra magyar, vár a Gárda,
  falkába´ gyövünk, nem párba,
  feketébe-árpádsávba.

  Ne féljön, ki igaz magyar,
  szájunkba marad az agyar.

  Magyar Élet, Magyar út,
  Dárdának jó zászlórúd!”
 • 93. Huszadiksenki 2009. április 20. 07:19
  „Ebben az országban mindent lehet...szégyen. Egyébként érdekes, hogy mindig azok zsidóznak, meg ugatnak a zsidó uralomban lévő gazdaságról, akik önerőből képtelen egzisztenciát teremteni maguknak. Így aztán saját sikerteleneségüket önmaguknak is képtelenek bevallani, egyszerűbb inkább keresni valamiféle "bűnbakot", akik miatt nekik rohad a foguk, iskolázatlanok és gyenge a felfogó képességük.
  Aztán persze olyan is van, akinek jól megy, de még többet akar, ám ez már nem sikerül. Neki is kapóra jön a zsidózás.
  Ez a viselkedés minket, magyarokat minősít...ilyenek vagyunk. Értelmetlenek, irigyek, másokban hibát keresők.”
 • 92. ruslan 2009. április 20. 06:54
  „jox csak egyet felejt el, hogy a haláltábor utólag az orszok rendezték meg, csinálták a mítoszt körülötte.
  Ezért hazugság a holokauszt, mert az orosz hazugság”
 • 91. joy 2009. április 20. 06:19
  „Gyalázatos, perverz-militarista-meleg csürhe.
  Az nem baj, ha egymással katonásdit játszanak, tegyék kedvüxerint, de el kellene őket vinni Oswiecim-be, hogy meglássák, mit próbálnak aljas módon lehazudni!

  Az "Arbeit macht frei!" fölirat nem volt, hanem most is ott van a láger bejáratánál!
  Külön blokkkot szenteltek a láger magyar áldozatainak.
  Döbbenetes!
  Főként a magyar vezetők szégyenletes cselekedetei, és a nyilasok embertelensége is, amely igen részletesen le van írva, fotókkal, filmmel illusztrálva.”
 • 90. efje 2009. április 20. 04:46
  „A holokauszt megtörtént, de nem ok nélkül. Tudjak miért kaptak. A történelem gyakran ismétli önmagát és hogy manapság ilyen mértékű zsidógyűlöletet tapasztalunk sok szempontból hasonlít a majd száz evvel ezelőtt történtekre. Míg a zsidóság boldogan el, a magyarság szenved a saját országában.
  A Jobbik fogja vissza magát, mert a gyűlölet erőszakot szül. Az erőszakot pedig a keresztény-konzervatív többség nem fogja választani. Megértem a felháborodását minden hazaszerető magyarnak, de gondolkozzanak mar el egy picit!”
 • 89. rozator 2009. április 19. 23:53
  „Sajnos van aki elhiszi!”
108 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az ötös lottó nyerőszámai - 860 millióért

A telitalálat 860 millió forintot érhet az ötös lottón a 16. héten. Tovább olvasom