Délmagyar logó

2018. 12. 12. szerda - Gabriella 0°C | 5°C Még több cikk.

Magyar sportbál Győrött

Győrött rendezik meg az első magyar sportbált jövő év februárjában. Megújult a városi sportigazgatóság honlapja. Színvonalas események lesznek decemberben is.

Sportpolitika Találkozások és a sport

Győr a találkozások és a sport városa – ennek a szlogennek teljes egészében eleget téve, sőt, a kettőt ötvözve, 2006. február 4-én a megyeszékhelyen rendezik meg az első magyar sportbált – jelentették be az intézmény tegnapi sajtótájékoztatóján.
A városi sportigazgatóság szakmai felügyeletével a Pá Rendezvényszervező Iroda lesz az esemény szervezője és házigazdája. A bálnak a Magvassy Mihály Sportcsarnok ad otthont és a tervek szerint mintegy félszáz aktív, illetve már legendának számító olimpiai, világ- és Európa-bajnok kap meghívást a bálra, amelynek fővédnökségét Vitray Tamás, a Magyar Sporttanács elnöke és Balogh József, Győr polgármestere vállalták. A bál médiatámogatói közé tartozik a Kisalföld és többek között a Magyar Televízió Sportfőosztálya is.
Mónus Ágnes, a Pá Rendezvényszervező Iroda vezetője elmondta: szeretnének lehetőséget teremteni arra, hogy a négyszáz vendég megismerkedhessen és együtt szórakozhasson neves sportolókkal, akik viszont a tőlük megszokottól eltérő környezetben mutathatják meg magukat.
A hagyományos báli események mellett a résztvevőknek sajátos sportos – kitartást, küzdést igénylő – programokban is részük lesz. A jó hangulatról többek között a két műsorvezető, Zelinka Ildikó és Szántó Dávid, valamint a Tea zenekar gondoskodik majd.
A meghívott sportolók által felajánlott tárgyakból jótékonysági árverést rendeznek.

Megújult a honlap

A modern világ igényeinek megfelelően megújult a városi sportigazgatóság honlapja. Az új formában www.gyorsport.hu néven november 23-tól működik majd.
Lényeges tartalmi és formai változásokat tapasztalhatnak azok, akik felkeresik a portált. Egyebek mellett megtalálható lesz rajta az eseménynaptár, a létesítmények ismertetője, a szolgáltatások, a szövetségekkel, az egyesületekkel kapcsolatos információk, de később terveznek online közvetítéseket is.

Streetball, masters EB

Molnár Péter városi sportigazgató ismertette a közeljövő legfontosabb eseményeit. December 2-án rendezik meg a szakszövetségek hagyományos évzáró vacsoráját, aztán 27-én a Magvassy-csarnok ad otthont a szintén már tradicionálisnak tekinthető IX. teremkosárlabda-fesztiválnak, december végén pedig aktív szerepet vállalnak a kétnapos nemzetközi női kézilabdatorna szervezésében is.
A napokban Győrött jártak az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) és a magyar szövetség képviselői. Megkezdődtek a jövő évi győri masters EB előkészületei, amelyet 2006. június 23–25. között tartanak a városban.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

búcsú európától

Az U21-es Európa-bajnoki pótselejtező visszavágóján tisztességgel helytállt a magyar csapat, de… Tovább olvasom